If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На слънцето му прати некоя китка картарион да успокой стомахчето че се се оплаква. Писах вече ама нещо не вдева. В комбинация с лека диетка дава страхотни резултати.
Мани го това кухорогото, де не само рогата му са кухи. От кога съм му каза да пробва - не му действал.
Наздраве, сър Събев!
На слънцето му прати некоя китка картарион да успокой стомахчето че се се оплаква. Писах вече ама нещо не вдева. В комбинация с лека диетка дава страхотни резултати.
Тцъ, хич не помага. Хиперацедитет. Може се контролира само донекъде.
Ей, най-после вдена, какво се праи с уста преди мусаката! Бравос! Аз ще си дрънкам на Кремонката , а ти с устата ще ми наредиш една....Става дуото - струнен щипков и духов инструмент!
Навремето имахме една Кремонка у къщи. Не че можех прилично да дрънкам. Занесох я един път на тайфата в училищния двор, а един кретен реши да пробва с юмрук здравината и я разцепи отзад. Щех да му я надена на главата. Задържаха ме.
Слънце мое ненагледно, ми то човек да го е страх да те доближи, бре. Ти си бетер метилява уфтсъ. Нещо здраво у теб има ли?
Наздраве!
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Дааа ... обстановката е прилично неблагонадеждна
Имам още един пръст вино в чашата, сипете бе, жадна съм
Сега влизам да си взема душ и като изляза някое добро момче от вас да ми напълни скромно една каничка с вино. Червено....
Ама да не е проклетия мавруд ....
Анонимко има желание ти изтърка гърба. Да не вземе се сецнеш.
Е, глей са той си го е написал в името - разтракал се е.
Траки, ако не ти е противопоказно опитваш ли със слънчогледови семки - 20-30 грама, естествено зависи от болежката?
Разни работи хапвам. Но това, де го е драло винце от черен отел, не ще а се оправи.
Дааа ... обстановката е прилично неблагонадеждна
Имам още един пръст вино в чашата, сипете бе, жадна съм
Сега влизам да си взема душ и като изляза някое добро момче от вас да ми напълни скромно една каничка с вино. Червено....
Ама да не е проклетия мавруд ....
Слънце мое ненагледно, ми то човек да го е страх да те доближи, бре. Ти си бетер метилява уфтсъ. Нещо здраво у теб има ли?
Наздраве!
Е, глей са той си го е написал в името - разтракал се е.
Траки, ако не ти е противопоказно опитваш ли със слънчогледови семки - 20-30 грама, естествено зависи от болежката?
Коментар