IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
    Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
      Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.

https://www.youtube.com/watch?v=UyMz-jjXnyk
      Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То хубаво Мара , а къде избега Леля.

ПП. А забравих, на меден месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, никви КПП-та не могат ни спря. Просто сме се заели да разлайваме кучетата в другата тема.
          Наздраве, Ender!
          Ха така, ще стане купоня!
          https://youtu.be/3DBup_OLH5k

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Добре заварили! Ясу!
            Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.
            То хубаво Мара , а къде избега Леля.

ПП. А забравих, на меден месец.
            Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Добре дошъл у ,,Бащината кръчма,,

ПП Бай Стамен тракториста нема ли да обади нещо за девойката.
              Добре заварили! Ефхаристо!
              Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.
              Last edited by Ender; 28.04.2020, 21:35.

Коментар

Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.
                Аматьори... Аз ще ида с адресна регистрация!

Много празно тъдява, да не са ви спрели по КПП-тата?
                Хай, наздрави!
                Добре дошъл у ,,Бащината кръчма,,

https://www.youtube.com/watch?v=flyI...&start_radio=1

ПП Бай Стамен Тракториста нема ли да обади нещо за девойката.
                Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:31.

Коментар

Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.

Хай, наздрави!
                  Тцъ, никви КПП-та не могат ни спря. Просто сме се заели да разлайваме кучетата в другата тема.
                  Наздраве, Ender!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
                    Наздраве!
                    Зодия Офтсъ ми е любимата. Най-добрите ми спаринг партньори са от нея
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.

Хай, наздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Май повече "овенца" и "теленца" сте се събрали дедо, да ти топлят душата
                        А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
                        Наздраве!
                        И това ще мине ...

Коментар

Иначе неколко седмици се е празник - от Цветница (най-малката сладурана), РД големата кака, РД на дедо, РД на бащата на трите грации!
                          Наздраве! Бой по вируса!
                          Май повече "овенца" и "теленца" сте се събрали дедо, да ти топлят душата

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Оп, дедо, пропущил съм те за празника - все така весел и позитивен да си покрай внучките, пък и те да не те забравят, щото пандемията минава, ма човечността е до живот. Наздраве - имаше един лаф, че непрочетеният вестник е нов вестник, та и аз така "навреме" се обаждам
                            То щото много си зает в темата за короната, там с Матеев сте се харесали
                            Иначе неколко седмици се е празник - от Цветница (най-малката сладурана), РД големата кака, РД на дедо, РД на бащата на трите грации!
                            Наздраве! Бой по вируса!
                            И това ще мине ...

Коментар

Немаш грижа, тринки са - другите две са 2 и 4 годинки. И се от големия (Остап Бендер ли беше, забравям, лебеди мои)
                              А питиета имам от зората на демокрацията - Плиска и Преслав, имаще и други, ама ....
                              Оп, дедо, пропущил съм те за празника - все така весел и позитивен да си покрай внучките, пък и те да не те забравят, щото пандемията минава, ма човечността е до живот. Наздраве - имаше един лаф, че непрочетеният вестник е нов вестник, та и аз така "навреме" се обаждам
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

При това положение със сигурност са се знаели - даскали на сравнително малко разстояние - колко даскали е имало тогава....Онази случка, дето да го тепат моя прадедо, поп Минчо Кънчев описва като "Боричане заседават" - книгата "Миналото".
                                Чел съм го поп Минчо, ма отдавна беше. Иначе случката с опита да бъде освободен Левски е известна. Но тогава едва ли е било възможно това да се случи. Дори да бъде изведен жив от турски ръце, много бързо потерите е щяло да ги застигнат. По нашенските земи е имало твърде плътна населеност с мюсюлмани. Затова слабо се бунтуваме. Били сме под тежък надзор.

Коментар

Working...
                                X