If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кръчмата снег я затрупа. Нека вали, ракия и туршия има, огън е запален! Големото успокоение е, че у хабитатя Габроу тройно е наваляло, та тамошните вредни елементи нема да могат да щъкат много-много и да притесняват търговцете, спекулантете и полендацете. Наздраве за дебелата покривка - у вкъщи на масата и на дворо над насажденията!
На три пръста снежна покривка като му викаш тройно!? Ама ти сваляй гарда, де. Че да ми е по-лесно да те фрасна с чехъла и да ти отнеса паяжината.
Наздраве, Мръни!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Кръчмата снег я затрупа. Нека вали, ракия и туршия има, огън е запален! Големото успокоение е, че у хабитатя Габроу тройно е наваляло, та тамошните вредни елементи нема да могат да щъкат много-много и да притесняват търговцете, спекулантете и полендацете. Наздраве за дебелата покривка - у вкъщи на масата и на дворо над насажденията!
Студентката да черпи, студентката да черпи! Днес е ден за разпускане на душата. Наздраве, Дрънистюдънт и слагай белата покривка с шарените мезета и благите питиета!
Екскюзми, ама вече полях пържолите с кана червено вино. Друг да ти слугува.
Наздраве, Мръни!
Мечо
Както ти тръгнал, скоро ще се озовеш в някоя от групите на детската градина. Възрастта не прощава никому.
Наздраве, Мръни и честит ти празник!
Студентката да черпи, студентката да черпи! Днес е ден за разпускане на душата. Наздраве, Дрънистюдънт и слагай белата покривка с шарените мезета и благите питиета!
Аз да не съм развалено студентче, а? Съм пресен средношколец с песен на уста. И утре ще гледам строго вечни студенти като тебя и ще чакам почерпка. Дори скромна да е: печено прасенце с погача, две-три халби игрива бира, торта триетажна, плодове екзотични и домате спльоскани за замергане на почерпващите. Академична веселба!
Както ти тръгнал, скоро ще се озовеш в някоя от групите на детската градина. Възрастта не прощава никому.
Наздраве, Мръни и честит ти празник!
Мечо
Философ, върви цепи дърва и зареждай скарата, щото утре ще е тежък ден за теб. Ще има да въртиш пържолите, кебапчета и кюфтета с дилафя. И сланина да изпечеш, че червеното вино тежко се случи тази година.
Наздраве, Мръни!
Аз да не съм развалено студентче, а? Съм пресен средношколец с песен на уста. И утре ще гледам строго вечни студенти като тебя и ще чакам почерпка. Дори скромна да е: печено прасенце с погача, две-три халби игрива бира, торта триетажна, плодове екзотични и домате спльоскани за замергане на почерпващите. Академична веселба!
Това е оракулът на кръчмата. Да не смеете го притеснявате в аквариума му. Просто кога се напиете, го погледнете в очите и он ше ви смигне, че е време да си тръгвате... така както сте си на четири крака. От тоз по-добър портиер, здраве му кажи. Наздраве на дрънпосрещачките!
Философ, върви цепи дърва и зареждай скарата, щото утре ще е тежък ден за теб. Ще има да въртиш пържолите, кебапчета и кюфтета с дилафя. И сланина да изпечеш, че червеното вино тежко се случи тази година.
Наздраве, Мръни!
Мечо
Кольо, ва! Тоз добитък що е още във водата?
Наздраве!
Това е оракулът на кръчмата. Да не смеете го притеснявате в аквариума му. Просто кога се напиете, го погледнете в очите и он ше ви смигне, че е време да си тръгвате... така както сте си на четири крака. От тоз по-добър портиер, здраве му кажи. Наздраве на дрънпосрещачките!
Откривам коледен базар в кръчмата, че дано като се почерпим да преглътнем намъкващата се рецесия. А най-почерпените могат да се похвалят, дето печелили в секакви условия, особено при падащ и дори при пропаднал пазар. Разни грабливи каки да не посягат да замъкват без да плащат, що това не им е ни батак, ни бардак. Сложил съм два-три алигатора да пазят стоката, да не вземат им захапат промушваща се потайно и коварно ръка. Настървил съм ги с ръкавици и ръкави на шлифери, така че каките да минават през касата. Цените са ячки, но пък се чака 13-а заплата, която авансово оставете на базара. Наздраве!
Ъхъ, ъхъ! Че то как няма да станеш дзвер като цапнеш 2,3, хайде може и 4 ракии, па после плавно да преминеш на червено вино със суджук!?
Тежки зимни времена настанаха. Сняг се сипе на парцали.
Наздраве, Мръни!
Аз за борсови мегазверове споменавам. Щото в тоя форум все са хищници на хартии и картони, на пластики и уебфикции. Притаени покрай течението на търговийката, изневиделица изскачат от калта и захапват некой прелитащ пакет дялове я от пилчарник хрупкав, я от изба руйна-буйна. Страшилища ти казвам! Да не ти се налага с тях да се надпреварваш. Не мож ги стигна надолу по пистата. Не е слалом, ами си е страховито спускане. Така че внимавай, кога тръгнем да се свличаме, не се бутай при дебнещите по нанадолнището, щото нема се усетиш как ще се изпързаляш. Сложна е играта! Наздраве, Дрънплейке!
Нашта кръчма е екстремна територия на различни мегазверове и кални твари, които си правят калните бани и чакат епични херои да се явят, та да ги схрускат. Ти от кои си, Дрънди? Здраве да е и хероите читави да останат!
Ъхъ, ъхъ! Че то как няма да станеш дзвер като цапнеш 2,3, хайде може и 4 ракии, па после плавно да преминеш на червено вино със суджук!?
Тежки зимни времена настанаха. Сняг се сипе на парцали.
Наздраве, Мръни!
Мечо
Мчи, това тук Кръчма! ! Аз знам, че ти се отличаваш с острота на ума, досущ кат остър ръб на кръгла маса, ама все пак - амфибии, рептили, арахни. Бетер канал Дискавъри Див.
Наздраве, Мръни!
Нашта кръчма е екстремна територия на различни мегазверове и кални твари, които си правят калните бани и чакат епични херои да се явят, та да ги схрускат. Ти от кои си, Дрънди? Здраве да е и хероите читави да останат!
Коментар