Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
При вас може да е напоително, ама при нас почвата изсъхна. Днес даваха 10 литра да вали и капчица не капна. Слънце и отстрани начумерени облаци. Нещо си се спънала около казана. Дано не си вътре попаднала. Наздраве, Дръндънце!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеКазвам се Кристина и снощи малко се напих :o
..............................
Е, който си пие, каквото си пие - Наздраве
Глей ся, как с едно изречение ми повдигна ...настроението....( аз те допускам в дружеството на виртуалните алкохолици - ако покажеш туй - унуй на Тарантул си приета...)
Нооо, все пак да ти вкарам в правия път...( тук допуснах некаква граматическа грешка.)
Повече от три изречения няма нужда да абиш екрана...( щот един политик беще казал - всеки световен проблем, може да опише с три изречения, а Айнщайн се абил с неговата теория за... с цяла страница....)
Наздраве !
пп Като ми се избистри погледа ще те прочета открай - докрай, отдолу - нагоре и отпред - назад......
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Жива да не бех, както казваш и ти, немаше да знам, че имало такова изкилифенчено нещо, бел мавруд.
А аз си мислех, наборе, че добродушно се бъзикаме с "грешката" на Криситу червен маруд.
Даже си помислих, че може наистина да е некое девойче, щом така казва, даже блондинче.
Щееме а се изложиме, ако беше почнал спор, наборе...
Добре я а подковал Тракториста, води я по скъпи ресторанти, кажи речи.
Брюнетка съмС черна коса и зелени очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеКазвам се Кристина и снощи малко се напих
Много ми е неудобно, съжалявам, чувствам се ужасно нелепо в такава ситуация. Супер се изложих и то за себе си не пред вас, вие и без това сте си пияндета
Изпих бутилка вино сама за два часа. Изложих се като ученичка дори и за анонимен форум. Просто не знам как свърши бутилката. Вчера ми беше много емоционален ден сигурно това е причината. Чаша по чаша, тука писах, с моя говорих половин час на скайп видео, с една приятелка още половин час говорих, във фейсбук влизах, чаша по чаша и просто изведнъж ме …изведнъж ... кошмар някакъв….
Заспала съм на дивана, той си ми е удобен, но как съм спала не знам, но врата ми беше адски схванат, по някое си време се събудих, телевизора ми работи, компютъра и той работи, в стаята лампите светят, нищо не загасих, дотътрих се до спалнята и съм заспала с дрехите….тотална излагация …Събудих се в 8 часа и сутринта бях с кръгове под очите и сутрешното бягане пропуснах…. Отидох до кантората с метро и такси, въобще не бях в състояние да си карам колата…
Пълна деградация, напих се в анонимен форум в анонимна кръчма с анонимни алкохолици
Край, спирам с виното и никакъв алкохол вече. Точка. Никога вече…. Пък така обичам червеното вино…. Всъщност червения цвят ми е любим, агресивен цвят и най-добре ми подхожда на зодията. Много от дрехите ми и обувките ми са в червено. Футбол не мога гледам повече от 5 минути, но ми харесват отбори с червени екипи. Имам си и любими от различни държави, в България са двете ЦСКА, в Англия е Ливърпул, в Германия е Байерн Мюнхен. Винаги си проверявам в СПОРТАЛ как са завършили и ако са били ми е готино.
Коментар
-
Какви разговори сте водили снощи и днес за видовете мавруд ...
Яяяяя….. колко интересно …. то имало и бял мавруд, виж ти …
Ми направо се излагате, стари пияници сте ужким пък да не знаете .…
Ми направо ми паднахте в очите, ужким професионални пиячи пък то да не знаят за белия мавруд ….
Сега е мой ред да ви бъзикам, вие как ме товарите с вашите глупости и ме изнервяте, ама нали съм си добричка и все прощавам ….
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
А помните ли точно по това време - 17 или 18 юни 1968 година? Малко преди първата пенция (тамън си бехме взели бележниците) булевардът, където съм израснал, беше метър вода, а в Западния парк караха лодки съвсем нормално.
Коментар
-
Казвам се Кристина и снощи малко се напих
Много ми е неудобно, съжалявам, чувствам се ужасно нелепо в такава ситуация. Супер се изложих и то за себе си не пред вас, вие и без това сте си пияндета
Изпих бутилка вино сама за два часа. Изложих се като ученичка дори и за анонимен форум. Просто не знам как свърши бутилката. Вчера ми беше много емоционален ден сигурно това е причината. Чаша по чаша, тука писах, с моя говорих половин час на скайп видео, с една приятелка още половин час говорих, във фейсбук влизах, чаша по чаша и просто изведнъж ме …изведнъж ... кошмар някакъв….
Заспала съм на дивана, той си ми е удобен, но как съм спала не знам, но врата ми беше адски схванат, по някое си време се събудих, телевизора ми работи, компютъра и той работи, в стаята лампите светят, нищо не загасих, дотътрих се до спалнята и съм заспала с дрехите….тотална излагация …Събудих се в 8 часа и сутринта бях с кръгове под очите и сутрешното бягане пропуснах…. Отидох до кантората с метро и такси, въобще не бях в състояние да си карам колата…
Пълна деградация, напих се в анонимен форум в анонимна кръчма с анонимни алкохолици
Край, спирам с виното и никакъв алкохол вече. Точка. Никога вече…. Пък така обичам червеното вино…. Всъщност червения цвят ми е любим, агресивен цвят и най-добре ми подхожда на зодията. Много от дрехите ми и обувките ми са в червено. Футбол не мога гледам повече от 5 минути, но ми харесват отбори с червени екипи. Имам си и любими от различни държави, в България са двете ЦСКА, в Англия е Ливърпул, в Германия е Байерн Мюнхен. Винаги си проверявам в СПОРТАЛ как са завършили и ако са били ми е готино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Помня Юни, лето 2002, такива дъждове се ляха, че сегашното е пей сърце
Да се моли Тарантулчо, да не се повтаря, че с неговия покрив .,. ще го кара на греяна ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Важното е да е напоително, като дъжд през м. юни 2020 г.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 17.06.2020, 19:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТо от време на време къде ли не са ставали големи наводнения или заливания. Водата е най-опасното явление според мен.
И в таа връска ще иступам от прахоляка оная заповед - вода в храма - само у тоалетната и на миялната машина!
Наздраве!
Коментар
-
Не е за темата, ама все пак да се подготвяте вече:
https://www.youtube.com/watch?v=LkyiQyXGHOEИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТо от време на време къде ли не са ставали големи наводнения или заливания. Водата е най-опасното явление според мен.
Или това беше за другата тема... Уф, все тая.
Я по едно "наздраве!".
П.С. Днес сме на "Белая Гадюха"
https://youtu.be/MA3DNlBMNL0
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ами да си призная - за тогава имам спомени за месец, месец и нещо през лятото (без август) та може и от юли да е закачило някакъв период. Много дъжд се изсипваше тогава....Имаше някаква периодика и при слънцето, може и с това да е свързано
Наздраве, че да не настинем))
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар