IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

То не е за добитъка, ма како, то е за какички с кръвожадни нрави. Да има кво да хрускат кога са пропуснали плячката. Утешение некво. Както се казва, ако немаш от печелившите хартишки, поне от губещите да имаш, що все нещо струват. Докато от фалиралите нищо не остая, освен горчивия спомен. Наздраве, Дрънсхруска!

Макар че:
    https://fakti.bg/biznes/21683-24-000...-leman-bradars
    Кака в такива дълбоки води не плува. Щото инстинктът за самосъхранение много развит.
    Наздраве, Мръни!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добитъкът на картинки не се радва. Пращай по Еконт. Белким те пропусне и следващия път.
      Наздраве, Мръни!
      То не е за добитъка, ма како, то е за какички с кръвожадни нрави. Да има кво да хрускат кога са пропуснали плячката. Утешение некво. Както се казва, ако немаш от печелившите хартишки, поне от губещите да имаш, що все нещо струват. Докато от фалиралите нищо не остая, освен горчивия спомен. Наздраве, Дрънсхруска!

Макар че:
      https://fakti.bg/biznes/21683-24-000...-leman-bradars

Коментар

Добитъкът на картинки не се радва. Пращай по Еконт. Белким те пропусне и следващия път.
        Наздраве, Мръни!
        Мечо

Коментар

Благодари се, че имах скъпи гости от Чужденеция, та бях се малко разконцентрирала. Ама и ти, явно добре си се крил из шубраците и трънаците, щом проклетото псе не те е надушило.
          Ходи у църквата и пали свещ от 2 лв., дето си отървал кожата тоз път.
          Наздраве, Мръни!

Коментар

По случай чудодейното ми измъкване невредим от хабитатя, може те почерпа една сочна пържола, щото да си останеш кръвожадна, ала все така кривогледа, разногледа и слънчогледа. Слънцето, което те заслепява, съм разбира се, аз. Наздраве, Дрънкокорке!

Благодари се, че имах скъпи гости от Чужденеция, та бях се малко разконцентрирала. Ама и ти, явно добре си се крил из шубраците и трънаците, щом проклетото псе не те е надушило.
            Ходи у църквата и пали свещ от 2 лв., дето си отървал кожата тоз път.
            Наздраве, Мръни!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
              Ехооо ....Да пием...
              - за к'вото там още не
              сме пили!
              Чин чин!
              За сичко вече сме пили. Сега само повтаряме и потретяме.

Коментар

Ха, ти ма обърка с праситу на комшията. Слагай тука пържолите, ще съм гладна прегладняла.
                Наздраве, Мрънкало!
                По случай чудодейното ми измъкване невредим от хабитатя, може те почерпа една сочна пържола, щото да си останеш кръвожадна, ала все така кривогледа, разногледа и слънчогледа. Слънцето, което те заслепява, съм разбира се, аз. Наздраве, Дрънкокорке!

Коментар

• Ехооо ....Да пием...
                  - за к'вото там още не
                  сме пили!
                  Чин чин!

Коментар

Не щеш полендашко меню, а? Добрееее! Яж и пий тогава глогинки, трънки и жълъди. И си спомняй късна пролет, кога береше и ядеше дивите ягодки. Балкански тъги и неволи.

Ха, ти ма обърка с праситу на комшията. Слагай тука пържолите, ще съм гладна прегладняла.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Канибал, таз тиква тематично ли си я сложил на масата? Мож ли издържа до 31 без да я гризнеш?
                      Наздраве!
                      Не щеш полендашко меню, а? Добрееее! Яж и пий тогава глогинки, трънки и жълъди. И си спомняй късна пролет, кога береше и ядеше дивите ягодки. Балкански тъги и неволи.

Коментар

Добре де, ето ти обещание за почерпка. Дано се намери некой да напълни чашата.

Канибал, таз тиква тематично ли си я сложил на масата? Мож ли издържа до 31 без да я гризнеш?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Мръни, струва ми се, че сизъна си объркал. Какво е туй море, какви са тез маси връз тераси!?
                          Наздраве!
                          Добре де, ето ти обещание за почерпка. Дано се намери некой да напълни чашата.

Last edited by Trakatrak; 27.10.2022, 20:07.

Коментар

Досадно, бе, нема ме остави на мира. Ше требва му се сервира, шо иначе ще се люти и винтовка ще надига. Стига! Пробутай му рибка с кокаляк, да се дави тоз дивак. Пардон, таз дивачка.
                            Мръни, струва ми се, че сизъна си объркал. Какво е туй море, какви са тез маси връз тераси!?
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

На мен сипи вино, бре!!! Може и на теб да налееш, аз благосклонно ще го изпия. Зер, трябва да крепим язвата ти.
                              Наздраве, Мръни!
                              Досадно, бе, нема ме остави на мира. Ше требва му се сервира, шо иначе ще се люти и винтовка ще надига. Стига! Пробутай му рибка с кокаляк, да се дави тоз дивак. Пардон, таз дивачка.
                              Attached Files

Коментар

Толкоз дава модаратурата. Мръвката заделят за тех си. а виното ми противопоказно. Преди пет дена пийнах петдесетина грама с цела фанта, но пак ми докиселя. Та сега съм кисел и неам ищах да черпа и да гледам печално отстрани. Иска ми се и мене да облажи некое гурме с бар и кабаре Що пък не и с бардак? Наздраве за здраве!
                                На мен сипи вино, бре!!! Може и на теб да налееш, аз благосклонно ще го изпия. Зер, трябва да крепим язвата ти.
                                Наздраве, Мръни!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X