Абе Колчо да сложиме един надпис "Wanted" над бара, че стари форумджии изчезАха та се невидеха. Нема ги Стенли,Сторм,Слънчевия ветър и неговото куче .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTnmсъгласна махаме треволяка и у мен напира желанието за месоядство
нещо много взе да ми липсва
туй от кака... да си боцкате и да сещате с усмивка
п.п. Бенжи много ти е хубав алкохолЯ днеска искам от всичко да опитам!
п.п.п. Коле както винаги си Жентълмен, после как да ни тЪ обича чиляк, м
Айде от мен това и цунки (отивам да шопинг терапия, съвсем малка и скромна ще е)
а това щото гледам да се омиротворявам - http://www.youtube.com/watch?v=SaiDichfMcg
Чичо поздрав и за теб
http://www.youtube.com/watch?v=3eYhs9YKr6E
2. Па убав е алкохола.Лично за мене са го пратили спешъл едишън с поздрави от моя приятел Леми.
3. Та са окунчателно се харесват джентълемните така ли? Че се убъркАх и не знам ка се държъ,баси.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПак некви амфибии виждам..
Дан ми намекваш диликатно, чи съм рептилиа и туй ми е обяда!?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВола,
Ако ти е хладно, на първо време притвори прозореца и закопчай желеткътъ ...
После си капни едно ромче в чашата с чай и обуй върнените чорапи ...
гхарантирам, че до дес менути си като жив ...
Винаги съм подозирал, че съдържателят (на кръчмата) е на ниво
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно ирланско кайве, ако можи де /не искам да нахалствам/!
П.П. Ко намерите Бенджи под коя маса се е позиционирал - и на него едно дълго ирланско /без кафе/!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеНяма хлабаво значиМоже ли да получа съвет от професионалист - какво е добро за пиене в този вълчи студ ?
Ако ти е хладно, на първо време притвори прозореца и закопчай желеткътъ ...
После си капни едно ромче в чашата с чай и обуй върнените чорапи ...
гхарантирам, че до дес менути си като жив ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, то не сме спиралЕ, бре. В таз Кръчма алкохола се употребява професионалисти!
Може ли да получа съвет от професионалист - какво е добро за пиене в този вълчи студ ?
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеПодхванахте ли вече чашките ?. В таз Кръчма алкохола се употребява професионалисти!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАртитуууу, разкарай тез треволаци от картинката! Развалат доброто общо впичитление от експозицията.съгласна махаме треволяка и у мен напира желанието за месоядство
нещо много взе да ми липсва
туй от кака... да си боцкате и да сещате с усмивка
п.п. Бенжи много ти е хубав алкохолЯ днеска искам от всичко да опитам!
п.п.п. Коле както винаги си Жентълмен, после как да ни тЪ обича чиляк, м
Айде от мен това и цунки (отивам да шопинг терапия, съвсем малка и скромна ще е)
а това щото гледам да се омиротворявам - http://www.youtube.com/watch?v=SaiDichfMcg
Чичо поздрав и за теб
http://www.youtube.com/watch?v=3eYhs9YKr6EThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДобрЮтрУ
Хубав ден
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеO..aз ...ммммм...добрютру ... мерси за кафето
Дан ми намекваш диликатно, чи съм рептилиа и туй ми е обяда!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно ирланско кайве, ако можи де /не искам да нахалствам/!
П.П. Ко намерите Бенджи под коя маса се е позиционирал - и на него едно дълго ирланско /без кафе/!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар