IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Премеждията ти ме радват.
    Наздраве, Мрънкало!
    Нали затова ги споменавам. Дано се тръшнеш от кеф. Наздраве, Дрънзлорадке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Такова дори аз пием. Ма, като гледам кой го сервира, съмнения ми се повдигат. Нещо съмнителна работата. Особено като се вземе предвид, че злата Кака повреди нощеска локомотива на експреЗа и пътувах 10 наместо 6 часа. Как па разбра кога ще се прибирам. Добре че заобиколих и не минах по Подбалканската. Там щеше направо камъне и трупове (на гръмнатото Чиче) да фърла по мойта жп композиция. Проклето, бе!
      Премеждията ти ме радват.
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Неговата кръв с висока енергийна стойност. Арахна е все пак, кръвта му синя. Време е да го "преслушам"
        Наздраве!
        Как ша ме преслушаш? С ухо, със слушалка или с чаша? Чашата първо ще я изпразна, за да може я ползваш. А, сипи сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро !
          Тарантул се затри по морето и няма кой едно Наздраве да рече....Чуват се писъци от щипнати на плажа млади 70 г баби , но се надам да не го спасявам от разярени нему набори.....Ко да го праиш - едвам оди по горещия пясък и се подпира на неподходящи места.....

Наздраве !
          Много са доволни бабите от мен. Все ги фала.... че са им убави внучките.

Коментар

Преци, давай филджаните! Ще пием кафе, варено на пясък.

Наздраве!
            Такова дори аз пием. Ма, като гледам кой го сервира, съмнения ми се повдигат. Нещо съмнителна работата. Особено като се вземе предвид, че злата Кака повреди нощеска локомотива на експреЗа и пътувах 10 наместо 6 часа. Как па разбра кога ще се прибирам. Добре че заобиколих и не минах по Подбалканската. Там щеше направо камъне и трупове (на гръмнатото Чиче) да фърла по мойта жп композиция. Проклето, бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Еййй, добре че погледнах у кръчмата, че иначе щях да пропусна подобен еликсир, Мерси и наздраве !
              Добрютро на събуждащите и с пожелание да им е добър и деня
              Оставаше да не погледнеш!
              Наздраве, Преци?
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Чак при мен се носи аромата.

Добро утро кака.
                Докато прецито се ослушва аз да му сръбнем кафето.
                Има за теб, има и за него. Той малко потиснат ми се видя в темата за жените, та затова.
                Наздраве, сър Събев!
                Мечо

Коментар

Наздраве!
                  Еййй, добре че погледнах у кръчмата, че иначе щях да пропусна подобен еликсир, Мерси и наздраве !
                  Добрютро на събуждащите и с пожелание да им е добър и деня
                  Last edited by precakanoto; 04.09.2020, 11:07.

Коментар

Наздраве!
                    Чак при мен се носи аромата.

Добро утро кака.
                    Докато прецито се ослушва аз да му сръбнем кафето.
                    Last edited by Todor Sabev; 04.09.2020, 11:05.

Коментар

• Преци, давай филджаните! Ще пием кафе, варено на пясък.

Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !
                        Тарантул се затри по морето и няма кой едно Наздраве да рече....Чуват се писъци от щипнати на плажа млади 70 г баби , но се надам да не го спасявам от разярени нему набори.....Ко да го праиш - едвам оди по горещия пясък и се подпира на неподходящи места.....

Наздраве !

Коментар

• Дааа... сказал заец ... Животът без миговете на доброволна интоксикация не струва нищо

Водка белая, но красит нос и чернит репутацию....думи на Чехов май бяха, дали ? . Той именно облече водката с думите: Рассказ мой начинается, как начинаются вообше все лучшие русские сказания: бьІл я, признатся, вьІпивши…
                          Наздраве на вси
                          Ну заец, ну погоди

Коментар

• Кака, идва нащо време - есента, потърпи. ....

наздраве, слънчевите ми краставички са готови, допи ми се ракойка от сабалям
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                              Четох някъде за някакво инзвънземно БГ мезе.
                              В дядо се слагат парчета свинско месо със подправки и се слага да съхне за месец на ветровито.
                              Някой сеща ли се кое как е ?

Ял съм таковО:

http://m.kulinar.bg/%D0%9F%D1%8A%D0%....r_i.5665.html

Коментар

• Четох някъде за някакво инзвънземно БГ мезе.
                                В дядо се слагат парчета свинско месо със подправки и се слага да съхне за месец на ветровито.
                                Някой сеща ли се кое как е ?

Коментар

Working...
                                X