If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мързината на жената не е дарба, а бедствие. Но ти явно много искаш и на теб да викат Гъжа Бедствие. Само се чудя, кога видиш насаме мечката, минава ли ти мързината или и на нея обясняваш колко си надарена. Пък тя ти завижда, че не само зимен, ами и летен сън караш. При което си постила покривчица и те сервира на нея, за да си попълни зимните запаси. Здраве да е!
Не какво да е Бедствие, а Стихийно Бедствие.
Това с Баба Меца нещо не можах да го сфана. Някак невероятно ми се струва добичето да се довлече у пещерата и да ме провери как се излежавам на дивана с лафтопа.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ще рече, че съм си такава по рождение. Мързелът е дарба, Мрънкало. Зорла гюзелик олмаз.
Наздраве!
Мързината на жената не е дарба, а бедствие. Но ти явно много искаш и на теб да викат Гъжа Бедствие. Само се чудя, кога видиш насаме мечката, минава ли ти мързината или и на нея обясняваш колко си надарена. Пък тя ти завижда, че не само зимен, ами и летен сън караш. При което си постила покривчица и те сервира на нея, за да си попълни зимните запаси. Здраве да е!
Еййй, благороден Тарантул....!
Даже кога и пожелава "зло", пак на гръб да е....
пп Тарантул, шебек да бях, пак не можех да обера всички плодове и зеленчуци де са се пръкнали в Дивото....
Шебек не си, ми павиан, та ще береш и нема се даваш. Това пъпеши (за Кака), тикви, банани, киви (комбинацията им ясно какво дава), дори кокосови орехи от палмите ще сваляш. Юнак си ти... от Мъдегаскар или от Лисото, та ще се справиш. На Кака требва да се слагаш. Щото те държи под око, а ти щеш под чехъл да си.
Коментар