Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Личи си, че не си ловец. Специалистът винаги забелязва трофейните качества у плячката и не си гърми патроните на халос.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Чувствам се дискриминирана !
Все така ги правите нещата ! Или не е за жени или на лов ходите , като ме няма /знаейки за страстта и любовта ми към мечката / , не сипвате .. Грую , едни уши черпил , от кумова срама / щото е ларж
, а тия с габровските жилки седят по ъглите
Айде на масата
pp. Яйца да донесе петела
Наздраве и слънчев ден в душите и сърцата , на пиянките !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, плячката първо трябва се излови и тогава, ако нема звонково, да й си приложи тормоз, де без звонково обикаля друмищата и тревожи въображението на хайдуците.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Усърдието при гонитбата зависи от ценността на плячката.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Какви времена! Дори дервент-кокошкарките вече ги мързи да гонят плячката по баиря. Сичкото хайдук в таа държава иска мафия да стана и да крадне с лаптоп и химикалка. Наздраве, Дрънапашке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Понякога ,,един път,, се помни цял живот.
Наздраве.. При мен винаги възниква нужда от освежаване.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как ли па няма се втурна да те гоня.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Сър Събев, оксиморони ползваш.
Вярно, дето един път малко. Ама понякога има и такъв " един път", който ти държи ситост бая време.
Наздраве!
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Едип път се им се сторило много малко, и за това са те триинали.
Вярно, дето един път малко. Ама понякога има и такъв " един път", който ти държи ситост бая време.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кокорко сэм аз и ще те гледам ококорен, ама от разстояние. Че не мож ме стигна, ми има да пъхтиш и бъхтиш по баиря. Наздраве, Дрънкръвнице!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40
Добро утро !
Ич не знам какво му беше на съдържанието...
Писах, че модитата от женски пол имат нужда от секс поне един път на годината а от мъжки, че са с неопределен пол и имат прекрасната възможност да си оправят хормоналния баланс и малко по-често...
Да ѝ се чуди човек на възприятието...
Вместо да ме черпи една виртуална...бира за професионалния съвет, тя ме трие....
Наздраве !
Коментар
-
Ама ножът лесно се вади от канията. Недей ми се кокори насреща твърде.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Гааааа, оръжията засичат, бабаитките се подсичат. Наздраве, ДрънБиби!
Мечо
Коментар
Коментар