IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сънувах чуден сън! Нашта Кака крадне мечета от гората чрез подставени роднини - ветеринари и ги изпраща на Чиче с колет чак в Дивото, че го бил закъсал с добитъка. Чудна страна е България!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ква таз Милка, бре!? Аз мязам по-скоро на плюшено мече
      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Много се смях на вица.
      Не е Милка, много по-жилава си от нея. Милка вече беше благосклонна към дъртото чиче. И понеже му се услади, дири следваща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Бааа, за главътъ има съмнения. Бая основателни. И нарицателни. Се върна ли от гората нашта Тянка без глава? Наздраве, Дрънглаваначке!
        Съмненията ги фърли зад лявото си рамо. Щом още мога да пазя равновесие, значи глъвътъ е на мястото си.
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Много му се опъваш и запъваш. Затуй му жилавееш и горчееш.
          Ква таз Милка, бре!? Аз мязам по-скоро на плюшено мече
          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Много се смях на вица.
          Мечо

Коментар

И ти кат Арахната май имаш нужда от постоянно ползване на очила. Няма как при мойта пуФкава природа да съм жилава.
            Наздраве!
            Много му се опъваш и запъваш. Затуй му жилавееш и горчееш.

Коментар

Успокой се, бре!!! Няма място за притеснение. Още съм цяла - от главата до петите.
              Наздраве, Мрънкало!
              Бааа, за главътъ има съмнения. Бая основателни. И нарицателни. Се върна ли от гората нашта Тянка без глава? Наздраве, Дрънглаваначке!

Коментар

Ние мислехме, че са те изяли вече. Барем главътъ. Така си личи нещо.
                Успокой се, бре!!! Няма място за притеснение. Още съм цяла - от главата до петите.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Коо, ко искат...?
                  Малко жилаФка ми се видиш...
                  Мъъъ, кът няма риба и рак се руча....
                  Наздраве !
                  И ти кат Арахната май имаш нужда от постоянно ползване на очила. Няма как при мойта пуФкава природа да съм жилава.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Чувствам се дискриминирана !
                    Все така ги правите нещата ! Или не е за жени или на лов ходите , като ме няма /знаейки за страстта и любовта ми към мечката / , не сипвате .. Грую , едни уши черпил , от кумова срама / щото е ларж
                    , а тия с габровските жилки седят по ъглите
                    [ATTACH=CONFIG]n3519942[/ATTACH]
                    Айде на масата

pp. Яйца да донесе петела

Наздраве и слънчев ден в душите и сърцата , на пиянките !
                    Грую прихвана от Кака. Обажда се от страната и ни разтушава, че и тоя път нема яко да почерпи. Еххх, а какви времена бяха!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Коо, ко искат...?
                      Наздраве !
                      Жилафка, ама обемна. Хич не могат я захапат, па и да я захапат, не могат да отхапат. Освен главътъ.

Коментар

Искат да мъ ядат.
                        Наздраве, сър!
                        Ние мислехме, че са те изяли вече. Барем главътъ. Така си личи нещо.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3519938[/ATTACH]

Добро утро , Кръчма !
                          Хайде на закуска в гората
                          Чи това закуска ли е? То си е утринен сеанс.

Коментар

Личи си, че не си ловец. Специалистът винаги забелязва трофейните качества у плячката и не си гърми патроните на халос.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            В Габрово на бракоразводно дело съдията се обръща към бившия съпруг:
                            - Обмислих и реших да отпусна на жена ти 500 лева издръжка.
                            - Много мило, господин съдия, и аз ще давам по някой лев.

Коментар

Чувствам се дискриминирана !
                              Все така ги правите нещата ! Или не е за жени или на лов ходите , като ме няма /знаейки за страстта и любовта ми към мечката / , не сипвате .. Грую , едни уши черпил , от кумова срама / щото е ларж
                              , а тия с габровските жилки седят по ъглите
                              [ATTACH=CONFIG]n3519942[/ATTACH]
                              Айде на масата

pp. Яйца да донесе петела

Наздраве и слънчев ден в душите и сърцата , на пиянките !

Е, как така пък точно се чувствате дискриминирана, госпожо красива?

Ето на: вземете например един ЧИЧО ТУК. Този човек - мило и драго дава за вашето внимание! Една дама би трябвало да усеща това само с една реплика! А ЧИЧО такива изречения реди, такава поетична душа... и вила си има... и не го удостояват с вниманието си ТАМ /на вилата/ - други дами... и...иииии...

Е, аз не виждам да сте с нещо дискриминирана! /дискриминирана - с удивителна накрая в цитата горе/...

... ако продължим в тоя дух: той и "на лов" би ходил с теб..., щом си влюбена в мечката - може и до музея на мечката да те заведе...

... иначе - защо не черпя с уши?...,епа аз това нещо го не ям..., но пък ЧИЧО може да те почерпи едни уши..., да си хрускаш там...

... може и яйцата да откриеш на петела на ЧИЧО...

Всичко това - при едно условие: само ако не се правиш постоянно на ...дискриминирана...

Коментар

Искат да мъ ядат.
                                Наздраве, сър!
                                Коо, ко искат...?
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X