IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ха, при това въоръжение, което го имам, едва ли ще се нуждая от спасение. От секъде си го закършил
    Наздраве, Мрънкало!
    Гааааа, оръжията засичат, бабаитките се подсичат. Наздраве, ДрънБиби!

Коментар

• Малееей, кво доживях да се случи под опушения таван на Кръчмата. Коментар с неприемливо съдържание!?!?! Пък фчера rubla ги триеше у темата за поскъпването на жилищните имоти и ги пращаше да се развяват тук!? Каймакът на форума, всите видни инвеститори, де печелят пачки на лягане и ставане да се омешат с утайката /демек пиянките/, де мислим сал да ядене, пиене и разни други физиологии, за тях твърде далечни ... Чудо на чудесата.
      Наздраве!
      Last edited by tnm; 22.11.2019, 23:26.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да не се окаже насред гората, че ти си мецаната? И си водиш Мекушко за разтуха. Щото ще сеналожи да викам Бат-чиче-ман да прилети от Дивото... да ме спасява ли, да те спасява ли, не знам.
        Ха, при това въоръжение, което го имам, едва ли ще се нуждая от спасение. От секъде си го закършил
        Наздраве, Мрънкало!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Груйчи анатемосва само градските пушилни. Селските имат едно първично природно очарование....
          Кви 2х30 л бре ?
          Бяха на два пъти по 5-6 л......Изпих си моя дял ( 1л), след това твоя дял ( 30 гр), после на Тянка( 60 гр), след това се разделих с Лелчето(120 гр), след това за сватбата на щерката (10 л)...и всичко отиде....
          Животът е кратък, само спомена от яденето, пиенето и .... остава.
          Наздраве !
          Не ни подвеждай! Пет дървета дюли имаш, стари. Това са барем три дамаджани ракия. Като я разредиш по годечко-драгомански ще ги докараш до 50-60 литра. И ще се фалиш, че си направил мехлем за душата - дюлево ликьорче за дамите. Тя Кака първо ще се сърди, ще се цупи, ама като нема ромче и на неромче ще ти приседне на колената. Пък Лелка дори нема се опъва щом е на аванта и е от душа черпнята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Няма бе, чичо е дащем като тъст на сватба Иначе на село вярно си има някакъв чар в огнището, камината и т.н., само да наберат по-отрано дрЪвата, че иначе проблем. Хайде наздраве и ще се вестявам тъдява, че се бях самобанирал за известно време, ма после си викам що да си направя нашук за идиоти и се върнах в копанката - турям едни свински ушаци, каквито ядох в Попшейтановата къща в Шумен, пък ракията е от вас
            Глоби то, бе Груич, виж почна излиза от релси, та освен дюлевата, прасето, що нелегално отглежда, също ште го даде. Аааа, ти като хрускаш ушаци, прасито значи за нас. Штото и киселото зелце ще му замъкнем. Глей само как ще ореве орталъка га се върне от шубрака и храсталака.

Коментар

Недей да цапаш атмосферата с изгаряне на листа, че ще дойде Груича те глоби с две-три.... дамаджанки дюлева. Или 2х30, ама литра.
              Няма бе, чичо е дащем като тъст на сватба Иначе на село вярно си има някакъв чар в огнището, камината и т.н., само да наберат по-отрано дрЪвата, че иначе проблем. Хайде наздраве и ще се вестявам тъдява, че се бях самобанирал за известно време, ма после си викам що да си направя нашук за идиоти и се върнах в копанката - турям едни свински ушаци, каквито ядох в Попшейтановата къща в Шумен, пък ракията е от вас
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Недей да цапаш атмосферата с изгаряне на листа, че ще дойде Груича те глоби с две-три.... дамаджанки дюлева. Или 2х30, ама литра.
                Груйчи анатемосва само градските пушилни. Селските имат едно първично природно очарование....
                Кви 2х30 л бре ?
                Бяха на два пъти по 5-6 л......Изпих си моя дял ( 1л), след това твоя дял ( 30 гр), после на Тянка( 60 гр), след това се разделих с Лелчето(120 гр), след това за сватбата на щерката (10 л)...и всичко отиде....
                Животът е кратък, само спомена от яденето, пиенето и .... остава.
                Наздраве !

Коментар

Добро утро !
                  Бахти мързеливото време...
                  Нито ми се пие, нито ми се яде, нито ми се... пардон, щях да излъжа...
                  Чакам да замина в Дивото, да си запаля всите бумтящи и замърсяващи природата топлинки и да му дремна 3-4 часа....
                  Наздраве !

Коментар

Добро утро !
                    Чакам да замина в Дивото, да си запаля всите бумтящи и замърсяващи природата топлинки и да му дремна 3-4 часа....
                    Наздраве !
                    чиче, не е хубаво да задържаш доброто за себе си, лошото още по бързо трябва да раздаваш
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Добро утро !
                      Наздраве !

Коментар

Както сподели фчера, шубето било голям страх.
                        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Штъ вземам с мен на лов. Почти всички дружинки на гонките вдигат по една Баба Меца. Гласи камерата на телефона и пий едно за успокоение на ръцете, че ако много треперят, клипът няма се получи качествен.
                        Да не се окаже насред гората, че ти си мецаната? И си водиш Мекушко за разтуха. Щото ще сеналожи да викам Бат-чиче-ман да прилети от Дивото... да ме спасява ли, да те спасява ли, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Тук хв​​​​​​ърли някакъв коан и не ге разбрах.

Наздраве от една истинска кръчма. Вчера в оня пост разказах на момента смешна случка в нея. Чукам на вратата на тоалетната, чувам Да и по автоматизъм отварям вратата.
                          Тоалетната беше празна. Отговорът Да изглежда е долетял в точния момент от някоя маса.
                          Да ме пита човек как как ще ми кажат Да, влез от тоалетната, и аз с кой акъл ще влизам, ако вътре има Да.
                          Аз съм царица на недомлъвките.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Обезвредена или не, гледам да съм на безопасно разстояние. Наздраве, Дрънминке!
                            Както сподели фчера, шубето било голям страх.
                            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Штъ вземам с мен на лов. Почти всички дружинки на гонките вдигат по една Баба Меца. Гласи камерата на телефона и пий едно за успокоение на ръцете, че ако много треперят, клипът няма се получи качествен.
                            Мечо

Коментар

Хммм ...
                              Преди време в една друга тема на този форум си разменяхме коментари за най-умния човек когото познаваме. Та, един от участниците в разискванията ме запита откъде го знам, а аз му отговорих, че него не го познавам, но себе си - да
                              Наздраве ти!
                              Тук хв​​​​​​ърли някакъв коан и не ге разбрах.

Наздраве от една истинска кръчма. Вчера в оня пост разказах на момента смешна случка в нея. Чукам на вратата на тоалетната, чувам Да и по автоматизъм отварям вратата.
                              Тоалетната беше празна. Отговорът Да изглежда е долетял в точния момент от някоя маса.
                              Да ме пита човек как как ще ми кажат Да, влез от тоалетната, и аз с кой акъл ще влизам, ако вътре има Да.

Коментар

Не леж на таз кълка, че дан се разсееш из околното пространство.
                                Наздраве,Мрънкало!
                                Обезвредена или не, гледам да съм на безопасно разстояние. Наздраве, Дрънминке!

Коментар

Working...
                                X