IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полетът Хелзинки-Торонто превозвал 400 пътника и само 200 ястия. Авиокомпанията била направила голяма грешка и екипажът бил в шок! Но, една досетлива стюардеса имала идея! След около 30 минути полет тя нервно обявила:
    „Дами и господа, не знам как се случило, но имаме 400 пътника на борда и само 200 вечери! Всеки, който е достатъчно любезен да отстъпи храната си на някой друг, ще получи неограничени безплатни спиртни напитки през целия полет!"
    Следващото ѝ съобщение било 6 часа по-късно:
    „Дами и господа, ако някой иска да промени решението си, ние все още имаме 200 вечери!“
    Факт: Пиещите имат много големи и мили сърца !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

У Кръчмата ток - боллук. Там се ползвам от даровете на циливилизацията. Аванта в действие, докато другите са в бездействие.
      Наздраве!
      На днешния ден се уволних от родната казарма, та ми се къса едно малко ромче да те почерпя до следващата такава дата. Наздраве, Дрънвойнуганче!
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Знам, че не си излязла от дивачеството и грабиш по пътищата на варварски начала, но чак пък с факли да се осветяваш, ми се струва подвеждащо. По ти отива да чаткаш с чакъли и квото просветне от искрите - толкоз. То и затова маникюрът ти е прогорял и нащърбен. А веждите ти опърлени миришат на изгорел косъм. Така се подвизават независимите от енергото. И от водоснабдяването. От интернета тоже. Само ми е чудно, отде си краднала некой смартфон измъчен, та драшиш мисли из форума. И гневиш Модаратурата. Батерията не падна ли веке? Ако въобще ти е ясно що е то батерия и като как батеризира такива като теб. Наздраве, Дрънлитийке!
        У Кръчмата ток - боллук. Там се ползвам от даровете на циливилизацията. Аванта в действие, докато другите са в бездействие.
        Наздраве!
        Last edited by tnm; 24.09.2022, 11:19.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

У пещерата кандило и свещи, тук таме - някоя факла. Аз съм независима откъм енергото
          Наздраве, Мръни!
          Знам, че не си излязла от дивачеството и грабиш по пътищата на варварски начала, но чак пък с факли да се осветяваш, ми се струва подвеждащо. По ти отива да чаткаш с чакъли и квото просветне от искрите - толкоз. То и затова маникюрът ти е прогорял и нащърбен. А веждите ти опърлени миришат на изгорел косъм. Така се подвизават независимите от енергото. И от водоснабдяването. От интернета тоже. Само ми е чудно, отде си краднала некой смартфон измъчен, та драшиш мисли из форума. И гневиш Модаратурата. Батерията не падна ли веке? Ако въобще ти е ясно що е то батерия и като как батеризира такива като теб. Наздраве, Дрънлитийке!

Коментар

Първо, не ти водиш псето, а то теб води и развежда, за да не се окръглиш съвсем и да станеш кълбеста, що тогава ще се търкулнеш и не мож та стигна. Умно куче! Второ, дори когато не работиш, се налага да свършиш по нещо, например да си обършеш устата от пяната на бирата, което си е тежка работа, а също така изисква координирани действия, дето не ти се отдават отведнъж. Трето, даже и да те мързи, все ще се наложи да се домъкнеш до ключа на лампата, за да се осветиш и покажеш в цялата си прелест на огледалото. А зад него кеси Чиче и чака гледката. Така че "Повече светлина!" Здраве да е и гледки красни да има!
            У пещерата кандило и свещи, тук таме - някоя факла. Аз съм независима откъм енергото
            Наздраве, Мръни!
            Мечо

Коментар

Аз не работя, бре!!! Колко години не можа да запомниш, че ме мързи. Ей го на, и проклетото псе лежи да мен на леглото и чака разходка, ама мен не ми се мърда.
              Наздраве!
              Първо, не ти водиш псето, а то теб води и развежда, за да не се окръглиш съвсем и да станеш кълбеста, що тогава ще се търкулнеш и не мож та стигна. Умно куче! Второ, дори когато не работиш, се налага да свършиш по нещо, например да си обършеш устата от пяната на бирата, което си е тежка работа, а също така изисква координирани действия, дето не ти се отдават отведнъж. Трето, даже и да те мързи, все ще се наложи да се домъкнеш до ключа на лампата, за да се осветиш и покажеш в цялата си прелест на огледалото. А зад него кеси Чиче и чака гледката. Така че "Повече светлина!" Здраве да е и гледки красни да има!

Коментар

То си ти личи. Още те държи. Само че сега не трошиш бебешки кошчета, а гръдни кошове. На жертвите ти. Не са ли ти казвали, че като се работи, не бива да се пие. Щото освирепяваш. И почваш със задник да скачаш върху пленените търговчета и спекулантчета. Ей, ама много готин тоя клип, дето две мадами-пехливанки се натрисаха върху крехък младеж. Направо със задници. Само че не разпознах коя от двете си. Бяха много опитни. И ентусиазирани. Наздраве, Дрънпердахче!
                Аз не работя, бре!!! Колко години не можа да запомниш, че ме мързи. Ей го на, и проклетото псе лежи да мен на леглото и чака разходка, ама мен не ми се мърда.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Никва попара! Директно с чаена лъжичка. Ликьор, в крехката възраст около годинка.
                  Цяла нощ бяс, а на сутринта - счупено бебешко кошче.
                  Наздраве, Мръни!
                  То си ти личи. Още те държи. Само че сега не трошиш бебешки кошчета, а гръдни кошове. На жертвите ти. Не са ли ти казвали, че като се работи, не бива да се пие. Щото освирепяваш. И почваш със задник да скачаш върху пленените търговчета и спекулантчета. Ей, ама много готин тоя клип, дето две мадами-пехливанки се натрисаха върху крехък младеж. Направо със задници. Само че не разпознах коя от двете си. Бяха много опитни. И ентусиазирани. Наздраве, Дрънпердахче!

Коментар

Личи си, че си захранвана с крепка попарка. Възходите и падовете на мисълта ти следват все още дневния график на поемане на упойващи вещества и стимуланти. Наздраве, Дрънамфетке!
                    Никва попара! Директно с чаена лъжичка. Ликьор, в крехката възраст около годинка.
                    Цяла нощ бяс, а на сутринта - счупено бебешко кошче.
                    Наздраве, Мръни!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ни моа разбера желанието на женорята да абат ракията за глупости
                      Женорята си запазват 1/5 от ракията за собствени експерименти. Затова народът е казал: "Пияна жена - мир и веселие в къщата." Дай им там да засучат, па ако щат и с коприва да я мешат ракията.

Коментар

Мрънкало, баба започваше да го прави тоз торлю гювеч с появата на първите плодове - ягоди и малини - и го приключваше с ябълките и крушите.
                        Ракия, захар, малко вино и плод според сезона - вкусно и опиващо.
                        Наздраве, Мрън!
                        Личи си, че си захранвана с крепка попарка. Възходите и падовете на мисълта ти следват все още дневния график на поемане на упойващи вещества и стимуланти. Наздраве, Дрънамфетке!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Туй компот бре....
                          Ми, така е у нас - сичко е компот и буламач.

Коментар

Мрънкало, баба започваше да го прави тоз торлю гювеч с появата на първите плодове - ягоди и малини - и го приключваше с ябълките и крушите.
                            Наздраве, Мрън!
                            ни моа разбера желанието на женорята да абат ракията за глупости
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Това е червен касис. Френско грозде. Но вишновката е класика, та обобщава всекакви странни напитки от габърки и глогинки. За да се култивираш, виж какво пият полендаците. Наздраве!

Наздраве, Мрън!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Туй компот бре....
                                Тцъ! Това е боле.
                                Наздраве, свато!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X