Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАхойте!
Прескочих до Прага, и ви нося Бехеровка, много е полезна в идващия есенно-зимен приод, с много билки е.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Прескочих до Прага, и ви нося Бехеровка, много е полезна в идващия есенно-зимен приод, с много билки е.
Сипвам си бързо една Старопрамен с тънко нарязана капаколо за опра'яне на вкусо...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не нам защо, но и на мен поезията ми донесе приятни мисли и мераци...
Например....:
Една ми чете нежни стихове на ушо..
Втора ми поднася коктеил и ми вее с ветрило....
Трета ми разтрива пръстите на краката и ми .......тълкува стиховете....
Абе, поезия..
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Поезията идеално пасва на мързела ми.
Наздраве, Мрънкало!
Например....:
Една ми чете нежни стихове на ушо..
Втора ми поднася коктеил и ми вее с ветрило....
Трета ми разтрива пръстите на краката и ми .......тълкува стиховете....
Абе, поезия..
Наздраве !
Коментар
-
Инак много я тача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Поезията може само да те размекне и да не изпълняваш съвестно своите стрелкови и апашески задължения. Хайдутлукът иска последователност и себеотдаденост. С други думи търси Караджата , а не Екзарха. Наздраве, Дрънапашке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И Хафез ми допада. Никога не съм крила, че харесвам персийската поезия, ама треволяците им, са ми върло неизвестни.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Олимпиец, та чак маратонец
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дръж се за Омар Хаям. Гладна ше ходиш, но одухотворена. На това Чиче данайските подаръци не приемай. Аз ще ги усвоя по съвместителство, щото също лентяй съм. А ти на лаленца се възхищавай. И недей пита като един мой състудент, тез карамфилчета, де ги подаряваме на домакинята, ще ли ги направи на салатка. Наздраве, Дрънсалад!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тъй, тъй.....Само последните 60 пътисе забързваме.....
Наздраве, Тнм !
пп Таз година имам само един корен чери и той нещо се мръщи....Нооо, гигантите полудяха....Толкова доматЕ не съм брал....
Ако щете вярвате, но нося на колегите за да опитат благинките на българската природа....Голям кеф кът се фаля с продукцията....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тъй, тъй.....Само последните 60 пътисе забързваме.....
Наздраве, Тнм !
пп Таз година имам само един корен чери и той нещо се мръщи....Нооо, гигантите полудяха....Толкова доматЕ не съм брал....
Ако щете вярвате, но нося на колегите за да опитат благинките на българската природа....Голям кеф кът се фаля с продукцията....
Коментар
-
Какъв е този бурен - персийско лале? Нещо ми е съвършено непознат, та да попитам - за салата става ли или ще трябва да се прежалваме с черитата на 4i40?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Движенията задължително са пестеливи ... и бавни.
Наздраве, 4i40!се забързваме.....
Наздраве, Тнм !
Коментар
Коментар