IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Утилизирана.
    Не леж на таз кълка, че дан се разсееш из околното пространство.
    Наздраве,Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Да, бе, видех те, там на ръба на стъкълцето се опитваш да се измъкнеш от оглед и експерименти по вработването и изнуряването ти, ама не мое скочиш от ръба. Височко ти се види. Бъзето е големо шубе. Това не ти е некоя опърпана мецана, де я гледаш с бинокля от далек и се чудиш да бегаш ли или на дърво да се качиш. Не се качвай, че и там висико, не мое да слезеш, та ще требва да идва пожарната. Я, навън сирени вият! Да не си викнала пожарникари те свалят от стъкълцето. Не мърдай от там, сега ще те заредя под окуляра. И ще поканя чичетата те огледат отблизо. Срещу обилно заплащане. Дано те не удавят кога им се заточат лигите. Наздраве, Дрънбацилке!
      Рекох ти аз, очила да си купиш. Видно е, че не мое се синхронизираш с микроскопа
      Наздраве, Мрънкало!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака направо противопехотна мина
        Наздраве, 4i40!
        Утилизирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
          Кака всичко знае, всичко може ( но не го прави...) и всичко помни ( малиййй, не дай се Боже да я засегнеш на трудолюбие...) !

Спорен ден !
          Кака направо противопехотна мина
          Наздраве, 4i40!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Изненадан съм за изтриването, не знам защо.
            Как мога да ти напомням някого, откъде ме знаеш?
            Хммм ...
            Преди време в една друга тема на този форум си разменяхме коментари за най-умния човек когото познаваме. Та, един от участниците в разискванията ме запита откъде го знам, а аз му отговорих, че него не го познавам, но себе си - да
            Наздраве ти!

Мечо

Коментар

Не мое ме видиш, що си историк и не умееш да ползваш сложна хапаратура. Отстрани има разни бутончета, де се въртят и увеличават обектите под стъклото. Това не е като да разлистваш книги и да се ровиш из архивите. Книжен плъх.
              Наздраве, Мрънкало!
              Да, бе, видех те, там на ръба на стъкълцето се опитваш да се измъкнеш от оглед и експерименти по вработването и изнуряването ти, ама не мое скочиш от ръба. Височко ти се види. Бъзето е големо шубе. Това не ти е некоя опърпана мецана, де я гледаш с бинокля от далек и се чудиш да бегаш ли или на дърво да се качиш. Не се качвай, че и там висико, не мое да слезеш, та ще требва да идва пожарната. Я, навън сирени вият! Да не си викнала пожарникари те свалят от стъкълцето. Не мърдай от там, сега ще те заредя под окуляра. И ще поканя чичетата те огледат отблизо. Срещу обилно заплащане. Дано те не удавят кога им се заточат лигите. Наздраве, Дрънбацилке!

Коментар

Добро утро !
                Кака всичко знае, всичко може ( но не го прави...) и всичко помни ( малиййй, не дай се Боже да я засегнеш на трудолюбие...) !

Спорен ден !

Коментар

Написал си сал три коментара, а уважаемата модература успя да те забърше. Напомняш ми на някого
                  Наздраве ти!

Коментар

Развали ми конспирацията.
                    Точно за това избрах 68 с очакване на евентуални въпроси за ника ми.

Благодаря на членовете за привета.
                    За протокола още не съм на тази почтена възраст, набори.
                    Написал си сал три коментара, а уважаемата модература успя да те забърше. Напомняш ми на някого
                    Наздраве ти!
                    Мечо

Коментар

С микроскоп те търса и не мога те намера. Като стане дума да се свърши некоя работа, стопяваш ли се, разтапяш ли или преминаваш в съседното измерение, но и като микроб стиснато габрикос не моя те открие човек с изследователски интереси към мързината. Наздраве, Дрънмикробче!
                      Не мое ме видиш, що си историк и не умееш да ползваш сложна хапаратура. Отстрани има разни бутончета, де се въртят и увеличават обектите под стъклото. Това не е като да разлистваш книги и да се ровиш из архивите. Книжен плъх.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Мечо

Коментар

Купи си очила, бре!!! Ко си взел да се жалваш насред Кръчмата?
                        Наздраве, Мрънкало!
                        С микроскоп те търса и не мога те намера. Като стане дума да се свърши некоя работа, стопяваш ли се, разтапяш ли или преминаваш в съседното измерение, но и като микроб стиснато габрикос не моя те открие човек с изследователски интереси към мързината. Наздраве, Дрънмикробче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                          В съзвучие с темата желая офицялно да заявя, че Искъм да се нАпия таз вечер, от мъка, не само а и щото трябва да работя, кажете нещо подходящо, например наздраве
                          Наздраве, па ти се оправяй нататък!

Коментар

• В съзвучие с темата желая офицялно да заявя, че Искъм да се нАпия таз вечер, от мъка, не само а и щото трябва да работя, кажете нещо подходящо, например наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

тук е за 68+1, сбъркал си темата
                              Развали ми конспирацията.
                              Точно за това избрах 68 с очакване на евентуални въпроси за ника ми.

Благодаря на членовете за привета.
                              За протокола още не съм на тази почтена възраст, набори.

Коментар

И кьорави дъртофелници, де се привличат от мекото и топлото без да предполагат каква задушаваща прегръдка ги очаква. Ама всеки сам си избира, особено когато подбира.
                                Купи си очила, бре!!! Ко си взел да се жалваш насред Кръчмата?
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X