If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааа тнм, извинявай аз реших, че като "дружинка" всички се надпявате в някоя друга тема...тогава НАЗДРАВЕ! На теб се полага поне 1/3 като пълноправен член на нашето скромно общество
Алооо, с Тънъмънчето, Мюлер и Бенджи га отворииме кръчмата, ти още си се гушкала у чаршафете...
Ааа тнм, извинявай аз реших, че като "дружинка" всички се надпявате в някоя друга тема...тогава НАЗДРАВЕ! На теб се полага поне 1/3 като пълноправен член на нашето скромно общество
Кой тоз 3 -ти ( от 1/3-та)!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е, хубава работа.. че за кого я извадих от дълбокия резерв
Колето ще да е на загорска вероятно, Вълчо вече е обърнал пет-шест и "джитка" по другите теми с "метлата" , чичо и той се изгуби..., а Бенджи твърдо е на кептън двойна доза, май следователно цяяялата си е само за нас
О чудесно ама като гледам свърши бързо сега е мой ред да отвърна на жеста
Не сички!!! Аз ни съм ходила в Политика! Цела сутрин издирвам многофункционален багер ... с гребло. Щот горе на връх Бузлуджа има къде метър сняг, а пътят спешно требе да се зачисти. Намерих един Caterpillar. Дала съм разпореждания. Сега ша са включа сателитната връзка с чинията и в реално време ще проследя операцията
Наздраве!
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Не сички!!! Аз ни съм ходила в Политика! Цела сутрин издирвам многофункционален багер ... с гребло. Щот горе на връх Бузлуджа има къде метър сняг, а пътят спешно требе да се зачисти. Намерих един Caterpillar. Дала съм разпореждания. Сега ша са включа сателитната връзка с чинията и в реално време ще проследя операцията
Наздраве!
Малииий, ами фериботът до Белене в изправност ли е?
Ааа добре дошлИ Всички разгорещено обсъждат политиката и мен оставихте тук самичка да броя празните чаши, ахЪ да ви се разсърдя
Наздраве!
П.П. Благодарско за рома, Вълчо! Мъ струва ми се, че ботилката са търкаля празна под масата!?
Е, хубава работа.. че за кого я извадих от дълбокия резерв
Колето ще да е на загорска вероятно, Вълчо вече е обърнал пет-шест и "джитка" по другите теми с "метлата" , чичо и той се изгуби..., а Бенджи твърдо е на кептън двойна доза, май следователно цяяялата си е само за нас
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар