Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, тия дни у таз година. Въртиш опашле и подлайваш приветствено. Наредила си се за голям кокал и мило мигаш с очички. Джаф-джаф... имам благ нрав. Но модаратурата на клепачи не вярва. Дела трябва да покажеш. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Танурче? Въх, въй ...
Наздраве!
Къде това с модературата? Губи ми се нещо.
Коментар
-
Така ли! Значи си била много лесна, щом си месна. Подметаме ти некой оръфан салам и си на разположение. Дръж се на положение и не падай до "Кучешка радост“. Макар че като гледам как доволно въртиш опашка около модаратурата, може и това да се случи. Наздраве с мезе! Старичка си вече за без мезе.
Наздраве!
Къде това с модературата? Губи ми се нещо.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, таз хубост неземна, де съм надарена е в резултат сал от местните месни специалитети. Със сигурност към 300 години външна намеса не е отметната.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Така де, резултатът от селекцията е видим в твое лице (и обиколка), поради което се чудя, дали си с габърки отхранена или некой туземен, отвъдюжноморски вожд се е намесил в твоето извайване.Здраве да е и наздраве!
Наздраве!Last edited by tnm; 20.10.2022, 16:24.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Мръни, ма въобще не си прав. Подбираме, че и придиряме. Щото не мое да разваляме резултата от 300 години целенасочена селекция.
Наздраве!
Коментар
-
Ако беше влаа, немаше да може да се ожени. Ма, габровчанки не подбират. Сичко, де им се изпречва, гледат да го усвоят, що при тамошната немотия откъм послушни, дашни мъже, чужденчетата им се струват като талиански кавалери и мерикански милионери. Колко мъка, грижи и неправди има по тоа свет! Наздраве, Дрънче!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Разжалван ефрейтор. Разказвал ми е, че много тържествено са му смъкнали пагоните от раменете.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДнес Kiro има рожден ден. Да ни е жив и здрав и да почерпи по едно!Last edited by riddle*; 17.10.2022, 15:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ма, той генерал ли е или само старшина? Да знаеш, старшините повече хапват, ама и повече завличат от склада, та гладна нема останеш. Но пък друго е да се увърташ около генералските лампази. Некак по те окрилява. А и то генералите при нас с лопата да ги ринеш, така че може и твоят третинко да се е завъртял благополучно в тая сфера. Наздраве, Дрънчи! И глей да не дрънчиш много по улиците, щото и това е разход.
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Язе съм на прехрана при по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. От доста време. Дори забравих колко години ме отглежда и подрежда. С железни нерви и психика. Да ми е жив и здрав, още дълго да опъва каиша.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Е, като че ли вчера беше. Ти да не мислиш, че съм дърт като Чиче? Той дори не смее да почерпи за уволнявката, що вече не помни минал ли е през такава или още е под кепето и си пере белите якички. Ма, нема се учудя, ако и ти си станала некоя милитарка, що се изгуби от кръчмето, та рекох, че си преминала на държавна прехрана и охрана, демек да станеш охранена жена. Признай си, ако си влезла в родната казарма. Нема да ти придиряме. Ще можеш да влечеш от лавката разни дребни мезета и да разнообразиш менюто в запустялата кръчма. Наздраве, Дръни!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мар мале, мар майко ... Това преди колко петилетки беше!? Че то Балканска, Междусъюзническа Първа и Втора Световна война - с риза си се родил, та си оживял.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
На днешния ден се уволних от родната казарма, та ми се къса едно малко ромче да те почерпя до следващата такава дата. Наздраве, Дрънвойнуганче!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар