If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Днес е чудесен ден за едни 'ора, дето обичат 3 неща......( моля Тарантул да не фантазира) - да гледат как гори огън, как тече вода и как работят хората....
Поради спецификата на есенния ден, съм 2 от 3....
Наздраве !
Малиий, дан си отказал пиенето!? В тоз сумрак му е точно за това времето.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Днес е чудесен ден за едни 'ора, дето обичат 3 неща......( моля Тарантул да не фантазира) - да гледат как гори огън, как тече вода и как работят хората....
Поради спецификата на есенния ден, съм 2 от 3....
Наздраве !
Чардака на Кака се нарича тераса, що она е чуждопоклоничка и криво я разбира циливилизацията. Достатъчно е да видиш какво й отношението към по-простата половина на човечеството, за да разбереш, че нема никво уважение към простодушните и наивни мъжки екземпляри, де й пълзат у краката и бършат си сълзите и устата с полата на същата. И ти си между тях, а тя те гони и отритва. Не й се давай, върни я в ония славни мъжки времена, кога мъжете удряа по масата и питаха "Кой е мъжът в къщата?" Дерзай!
Кой чуждопоклонник, бре!? Съм българче, обичам наште планини зелени ... и прочие.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Под теферич терасата със суджука ли разбираш? Сложи там още две-три тенекии с мед, тя, мецана и там ще те намери. Да са сборите по пехливански. Наздраве, Дрънюначиньо!
Чардака на Кака се нарича тераса, що она е чуждопоклоничка и криво я разбира циливилизацията. Достатъчно е да видиш какво й отношението към по-простата половина на човечеството, за да разбереш, че нема никво уважение към простодушните и наивни мъжки екземпляри, де й пълзат у краката и бършат си сълзите и устата с полата на същата. И ти си между тях, а тя те гони и отритва. Не й се давай, върни я в ония славни мъжки времена, кога мъжете удряа по масата и питаха "Кой е мъжът в къщата?" Дерзай!
Критериите ти са много рехави...
Мъжът /не само в къщата/ е онзи, който държи къщата... Нали знаеш на кВо габроУци викат "идеален център"? Не, ли? Не знаеш ли?
Идеален център в ГаброУо викат на къща /апартамент/ - в близост до Априловската гимназия... Та, те така!
Иначе - в грешка си: миналО ми е времето - да пълзя У краката на жените /ако и да съм "простодушен и наивен мъжки екземпляр/ )). Достатъчно ми е /понякога/ да адмирирам желанието им да закусват с... роФки Ейца...
Колкото и тъмен да е ъгъла , в който сме , са осезаеми . И без специални средства . Може би повече , като подпухнеш от пиене
Добро утро , Кръчма !
Сега тамън съм подпухнал. Вчера на две места на гости. И за разлика от Кака, макар да сме сутрин, неам намерение да се съвсем надигам. Само инцидентно и веднага обратно на топло в изопнато положение. Хоризонтално. Слушам Тома Томов по Канала и осмислям Големата политика. Въобще, славен, шарен живот.
Тази - чуждата дума - "тераса" - откъде ти дойде на ум? То си има българска и трябва да използваш нея, за да те разберат, вкл. - габровци...
Значи - суджукът е на сундурмата..., на чардака - значи... ))
... иначе, с Мецана трябва наистина да се внимава, че може да се окаже и над 2.50 метрова... и ... най-вече /виж снимката/, ако пък е и със... счупен маникюр... ))...,
Със счупен маникюр не прощава! Де-що яйца види, особено сутрин - никаква прошка не чакай! ))
[ATTACH=CONFIG]n3517196[/ATTACH]
Не развращавайте труженика залисан в съмнения.
Добър ден, а утрото замина на кино. И пожелавам много хубав ден на пиянките още в началото на деня. Обичам сутрешното начало, заредено с ного положителна енергия, ммм нека има за сички пройдохи
Мразя утрото, щот по това време на денонощието ми се налага да се надигам от леглото.
Наздраве!
Колкото и тъмен да е ъгъла , в който сме , са осезаеми . И без специални средства . Може би повече , като подпухнеш от пиене
Добро утро , Кръчма !
Не развращавайте труженика залисан в съмнения.
Добър ден, а утрото замина на кино. И пожелавам много хубав ден на пиянките още в началото на деня. Обичам сутрешното начало, заредено с ного положителна енергия, ммм нека има за сички пройдохи
Тази - чуждата дума - "тераса" - откъде ти дойде на ум? То си има българска и трябва да използваш нея, за да те разберат, вкл. - габровци...
... иначе, с Мецана трябва наистина да се внимава, че може да се окаже и над 2.50 метрова... и ... най-вече /виж снимката/, ако пък е и със... счупен маникюр... ))...,
Със счупен маникюр не прощава! Де-що яйца види, особено сутрин - никаква прошка не чакай! ))
[ATTACH=CONFIG]n3517196[/ATTACH]
кви са тея карикатури с мечки. ....
Тая сутрин пак изядох две яйца, рохки На пук на душманите
Петела е ларж ам да не ти е в къщата
Под теферич терасата със суджука ли разбираш? Сложи там още две-три тенекии с мед, тя, мецана и там ще те намери. Да са сборите по пехливански. Наздраве, Дрънюначиньо!
Коментар