Пияници, къде сте,бе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеидвай у музикалната тема, там се черпим дружнотук са скръндЗи май... една виртуална китка не щяха да ни постнат
Пий едно убаво Траминерче от Кан Крум и замезвай там с морските вкусотии!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеИ едно питие за в краен случай...
Айде от мен по едно виртуално ромче, а после три вечери реално внимавайте с количествата.
Честит празник на всички дами, тук присъстващите днес трябва да им угаждаме и да ги уважим подобаващо!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДей киселото мляко!?
Фръци, тез мъже всичките са изпокриха. Сакън, дан почерпят по едно пиенье на 8-ми март.
тук са скръндЗи май... една виртуална китка не щяха да ни постнат
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениесядам на "масата" с това
и една зелена салатка обаче няма нищо за пиене и съм много тъжна
Фръци, тез мъже всичките са изпокриха. Сакън, дан почерпят по едно пиенье на 8-ми март.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле ... кво мога да си заръчам в тоз час на денонощието!?
и една зелена салатка обаче няма нищо за пиене и съм много тъжнаPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЕ !!!
след 12 на обЕд, кафеварката вече не се употребява ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧервено винце естествено
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Нън, хората казват, че било вкусно. А и кучетата специално се отглеждат за ядене, така че не ме обвинявай. Те и агънцата са едни малки сладкиИ теленцата.....
Ей ти нещо лесно, бързо, вкусно
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...B3%D0%B0%D0%BD
За подправките, вариации бол. Аз дори ги хрупам натюр, със сол само. Но ги нарязвам дълги, с дебелина един пръст. Като картофките в МакД.
Червено винце естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеотдалеко приличаха на агънца, малки сладки агънца...само дето има бяха май дълги опашлетата ама
"гладна кокошка всичко сънува"
Last edited by фръцла ежкова; 07.03.2013, 17:29.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеой на мамаааааакакви са арни, малки и препечнкиии,мммм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Хръцле, това бива лЕ?какви са арни, малки и препечнкиии,мммм
Коментар
Коментар