Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
https://www.youtube.com/watch?v=UyMz-jjXnykLast edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 22:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То хубаво Мара , а къде избега Леля.
ПП. А забравих, на меден месец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ, никви КПП-та не могат ни спря. Просто сме се заели да разлайваме кучетата в другата тема.
Наздраве, Ender!
https://youtu.be/3DBup_OLH5k
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДобре заварили! Ясу!
Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.
ПП. А забравих, на меден месец.Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Добре дошъл у ,,Бащината кръчма,,
ПП Бай Стамен тракториста нема ли да обади нещо за девойката.
Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.Last edited by Ender; 28.04.2020, 21:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКогато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.
Аматьори... Аз ще ида с адресна регистрация!
Много празно тъдява, да не са ви спрели по КПП-тата?
Хай, наздрави!
https://www.youtube.com/watch?v=flyI...&start_radio=1
ПП Бай Стамен Тракториста нема ли да обади нещо за девойката.Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКогато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.
Аматьори... Аз ще ида с адресна регистрация!
Много празно тъдява, да не са ви спрели по КПП-тата?
Хай, наздрави!
Наздраве, Ender!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Май повече "овенца" и "теленца" сте се събрали дедо, да ти топлят душата
Наздраве!И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Иначе неколко седмици се е празник - от Цветница (най-малката сладурана), РД големата кака, РД на дедо, РД на бащата на трите грации!
Наздраве! Бой по вируса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оп, дедо, пропущил съм те за празника - все така весел и позитивен да си покрай внучките, пък и те да не те забравят, щото пандемията минава, ма човечността е до живот. Наздраве - имаше един лаф, че непрочетеният вестник е нов вестник, та и аз така "навреме" се обаждам
Иначе неколко седмици се е празник - от Цветница (най-малката сладурана), РД големата кака, РД на дедо, РД на бащата на трите грации!
Наздраве! Бой по вируса!И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Немаш грижа, тринки са - другите две са 2 и 4 годинки. И се от големия (Остап Бендер ли беше, забравям, лебеди мои)
А питиета имам от зората на демокрацията - Плиска и Преслав, имаще и други, ама ....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
При това положение със сигурност са се знаели - даскали на сравнително малко разстояние - колко даскали е имало тогава....Онази случка, дето да го тепат моя прадедо, поп Минчо Кънчев описва като "Боричане заседават" - книгата "Миналото".
Коментар
Коментар