Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не се кахъри...
Всички знаем, че си БГ БАБА.....
Наздраве за запазените БАБИ !
Рекла съм ти, че културно ще се спазя реда - първо ти ще станеш дядо.
Наздраве4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Изкара ми акъла, бре!!! Рекох, че съм объркала Инвестор с БГ МАМА.
Наздраве, Мрънкало!
Всички знаем, че си БГ БАБА.....
Наздраве за запазените БАБИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ъхъ, загледах се. Може пък да тафна биберончето с ромчето, пардон, с ликьорето. Наздраве, Дрънбебешонак!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Оххоо, трети поглед!? Заглеждаш се, значи
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Трети път майка и баща! Важен е третият поглед, при който си проличава изметнатия взор и взирането в една точка неясно къде. При него се забелязват тиковете на веждата, лявата, провисването на устната, долната, ръкомахането без вербална обосновка и вербалната нападка без фиксиране на обекта. Важното е веселбата да върви, затова налей си ти. Който е захранен от малък е ентелектуално нахранен за цел живот. Наздраве, Дрънликьорче!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И на втори поглед съм така. А биберончето не е било ракиено, а ликьорено.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Нашта Кака с ракиено биберонче са я подхранвали, па нищо й нема. Това на пръв поглед. Така че то си зависи и от бебенцето. Дали има кво да му се увреди.
Мечо
Коментар
-
И тук си имаме шефка на парламента.....( ТКП)
Аз пиша, че е време да се стори нещо и да се спрат прекалено личните нападки, тя ме трие, че съм ръсил обиди....
Ми убаво....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И тук си имаме шефка на парламента.....( ТКП)
Аз пиша, че е време да се стори нещо и да се спрат прекалено личните нападки, тя ме трие, че съм ръсил обиди....
Ми убаво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.. нещо такова, ама немско,..
ПС:Господи,каква драма - това май е три-исранния пакт?!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Наздраве, ама с нещо по-силно, че се оказа, дето лични нападки отправям към Кольо и съм в леко недоумение от мене си.
Ми убаво....
Коментар
-
С това съм наченал кариерата. Родата ходеше командировки по Чехословакия и й подаряваха Бехеровка. Пък тя като отворена, кой ще забележи, че липсват 10-20 мл. Услаждаше ми се. Ама, не знам дали съм толку тъп, що от малък съм го почнал?
Има предостъчни изследвания, че пиенето на алкохол даже и в малки количества в детска възраст, води до непоправими ментални отклонения....
Знаеш, знаеш.....
Наздраве !
пп Кът човек в 3+ възраст може да употребяваш алкохол в малки дози - 100 или даже 2х100гр...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАхойте!
Прескочих до Прага, и ви нося Бехеровка, много е полезна в идващия есенно-зимен приод, с много билки е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАхойте!
Прескочих до Прага, и ви нося Бехеровка, много е полезна в идващия есенно-зимен приод, с много билки е.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар