Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3615444[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3615445[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3615446[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3615447[/ATTACH]
А... дедо Вълчо
Приготвила съм ти специално за теб една мастика на 40 години да те почерпя
Специална реколта мастика от ВИНПРОМ от Социализма, фабрично запечатана
Разбрах, че ти било любимо питие
Ей сега ще ти кача снимките
Наздраве
Как е физиката? Немам изнапредвид некой с ЕД. Нещо височина, трите двойки и т.н. Иначе стана ясно, че за върха не ти трябва помощ.
Снимки не важат тук - беж на телефоня, брюнетче сладко....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Не ми помогна особено сутринта, взех си душ, после редувах горещ и студен, после само студен душ за няколко минути.... Ефекта малък
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКакто са рекли древните гръци на чис древногръцки език - Ин вино веритас.
Но това важи за комбайнери.....
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКакто са рекли древните гръци на чис древногръцки език - Ин вино веритас.
Но това важи за комбайнери.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А... дедо Вълчо
Приготвила съм ти специално за теб една мастика на 40 години да те почерпя
Специална реколта мастика от ВИНПРОМ от Социализма, фабрично запечатана
Разбрах, че ти било любимо питие
Ей сега ще ти кача снимките
НаздравеLast edited by kristina dimitrova (1); 17.06.2020, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тъй, тъй ... А древните римляни са споделили, че във водата е здравето. Това важи за сутринта, след посещението у Кръчмата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Стига си разсъждавал, че пак ми стана кофти, като се сетя за случката
Да ти сипя едно питие?
Аз съм на сокче - прасковка
Радвай се, че напиването да ти е проблема
Рядко пия, но таз вечер имам некъв си мой повод, да почерпа, тъй че наздравена сокчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеСтрува ми се, че много време отделяте за мен, благодаря все пак
Но по -добре се насочете към основното си занимание тук в Кръчмата - пиенето
Както са казали древните гърци: "Във виното е истината"Мамка му и вино .... опс, сори
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
1983, юни, имаше бая издавени на подлеза на Орлов мост и другаде. Към 150 литра дъжд наведнъж. Мен ме нямаше в София тогава. После и циркът изгоря. Пак го изпуснах.
Излизаме 23.45 часа и минаваме по Орловия мост - нема мост, нема канал, нема тротоар, равна вода до средата на главините на автобусите. Един удавен при НДК и един някъде по Сухата река. Явно не е била много суха....
Така че все пак да си продължим без вода тук. Наздраве! Коняче за дамите!И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Р5Х6, много ги сучеш..., А за пияната глава е най-добре, да походи пеша
ps. Ако може да ходи, разбира сеСтига си разсъждавал, че пак ми стана кофти, като се сетя за случката
Да ти сипя едно питие?
Аз съм на сокче - прасковка
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А за пияната глава е най-добре, да походи пеша
ps. Ако може да ходи, разбира се
Вероятно не живее в центъра, където няма условия за утринен бяг с удоволствие.
Бързала е за работа.
Най-вероятно трябва да спазва работно време, което също е някаква подсказкаLast edited by R1a1; 17.06.2020, 21:17.
Коментар
Коментар