Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Давайте сърмите бърже и да пия една водка,че бързам за барикадата
Vodka Kremlin Award - http://www.youtube.com/watch?v=LhFmuZJaLrQ
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМанатарките нема ли да объркат вкуса?
Мазничкото го обичам до средна пропорция за получаването на едно убаво сосче със зелевата комбинация.
Винце от магазина, за съжаление, но пък Стамболовско има кутии, арно е!
Ей, три сахата било рано за ....
За едно виски човек требва да чака до четри и полвина, мам..... ..... ....... .......!
За хубаво сосче на сармите с кайма, можеш да прибавиш сока на прясно изцеден лимонПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Манатарките нема ли да объркат вкуса?
Мазничкото го обичам до средна пропорция за получаването на едно убаво сосче със зелевата комбинация.
Винце от магазина, за съжаление, но пък Стамболовско има кутии, арно е!
Ей, три сахата било рано за ....
За едно виски човек требва да чака до четри и полвина, мам..... ..... ....... .......!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМое ли лекинко да се примолим за зелеви (кисело), с повечко кайма, ориз за мириз и така убаво от разните мерудийки, а може и от мазнинката да има.
Е, ако винцето е от мерлото, нема а се сръдим!
Па забраих НАЗДРАВЕ-то!!!
Винцето е от тебПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКаквито си поръчате - мога да правя барем 5 вида сърми + два вида капама.
Е, ако винцето е от мерлото, нема а се сръдим!
Па забраих НАЗДРАВЕ-то!!!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеПосле на диета ли сме.
Наздраве!Last edited by tnm; 19.02.2013, 15:35.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТаралежче, имаш право още около месец и половина на прилагаш такива картинки към коментарите си.
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеза мен ако може порция от това
чаша бяло вино
две хапки за сосчето
и за десерт
и
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, добре. Ма щот съм дама и ми е позволено да капризничъ, ко мое ЛУКА да е ПРАЗ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа мен лозови. Аз ще донеса сланина и ЛУК !!!
П.П. Убав подпис си сложил. Мяза ти.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКаквито си поръчате - мога да правя барем 5 вида сърми + два вида капама.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар