IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не ми сипал в каничката ... лоши момчета сте .... жадна значи ще трябва да си легна

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

На слънцето му прати некоя китка картарион да успокой стомахчето че се се оплаква. Писах вече ама нещо не вдева. В комбинация с лека диетка дава страхотни резултати.
      Мани го това кухорогото, де не само рогата му са кухи. От кога съм му каза да пробва - не му действал.
      Наздраве, сър Събев!
      Last edited by tnm; 19.06.2020, 23:26.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Май е мента. Щото мусаката е мента.
        Това е босилек. Хич не мога да го дишам.
        Мечо

Коментар

Здрав разум, краставо козленце. А той най-важен. Да е здраве!
          При пряк контакт с мен и без него ще останеш
          Наздраве, Мрънкало!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

На тоз бълвоч само коноп му липсва...листенцата отгоре на това приличат!
            Май е мента. Щото мусаката е мента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

На слънцето му прати некоя китка картарион да успокой стомахчето че се се оплаква. Писах вече ама нещо не вдева. В комбинация с лека диетка дава страхотни резултати.
              Тцъ, хич не помага. Хиперацедитет. Може се контролира само донекъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Че то няма толкоз място в таз баня. Баси и навалицата...
                Я по-добре Анонимко да си лочка в кръчмето!
                Наздравичка!
                Ми, той затова, що е тесна банята. Нещо му се отщя да лочи. Лиги му се точат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ей, най-после вдена, какво се праи с уста преди мусаката! Бравос! Аз ще си дрънкам на Кремонката , а ти с устата ще ми наредиш една....Става дуото - струнен щипков и духов инструмент!
                  Навремето имахме една Кремонка у къщи. Не че можех прилично да дрънкам. Занесох я един път на тайфата в училищния двор, а един кретен реши да пробва с юмрук здравината и я разцепи отзад. Щех да му я надена на главата. Задържаха ме.

Коментар

Анонимко има желание ти изтърка гърба. Да не вземе се сецнеш.
                    Че то няма толкоз място в таз баня. Баси и навалицата...
                    Я по-добре Анонимко да си лочка в кръчмето!
                    Наздравичка!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Слънце мое ненагледно, ми то човек да го е страх да те доближи, бре. Ти си бетер метилява уфтсъ. Нещо здраво у теб има ли?
                      Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                        Дааа ... обстановката е прилично неблагонадеждна
                        Имам още един пръст вино в чашата, сипете бе, жадна съм
                        Сега влизам да си взема душ и като изляза някое добро момче от вас да ми напълни скромно една каничка с вино. Червено....
                        Ама да не е проклетия мавруд ....
                        Анонимко има желание ти изтърка гърба. Да не вземе се сецнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Е, глей са той си го е написал в името - разтракал се е.
                          Траки, ако не ти е противопоказно опитваш ли със слънчогледови семки - 20-30 грама, естествено зависи от болежката?
                          Разни работи хапвам. Но това, де го е драло винце от черен отел, не ще а се оправи.
                          Last edited by Trakatrak; 19.06.2020, 23:13.

Коментар

• Дааа ... обстановката е прилично неблагонадеждна
                            Имам още един пръст вино в чашата, сипете бе, жадна съм
                            Сега влизам да си взема душ и като изляза някое добро момче от вас да ми напълни скромно една каничка с вино. Червено....
                            Ама да не е проклетия мавруд ....

Коментар

Слънце мое ненагледно, ми то човек да го е страх да те доближи, бре. Ти си бетер метилява уфтсъ. Нещо здраво у теб има ли?
                              Наздраве!
                              Здрав разум, краставо козленце. А той най-важен. Да е здраве!

Коментар

Наздраве!
                                Е, глей са той си го е написал в името - разтракал се е.
                                Траки, ако не ти е противопоказно опитваш ли със слънчогледови семки - 20-30 грама, естествено зависи от болежката?
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X