Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сухите тренировки в занаята с високи, недостижими цели осигуряват последващо снижаване на целеполагането до вредителство спрямо по-достъпните и доверчиви чичета. Също и лелки. Великодушно ти позволявам да фантазираш върху хероите на епохата в наше лице, па после да си прилагаш фантазиите върху обикновените пияндета от кръчмето. И не посягай с чехъл към паяжината в ъгъла. Наздраве, Дрънатлетке!
Добро утро !
Прочетох първото изречение и трябваше да Фключа резервните си мозъчни клетки за да асимилирам прочетеното...
За продължение нямах сили....
пп Некои клетви и виртуални "пожелания" ми се лепват кът младо маце на тотомилионер...Пак съм Матросов пред Тарантул...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Права си. Най-много ден, два да ни радва снежната белота.
Наздраве, Lelq!
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Гледам колежке че вие с паяка сте -харабия и да ви попитам - чували ли сте тази приказка: Който яде пъстърва получава блага етърва или свекърва, а който яде лин, става мискин ? хаха днес както обикновено, ми е много весело, не ме питайте дали ме гони критерията, хаха
Относно въпроса ти - не съм любител на рибата. От речните предпочитам пъстърва и мряна, от морските - лаврак и ципура. И тъй като в твоята сентенция присъства пъстървата - да, случих на свястна свекърва /лека й пръст/ и точна и разбрана етърва. Явно много мъдрост има в народа ни.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сухите тренировки в занаята с високи, недостижими цели осигуряват последващо снижаване на целеполагането до вредителство спрямо по-достъпните и доверчиви чичета. Също и лелки. Великодушно ти позволявам да фантазираш върху хероите на епохата в наше лице, па после да си прилагаш фантазиите върху обикновените пияндета от кръчмето. И не посягай с чехъл към паяжината в ъгъла. Наздраве, Дрънатлетке!!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тц ! Няма да се задържи
Наздраве , tnm !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ааа, от Фантастико. Аз мискинин си бех, та не знам дали ми е подействал. И стига с тия роднини. Подай насам нещо премигащо, зяпнало с уста и с едри, влажни, молещи очи. А за кво се молят, те си знаят.
Коментар
-
Ааа, от Фантастико. Аз мискинин си бех, та не знам дали ми е подействал. И стига с тия роднини. Подай насам нещо премигащо, зяпнало с уста и с едри, влажни, молещи очи. А за кво се молят, те си знаят.
Сигурно желанията ти стигат до един леген с гореща вода с морска сол...
"Нещото" да ти разтрива краката и разказва приказки за приспиване..
Наздраве !
Коментар
-
Ха ха за какво са ти свекърви и етърви. хаха Защо не вземеш балдъза. хаха Ха ха
Този лин не те ли е направил мискин ХАХАХ
Само да попитам - аз вечно питам, хахах - този лин от кауфланд и лидъл ли е хахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗдравейте кръчмари!
имате ли нещо за пиене?
по възможност червено винце и неква мръвка, по възможност свинско с праз....
еехххххх.....
добра вечер добри хора.
п.с.
Колчо ли е още кръчмар, или го сменихте?
Коментар
-
Хаааа, наскоро ядох лин, требва да ми се е отразило вече. Но колко пъстърва съм изял - ни етърва, ни свекърва. Още по-малко пък благи.
Този лин не те ли е направил мискин ХАХАХ
Само да попитам - аз вечно питам, хахах - този лин от кауфланд и лидъл ли е хахахах
Коментар
-
Гледам колежке че вие с паяка сте -харабия и да ви попитам - чували ли сте тази приказка: Който яде пъстърва получава блага етърва или свекърва, а който яде лин, става мискин ? хаха днес както обикновено, ми е много весело, не ме питайте дали ме гони критерията, хаха
Коментар
-
Ся трябва да се прави кастинг за седем джуджета ... и един принц. Мъка, мъка, мъкааааа.
Наздраве, сър!
Коментар
-
У моя хабитат това вече втори сняг. Този ще се задържи, обаче.
Наздраве, сър!
Наздраве , tnm !
Коментар
Коментар