Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Малееей, кво доживях да се случи под опушения таван на Кръчмата. Коментар с неприемливо съдържание!?!?! Пък фчера rubla ги триеше у темата за поскъпването на жилищните имоти и ги пращаше да се развяват тук!? Каймакът на форума, всите видни инвеститори, де печелят пачки на лягане и ставане да се омешат с утайката /демек пиянките/, де мислим сал да ядене, пиене и разни други физиологии, за тях твърде далечни ... Чудо на чудесата.
Наздраве!Last edited by tnm; 22.11.2019, 23:26.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да не се окаже насред гората, че ти си мецаната? И си водиш Мекушко за разтуха. Щото ще сеналожи да викам Бат-чиче-ман да прилети от Дивото... да ме спасява ли, да те спасява ли, не знам.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Груйчи анатемосва само градските пушилни. Селските имат едно първично природно очарование....
Кви 2х30 л бре ?
Бяха на два пъти по 5-6 л......Изпих си моя дял ( 1л), след това твоя дял ( 30 гр), после на Тянка( 60 гр), след това се разделих с Лелчето(120 гр), след това за сватбата на щерката (10 л)...и всичко отиде....
Животът е кратък, само спомена от яденето, пиенето и .... остава.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Няма бе, чичо е дащем като тъст на сватбаИначе на село вярно си има някакъв чар в огнището, камината и т.н., само да наберат по-отрано дрЪвата, че иначе проблем. Хайде наздраве и ще се вестявам тъдява, че се бях самобанирал за известно време, ма после си викам що да си направя нашук за идиоти и се върнах в копанката - турям едни свински ушаци, каквито ядох в Попшейтановата къща в Шумен, пък ракията е от вас
Коментар
-
Недей да цапаш атмосферата с изгаряне на листа, че ще дойде Груича те глоби с две-три.... дамаджанки дюлева. Или 2х30, ама литра.Иначе на село вярно си има някакъв чар в огнището, камината и т.н., само да наберат по-отрано дрЪвата, че иначе проблем. Хайде наздраве и ще се вестявам тъдява, че се бях самобанирал за известно време, ма после си викам що да си направя нашук за идиоти и се върнах в копанката - турям едни свински ушаци, каквито ядох в Попшейтановата къща в Шумен, пък ракията е от вас
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Недей да цапаш атмосферата с изгаряне на листа, че ще дойде Груича те глоби с две-три.... дамаджанки дюлева. Или 2х30, ама литра.
Кви 2х30 л бре ?
Бяха на два пъти по 5-6 л......Изпих си моя дял ( 1л), след това твоя дял ( 30 гр), после на Тянка( 60 гр), след това се разделих с Лелчето(120 гр), след това за сватбата на щерката (10 л)...и всичко отиде....
Животът е кратък, само спомена от яденето, пиенето и .... остава.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Бахти мързеливото време...
Нито ми се пие, нито ми се яде, нито ми се... пардон, щях да излъжа...
Чакам да замина в Дивото, да си запаля всите бумтящи и замърсяващиприродата топлинки и да му дремна 3-4 часа....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Бахти мързеливото време...
Нито ми се пие, нито ми се яде, нито ми се... пардон, щях да излъжа...
Чакам да замина в Дивото, да си запаля всите бумтящи и замърсяващиприродата топлинки и да му дремна 3-4 часа....
Наздраве !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Както сподели фчера, шубето било голям страх.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Штъ вземам с мен на лов. Почти всички дружинки на гонките вдигат по една Баба Меца. Гласи камерата на телефона и пий едно за успокоение на ръцете, че ако много треперят, клипът няма се получи качествен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Тук хвърли някакъв коан и не ге разбрах.
Наздраве от една истинска кръчма. Вчера в оня пост разказах на момента смешна случка в нея. Чукам на вратата на тоалетната, чувам Да и по автоматизъм отварям вратата.
Тоалетната беше празна. Отговорът Да изглежда е долетял в точния момент от някоя маса.
Да ме пита човек как как ще ми кажат Да, влез от тоалетната, и аз с кой акъл ще влизам, ако вътре има Да.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Обезвредена или не, гледам да съм на безопасно разстояние. Наздраве, Дрънминке!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Штъ вземам с мен на лов. Почти всички дружинки на гонките вдигат по една Баба Меца. Гласи камерата на телефона и пий едно за успокоение на ръцете, че ако много треперят, клипът няма се получи качествен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хммм ...
Преди време в една друга тема на този форум си разменяхме коментари за най-умния човек когото познаваме. Та, един от участниците в разискванията ме запита откъде го знам, а аз му отговорих, че него не го познавам, но себе си - да
Наздраве ти!
Наздраве от една истинска кръчма. Вчера в оня пост разказах на момента смешна случка в нея. Чукам на вратата на тоалетната, чувам Да и по автоматизъм отварям вратата.
Тоалетната беше празна. Отговорът Да изглежда е долетял в точния момент от някоя маса.
Да ме пита човек как как ще ми кажат Да, влез от тоалетната, и аз с кой акъл ще влизам, ако вътре има Да.
Коментар
-
Не леж на таз кълка, че дан се разсееш из околното пространство.
Наздраве,Мрънкало!
Коментар
Коментар