IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте кръчмари!

имате ли нещо за пиене?

по възможност червено винце и неква мръвка, по възможност свинско с праз....

еехххххх.....

добра вечер добри хора.

п.с.

Колчо ли е още кръчмар, или го сменихте?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нашиот е по-скоро параненормалник, ама това е мое лично мнение.

Смятам да приема предложението ти. Започвам да тренирам връз теб с клетвите. Празници идват, голяма пиене и похапване предстои... Време е да ти се обостри язвата, колита, гастрита, подаграта, ишиаса, тахикардия, брадикардия и всякаква друга академична немощ
      Наздраве, Мрънкало!
      Сухите тренировки в занаята с високи, недостижими цели осигуряват последващо снижаване на целеполагането до вредителство спрямо по-достъпните и доверчиви чичета. Също и лелки. Великодушно ти позволявам да фантазираш върху хероите на епохата в наше лице, па после да си прилагаш фантазиите върху обикновените пияндета от кръчмето. И не посягай с чехъл към паяжината в ъгъла. Наздраве, Дрънатлетке!

Коментар

Ся трябва да се прави кастинг за седем джуджета ... и един принц. Мъка, мъка, мъкааааа.
        Наздраве, сър!
        Той има предвид, че си мазна и сладникава като старовремешното подсладено кисело млекце "Снежанка". И е готов да закуси с теб. В леглото. На поднос. Със сребърна лъжичка да те изгребе и да се облизва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

В казаня ще вриш ти, маааа! Пред музея. Да се събира тълпа, че да изкараме некой гологан от теб. Стига си грабила бедните търговци и лакомите спекуланти. Като се замогнем, ще направим едно ИПО с делове на музея. Ако оня историческия атракцион не върви, нашиот паранормалник нема как да не тръгне при толкоз анормални зяпачи и сеирджии. Тренирай да врещиш, да оплакваш съдбата и да кълнеш уредника на музеа. Пък ше видим кой ще се изяви най за такъв - Чиче, Анонимко или Мажната. В краен случай, ако много се противиш, Бате Пешо шти го турим да ти разяснява кой е най-добрия квартал за отопляване - Котел ли, Казан ли, той ще каже, че е енергетик. Наздраве, Дрънпиарке!
          Нашиот е по-скоро параненормалник, ама това е мое лично мнение.

Смятам да приема предложението ти. Започвам да тренирам връз теб с клетвите. Празници идват, голяма пиене и похапване предстои... Време е да ти се обостри язвата, колита, гастрита, подаграта, ишиаса, тахикардия, брадикардия и всякаква друга академична немощ
          Наздраве, Мрънкало!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Наздраве. Снежанке.
            Ся трябва да се прави кастинг за седем джуджета ... и един принц. Мъка, мъка, мъкааааа.
            Наздраве, сър!
            Мечо

Коментар

У моя хабитат това вече втори сняг. Този ще се задържи, обаче.
              Наздраве, сър!
              Наздраве. Снежанке.

Коментар

Не мое се оплакваш! Просто си нагласи окомера на миньонче

Забелязвам малък, но съществен недостиг във волеизлиянието ти. Това метли, кожуси, фусти ... добре. Ами казаня!? Бива ли да ме тургаш за експонат без този ми важен атрибут!?!? .
                Наздраве, Мрънкало!
                В казаня ще вриш ти, маааа! Пред музея. Да се събира тълпа, че да изкараме некой гологан от теб. Стига си грабила бедните търговци и лакомите спекуланти. Като се замогнем, ще направим едно ИПО с делове на музея. Ако оня историческия атракцион не върви, нашиот паранормалник нема как да не тръгне при толкоз анормални зяпачи и сеирджии. Тренирай да врещиш, да оплакваш съдбата и да кълнеш уредника на музеа. Пък ше видим кой ще се изяви най за такъв - Чиче, Анонимко или Мажната. В краен случай, ако много се противиш, Бате Пешо шти го турим да ти разяснява кой е най-добрия квартал за отопляване - Котел ли, Казан ли, той ще каже, че е енергетик. Наздраве, Дрънпиарке!

Коментар

Честит първи сняг на съобитателите. как го казва кака хабитата.
                  У моя хабитат това вече втори сняг. Този ще се задържи, обаче.
                  Наздраве, сър!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дребен вредител! Трябва събера хайката за вещици, че нещо цената на метлите им в Сотби се повишила значително. Па може и кожухчето на търг да мине. Пък забрадката в музея за паранормални същества. Ще ти посветят отделна витрина. Там ще сложим също ботушките и карабината. Бих сложил и полата, но се опасявам, че русалката от съседната витрина ще ти я отмъкне. за да се запаше, що непрекъснато я оглеждат там къде се сливат торса с опашката. А ако Франкенщайн ти досажда, може го гръмнеш с бронебойни, за да знаят коя е вещицата в музея. Наздраве, Дрънекспонатче!
                    Не мое се оплакваш! Просто си нагласи окомера на миньонче

Забелязвам малък, но съществен недостиг във волеизлиянието ти. Това метли, кожуси, фусти ... добре. Ами казаня!? Бива ли да ме тургаш за експонат без този ми важен атрибут!?!? .
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Честит първи сняг на съобитателите. как го казва кака хабитата.
                      Маани, затрупа ми двора, та не мога си довърша разни работи. Добре че поне ракията опекох и турих да отлежава. Барем да се прибера с получиста съвест и успокоено трудолюбие, щот трудовите подвизи на каките не ми даваха спокойствие. Добре че чичетата се претрепваха от работа, та сега гордо мога да кажа "Аз да не съм от тях?" Въпреки че не съм, вече и те, и аз ще гледаме заснежения кър с умиление. Да му мислят прасетата какво ги чака.

Коментар

• Честит първи сняг на съобитателите. как го казва кака хабитата.

Коментар

Спокойно, бре!!! Аз съм високо технологична знам как да си настроя GPS. Смятам още дълго да ти развалям удоволствието от пиенето у Кръчмата
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Дребен вредител! Трябва събера хайката за вещици, че нещо цената на метлите им в Сотби се повишила значително. Па може и кожухчето на търг да мине. Пък забрадката в музея за паранормални същества. Ще ти посветят отделна витрина. Там ще сложим също ботушките и карабината. Бих сложил и полата, но се опасявам, че русалката от съседната витрина ще ти я отмъкне. за да се запаше, що непрекъснато я оглеждат там къде се сливат торса с опашката. А ако Франкенщайн ти досажда, може го гръмнеш с бронебойни, за да знаят коя е вещицата в музея. Наздраве, Дрънекспонатче!

Коментар

• Добро утро с Георги Костодинов

1 декември в 11:28 ч. ·

Заричал съм се сто пути да не пием я!
                            Капку у уста да не турам, ама байдава!
                            Како минем покре макът даже без паре
                            я улазим, що унутра имам другаре.

Па речем – едно че пинем колко за адет,
                            ама где е братко мили, тия мой късмет?
                            Некой све че ме почерпи, та че стану две.
                            А със третото че дойде даже и мезе!

Я си моем да не пием, ама те га те-
                            като цокнем едну чашу, стане ми добре!
                            Сетим ли се за женуту пием още три!
                            А на петуту кат стигнем, че ме размързи!

Работуту си остаим – и ютре е дън!
                            Другарете си почерпим свите до едън.
                            Како станем, а оно земята се върти!
                            С нос орем, със дупе влачим, глава ми търни!

До къде до дом си стигнем видим бая зор!
                            Па полегнем да отморим отвънка, у двор.
                            Къде ютро ме разбуди мойта със метлуту,
                            та винаркьете изгони свете из главуту!

И у собу ме не пуща, че плашим дечорът!
                            Че ми фърли малко лебъц тука те, у дворът.
                            А кучето га обиче и га уважава.
                            У паничку му надроби, пресън леб му дава.

А със мене се относи како със добиче!
                            И кучето дек е куче, със ню много свиче!
                            Те това ми е животът, мука голема е!
                            Кой със жену не е патил, само он не знае!

Коментар

• Добро утро !
                              Днес не ми се пие.......И вчера......От онзи ден ми е празно и мрачно....
                              Ламбо си отиде - с него и нещо от мен...
                              Лека му пръст !

Коментар

Почти на един кантар с вълка са, макар че той е по-потаен.
                                аааа, хамстерът е много назад. тъп катo галош. Мечката е муцка , но и вълкът не бива да се пренебрегва

Коментар

Working...
                                X