Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеВече няма смисъл .... повечето е забърсано и не е интересно.
Оная за бригада с кредит.
И мен ме забърсаха, както и други колеги. Много жалко наистина, темата беше интересна, но или Аврам не беше доволен от нашите мнения / и съвети / или модито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Мне ,модераторите ме веселят. За толкова време имах само един изтрит пост,щото беше в дни на вот по избори.А днес в един ден ми затриха цели два
А банани.... най-рано след година
,най-късно - до две.
Преди тях (бананите) ,имам междинна спирка
Наздраве!
п.с Ти пропусна да се запишеш при голямото триене,как тей
.
И виж там, залягай над еквадорския, щото интродукцията у екваториалния пояс е сложен и дълъг процес
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бонджорно,малко късно,но от сърце-наздраве групата,днес имам повод,най накрая се прецакаха американосите и ми дадоха 10годишна виза,ей ся ще видят кон боб яде ли
Предния път,само за една година дадоха,всичко е за пари,еййййй
Здраве да е, сега мога си шляпам по 6месеца в годината из щатско,ама за тая година кинти ще има само за 15 дена,пак е нещо.
Остава да намерим финанси за останалите девет,щот не мисля да пропускамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДремнах 3 часа ...и нещо....
Какво ще правя цяла нощ, не знам......
В коя тема са бърсали ? Модитата знаят , че ужасно страдам като ме трият и затова са използвали краткото ми заспиване....
Оная за бригада с кредитСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Мне ,модераторите ме веселят. За толкова време имах само един изтрит пост,щото беше в дни на вот по избори.А днес в един ден ми затриха цели два
,най-късно - до две.
Наздраве!
Какво ще правя цяла нощ, не знам......
В коя тема са бърсали ? Модитата знаят , че ужасно страдам като ме трият и затова са използвали краткото ми заспиване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного си весел....
Да не си при бананите....?
,най-късно - до две.
Наздраве!
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЗдрастииии
Наздрастиииии
Да не си при бананите....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа не са разкарали милицюнера!? И сега кво ша става в Сървайвър
?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧерпЪ сичкуту Кръчма .... От 3,5 години днес е денят в който се чувствам професионално най-удоволетворен.
Стария Бен никога не се предава!!!!? И сега кво ша става в Сървайвър
?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар