IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

И кво са ти направили животинките.
    Искат да мъ ядат.
    Наздраве, сър!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Личи си, че не си ловец. Специалистът винаги забелязва трофейните качества у плячката и не си гърми патроните на халос.
      Наздраве, Мрънкало!
      И кво са ти направили животинките.

Коментар

• Чувствам се дискриминирана !
        Все така ги правите нещата ! Или не е за жени или на лов ходите , като ме няма /знаейки за страстта и любовта ми към мечката / , не сипвате .. Грую , едни уши черпил , от кумова срама / щото е ларж
        , а тия с габровските жилки седят по ъглите
        Click image for larger version

Name:	файл (7).jpg
Views:	1
Size:	10.6 КБ
ID:	3519942
        Айде на масата

pp. Яйца да донесе петела

Наздраве и слънчев ден в душите и сърцата , на пиянките !

Коментар

• Click image for larger version

Name:	images (9).jpg
Views:	1
Size:	9.9 КБ
ID:	3519938

Добро утро , Кръчма !
          Хайде на закуска в гората

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, плячката първо трябва се излови и тогава, ако нема звонково, да й си приложи тормоз, де без звонково обикаля друмищата и тревожи въображението на хайдуците.
            Личи си, че не си ловец. Специалистът винаги забелязва трофейните качества у плячката и не си гърми патроните на халос.
            Наздраве, Мрънкало!
            Мечо

Коментар

Усърдието при гонитбата зависи от ценността на плячката.
              Наздраве, Мрънкало!
              Е, плячката първо трябва се излови и тогава, ако нема звонково, да й си приложи тормоз, де без звонково обикаля друмищата и тревожи въображението на хайдуците.

Коментар

Какви времена! Дори дервент-кокошкарките вече ги мързи да гонят плячката по баиря. Сичкото хайдук в таа държава иска мафия да стана и да крадне с лаптоп и химикалка. Наздраве, Дрънапашке!
                Усърдието при гонитбата зависи от ценността на плячката.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Понякога ,,един път,, се помни цял живот.
                  Наздраве.
                  Чак такава добра памет нямам. При мен винаги възниква нужда от освежаване.
                  Наздраве, сър!
                  Мечо

Коментар

Как ли па няма се втурна да те гоня.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Какви времена! Дори дервент-кокошкарките вече ги мързи да гонят плячката по баиря. Сичкото хайдук в таа държава иска мафия да стана и да крадне с лаптоп и химикалка. Наздраве, Дрънапашке!

Коментар

Сър Събев, оксиморони ползваш.

Вярно, дето един път малко. Ама понякога има и такъв " един път", който ти държи ситост бая време.
                      Наздраве!
                      Понякога ,,един път,, се помни цял живот.
                      Наздраве.

Коментар

Едип път се им се сторило много малко, и за това са те триинали.
                        Сър Събев, оксиморони ползваш.

Вярно, дето един път малко. Ама понякога има и такъв " един път", който ти държи ситост бая време.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Кокорко сэм аз и ще те гледам ококорен, ама от разстояние. Че не мож ме стигна, ми има да пъхтиш и бъхтиш по баиря. Наздраве, Дрънкръвнице!
                          Как ли па няма се втурна да те гоня.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40

Добро утро !
                            Ич не знам какво му беше на съдържанието...
                            Писах, че модитата от женски пол имат нужда от секс поне един път на годината а от мъжки, че са с неопределен пол и имат прекрасната възможност да си оправят хормоналния баланс и малко по-често...
                            Да ѝ се чуди човек на възприятието...
                            Вместо да ме черпи една виртуална...бира за професионалния съвет, тя ме трие....
                            Наздраве !
                            Едип път се им се сторило много малко, и за това са те триинали.

Коментар

Ама ножът лесно се вади от канията. Недей ми се кокори насреща твърде.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Кокорко сэм аз и ще те гледам ококорен, ама от разстояние. Че не мож ме стигна, ми има да пъхтиш и бъхтиш по баиря. Наздраве, Дрънкръвнице!

Коментар

Гааааа, оръжията засичат, бабаитките се подсичат. Наздраве, ДрънБиби!
                                Ама ножът лесно се вади от канията. Недей ми се кокори насреща твърде.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X