Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
На кое се казва ЕД, некво новонаименовано питие ли еИ това ще мине ...
Коментар
-
Помня Юни, лето 2002, такива дъждове се ляха, че сегашното е пей сърце
Да се моли Тарантулчо, да не се повтаря, че с неговия покрив .,. ще го кара на греяна ракия
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеРайче, нема се праим на моралис, бил съм и шофер, и келнер, ама тръктни си последния пост? Е така за арната приказка....Има си друга тема за тия с ЕД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеБлагодаря, Тънимъни, нещо е останало в куфалницата, бреййй....
(Обаче нема па да ви се извиним за "лелки"!!! Нема па на! Нъцки!)
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Важното е да е напоително, като дъжд през м. юни 2020 г.
Наздраве, Мрънкало!
Да се моли Тарантулчо, да не се повтаря, че с неговия покрив .,. ще го кара на греяна ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеРайче, нема се праим на моралис, бил съм и шофер, и келнер, ама тръктни си последния пост? Е така за арната приказка....Има си друга тема за тия с ЕД.
Нема проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не съм й гледал мънечките фотопортрети, но ми се струва, че споделяте еднаква информационна банка, от която ви захранват с прокиснали данни и сведения, образи и безобразия. Онази тема там не ме фащаше много, но още от пръв поглед установих, че едва ли ще е Криси, а па за теб дали си некой робот, манипулаторът ти требва каже. Та горкото влезе с бутонките у Кръчмата, а ти от време-навреме риташ вратата й да се направиш на голем ербап, ама и на двама ви нещо не се връзваме. Тук сме по кроткото опитване и плавното оливане.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
То ако кажа в махалата, че съм пил бел мавруд, много е вероятно да ме полеят с катран и нафърлят отгоре перушина!!!
Тоже и за мерлото.
Нема значение че, ако не ме лъже тимберицата, карловският мискет си е червено грозде.(Ако бъркам нещо, да не беше димят... Който знае да каже, а не да се излагам още)Кой ли го пие това, Пари да ми дават, за да го взема - не го ща
Коментар
-
То ако кажа в махалата, че съм пил бел мавруд, много е вероятно да ме полеят с катран и нафърлят отгоре перушина!!!
Тоже и за мерлото.
Нема значение че, ако не ме лъже тимберицата, карловският мискет си е червено грозде.(Ако бъркам нещо, да не беше димят... Който знае да каже, а не да се излагам още)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Шшшшш, алоууу
Харесвам наситени какаови и ядкови сладкиши, та реших, че едно следобедно с мантичка върви!
Мисля, че и ".... 40+ годишни лелки ....." го харесват. ( Евгата ме тревожи, чесно....)
Наздраве, банда!
Наздраве!
П.П. Не се тревожи. Момчето си има кандидатка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
................................... белия мавруд е като тотално недоразумение., Препоръчвам да не се опитва просто..
Опитах веднъж и повече не повтарямНа вино не мяза ..
Тоже и за мерлото.
Нема значение че, ако не ме лъже тимберицата, карловският мискет си е червено грозде.(Ако бъркам нещо, да не беше димят... Който знае да каже, а не да се излагам още)И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Американците така го пият. Само че без виното...
Наздраве!Last edited by tnm; 17.06.2020, 16:29.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар