Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Такова дори аз пием. Ма, като гледам кой го сервира, съмнения ми се повдигат. Нещо съмнителна работата. Особено като се вземе предвид, че злата Кака повреди нощеска локомотива на експреЗа и пътувах 10 наместо 6 часа. Как па разбра кога ще се прибирам. Добре че заобиколих и не минах по Подбалканската. Там щеше направо камъне и трупове (на гръмнатото Чиче) да фърла по мойта жп композиция. Проклето, бе!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Неговата кръв с висока енергийна стойност. Арахна е все пак, кръвта му синя. Време е да го "преслушам"
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тарантул се затри по морето и няма кой едно Наздраве да рече....Чуват се писъци от щипнати на плажа млади 70 г баби, но се надам да не го спасявам от разярени нему набори.....Ко да го праиш - едвам оди по горещия пясък и се подпира на неподходящи места.....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреци, давай филджаните! Ще пием кафе, варено на пясък.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Еййй, добре че погледнах у кръчмата, че иначе щях да пропусна подобен еликсир, Мерси и наздраве !
Добрютро на събуждащите и с пожелание да им е добър и деня
Наздраве, Преци?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Чак при мен се носи аромата.
Добро утро кака.
Докато прецито се ослушва аз да му сръбнем кафето.
Наздраве, сър Събев!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреци, давай филджаните! Ще пием кафе, варено на пясък.
Наздраве!
Добрютро на събуждащите и с пожелание да им е добър и деняLast edited by precakanoto; 04.09.2020, 11:07.
Коментар
-
Наздраве!
Добро утро кака.
Докато прецито се ослушва аз да му сръбнем кафето.Last edited by Todor Sabev; 04.09.2020, 11:05.
Коментар
-
Дааа... сказал заец ... Животът без миговете на доброволна интоксикация не струва нищо
Водка белая, но красит нос и чернит репутацию....думи на Чехов май бяха, дали ? . Той именно облече водката с думите: Рассказ мой начинается, как начинаются вообше все лучшие русские сказания: бьІл я, признатся, вьІпивши…
Наздраве на вси
Ну заец, ну погоди
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеЧетох някъде за някакво инзвънземно БГ мезе.
В дядо се слагат парчета свинско месо със подправки и се слага да съхне за месец на ветровито.
Някой сеща ли се кое как е ?
Ял съм таковО:
http://m.kulinar.bg/%D0%9F%D1%8A%D0%....r_i.5665.html
- 1 like
Коментар
Коментар