Сипете, че ми изгоре душата .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, аз пари не държа под възглавницата, бре, Мръни. Ядене, пиене и прочие, че животът кратък.
Развалянето на пари и тръскането на чувала по твоята част, историк. Ма, то остана ли какво да тръска.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така, така, гърбът ти се вижда, разпознахме те как се изнасяш с празни торби и джобове, макар с голем мерак да си била тръгнала. Ма това да не ти е балкана, тук нема проходи, засади и стрескания с дивашки викове и пушкания. Тук нещата стават без да разбереш откъде са те обрали и как сухото ти се е стопило и разводнило. Докато се огледаш и си вече на авенюто и такситата те подминават, що не им дъхваш доверие. Дори автобусите и метровлаковете покрай теб фучат, щото така объркана, че не може им намериш спирката. Само мечките в зооградината те разпознават като сродна душа, балканджийка. Ама и този Лемон що се излага да е така кисел? Наздраве, Дрънлимонче!
Развалянето на пари и тръскането на чувала по твоята част, историк. Ма, то остана ли какво да тръска.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Кака в такива дълбоки води не плува. Щото инстинктът за самосъхранение много развит.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
То не е за добитъка, ма како, то е за какички с кръвожадни нрави. Да има кво да хрускат кога са пропуснали плячката. Утешение некво. Както се казва, ако немаш от печелившите хартишки, поне от губещите да имаш, що все нещо струват. Докато от фалиралите нищо не остая, освен горчивия спомен. Наздраве, Дрънсхруска!
Макар че:
https://fakti.bg/biznes/21683-24-000...-leman-bradars
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Добитъкът на картинки не се радва. Пращай по Еконт. Белким те пропусне и следващия път.
Наздраве, Мръни!
Макар че:
https://fakti.bg/biznes/21683-24-000...-leman-bradars
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Благодари се, че имах скъпи гости от Чужденеция, та бях се малко разконцентрирала. Ама и ти, явно добре си се крил из шубраците и трънаците, щом проклетото псе не те е надушило.
Ходи у църквата и пали свещ от 2 лв., дето си отървал кожата тоз път.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
По случай чудодейното ми измъкване невредим от хабитатя, може те почерпа една сочна пържола, щото да си останеш кръвожадна, ала все така кривогледа, разногледа и слънчогледа. Слънцето, което те заслепява, съм разбира се, аз. Наздраве, Дрънкокорке!
Ходи у църквата и пали свещ от 2 лв., дето си отървал кожата тоз път.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеЕхооо ....Да пием...
- за к'вото там още не
сме пили!
Чин чин!
- 1 like
Коментар
-
Ха, ти ма обърка с праситу на комшията. Слагай тука пържолите, ще съм гладна прегладняла.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Не щеш полендашко меню, а? Добрееее! Яж и пий тогава глогинки, трънки и жълъди. И си спомняй късна пролет, кога береше и ядеше дивите ягодки. Балкански тъги и неволи.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Канибал, таз тиква тематично ли си я сложил на масата? Мож ли издържа до 31 без да я гризнеш?
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Добре де, ето ти обещание за почерпка. Дано се намери некой да напълни чашата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар