If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся, понежи в тъмната и после леко просветляващата част от денонощието имах мероприятие свързано с хапване, пийване и танци, ще мое ли да замоля за едно дъъъъълго кафе!?
НЕ !!!
след 12 на обЕд, кафеварката вече не се употребява ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ся, понежи в тъмната и после леко просветляващата част от денонощието имах мероприятие свързано с хапване, пийване и танци, ще мое ли да замоля за едно дъъъъълго кафе!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро, днес го давам лежерно, наистина в другите теми е ....., иначе едно силничко и мен ще ме въодушеви за подвизи!
Сипвам ти една домашна ракийка, само виж нещо си измисли за салатка, че нещо ногу се занемари този Институт
Наздраве на всички!
Светла му памет на Пламен!
Към домашната ракия предлагам да положим чорбаджийска салата - накъсани печени червени пиперки, накъсан печен патладжан, ситно нарязани пресни домати, чесън, лук, маслини, овче сирене ... За завършек - зехтин и сок от лимон.
Лека му пръст на момчето! Да му отлеем от чашата с ракия и да не си казваме "Наздраве" (така повелява традицията)!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мдъъ ... абстановката у другите теми е критическа
Едно по-силничко питие, ко мое! Да забрая, че днес е сряда.
Добро утро, днес го давам лежерно, наистина в другите теми е ....., иначе едно силничко и мен ще ме въодушеви за подвизи!
Сипвам ти една домашна ракийка, само виж нещо си измисли за салатка, че нещо ногу се занемари този Институт
Наздраве на всички!
Коментар