Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не се съмнявам....
Който те е опитал, иска да повтори !
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Днес тежка среща имах с един лешояд, направо кондор. Много му харесах, затова утре пак ми е определил час за виждане
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Добре дошъл !
Не знам за форума, но поне един човек ще приеме този ник....
Очаквам Тарантул да рече - "Здрасти наборе "....
Мии, Наздраве !
Щом черпиш.....
Коментар
-
Днес тежка среща имах с един лешояд, направо кондор. Много му харесах, затова утре пак ми е определил час за виждане
Наздраве, 4i40!
Който те е опитал, иска да повтори !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм "68", но форума не прие това име.
Не видях тема за новопредставили се и се представям тук.
Наздраве ви.
Не знам за форума, но поне един човек ще приеме този ник....
Очаквам Тарантул да рече - "Здрасти наборе "....
Мии, Наздраве !
Щом черпиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеЗдравейте, аз съм "68", но форума не прие това име.
Не видях тема за новопредставили се и се представям тук.
Наздраве ви.
ма наздраве, за да не е мечешка услуга.
Видях, че са на меча тематика.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Тц....
Еденето и пиенето не отказвам, нооо човек все от нещо требва да се откаже..Все пак постите наближават...
пп Точно мислех да си отворя една биричка, да гледам листопада през прозореца и да се настроя за работа и тозивторник....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Си българче, ама заничаш у съседските дворове кво може да се задигне, нали? Е, това е чуждопоклонство.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Критериите ти са много рехави...
Мъжът /не само в къщата/ е онзи, който държи къщата... Нали знаеш на кВо габроУци викат "идеален център"? Не, ли? Не знаеш ли?
Идеален център в ГаброУо викат на къща /апартамент/ - в близост до Априловската гимназия... Та, те така!
.................................................. ..
Иначе - в грешка си: миналО ми е времето - да пълзя У краката на жените /ако и да съм "простодушен и наивен мъжки екземпляр/)). Достатъчно ми е /понякога/ да адмирирам желанието им да закусват с... роФки Ейца...
Коментар
-
Кой чуждопоклонник, бре!? Съм българче, обичам наште планини зелени ... и прочие.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Тц....
Еденето и пиенето не отказвам, нооо човек все от нещо требва да се откаже..Все пак постите наближават...
пп Точно мислех да си отворя една биричка, да гледам листопада през прозореца и да се настроя за работа и тозивторник....
Наздраве !
П.п. Почерпката ще остане въображаема, че нещо с Макинтош не щат да се качват нещата. Язък! Тамън за Чиче нещо по-младо бях забрал. Около 40-така. Мамата си трака!Last edited by Trakatrak; 18.11.2019, 18:26.
Коментар
-
Малиий, дан си отказал пиенето!? В тоз сумрак му е точно за това времето.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
Коментар