Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Забрави опашката ! А тя ми е най-важна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
меден месец нъцки по това време с тая карантия - слагайте нещо, че ми изгоре джигера, да вляза и аз в тематиката Колко ли е гадно да си планирал някое много далечно пътешествие и да ти кажат - курасон, брат, оправяй се. Баси, като се замисля, че почти бях нагласил Япония-та за това време и .. добре че беше Цеко, та ме отказа с мъдрото си увеличение на фибанкасъту и затритите кинти там. Ся щях да загубя повече с провалена екскурзия
Наздраве - в намибия не съм бил но са ми разказвали за безкрайни плажове там, където Калахари среща океана, обаче аз лично не бих отишъл
Коментар
-
Факт, ма то е като секса - и за него трябват (поне) двама, ма друго си е да има и подсладители, казано на банков език
Наздраве , Грую !
Коментар
-
За меден месец ти трябват само младоженци . Не дестинацииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Е колко да е важна . пак ще порасне ако и се случи нещо.
Коментар
-
Забрави опашката ! А тя ми е най-важна
Коментар
-
меден месец нъцки по това време с тая карантия - слагайте нещо, че ми изгоре джигера, да вляза и аз в тематиката Колко ли е гадно да си планирал някое много далечно пътешествие и да ти кажат - курасон, брат, оправяй се. Баси, като се замисля, че почти бях нагласил Япония-та за това време и .. добре че беше Цеко, та ме отказа с мъдрото си увеличение на фибанкасъту и затритите кинти там. Ся щях да загубя повече с провалена екскурзия
Наздраве - в намибия не съм бил но са ми разказвали за безкрайни плажове там, където Калахари среща океана, обаче аз лично не бих отишъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, Леля се обади от гьола с крокодилите. Дънди я гали по дългите.... зъби и късите... крачка, а тя се кефи на австралийското слънчице и на вниманието на ловците аборигени. Отворила е уста, излежавайки се на ръба на брега и чака некое печено кенгуро само да скокне вътре. Ех. меден месец!
Наздраве - в намибия не съм бил но са ми разказвали за безкрайни плажове там, където Калахари среща океана, обаче аз лично не бих отишълNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Я, Леля се обади от гьола с крокодилите. Дънди я гали по дългите.... зъби и късите... крачка, а тя се кефи на австралийското слънчице и на вниманието на ловците аборигени. Отворила е уста, излежавайки се на ръба на брега и чака некое печено кенгуро само да скокне вътре. Ех. меден месец!
Коментар
-
Не е за вярване , но не съм гледала филма . Само знам , че е комедия
Коментар
-
А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
Добра нощ и лека нощ , Кръчма !
https://m.youtube.com/watch?v=KmIkJgHISMo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.
https://www.youtube.com/watch?v=UyMz-jjXnyk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
Коментар
Коментар