Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРозовата роза е също символ на прикрити чувства
Вкусно домашно ..., ама бяло вино. "Ой, ти бяло вино що не си червено!?"
Кат ви харизаха домашно вино, що ви не харизаха и домашна пъстърмъ!?
по-добре с нещо отколкото без нищо налЕ
ей го магазинЯ отивам да взема червено щом ти е на сърце
цялото си е за теб
това също
пък за китките слушай.. повечето хора не знаят и не се интересуват, обаче аз като знам предпочитам да взема мерки овреме, щото знае ли човек може да попадне на някой, който също разбира и...Ох стига съм писателствала глупости
и тези са само за теб! Миллион Алых Роз
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕй че сте мрънкала безподобни .... Са ако Колчо пусне от чешмата мед и масло да течат ше се оплаквате, че ви е спрял водата ....
Наздраве!
Къв ща е меда!? И сигурен ли си, че Колето нема да ни пробута некъв маргарин наместо краве масло!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеКитките не са червени щото червеното символизира либоФ, пък ние изпитваме симпатии тукинка един към друг си мисля
Виното е бяло, понеже е вкусно домашно от бяло грозде(такова ни харизаха)
А пастърмичка няма щото по последно инфо я правели от магарешко, било най-еФтино за кило
Вкусно домашно ..., ама бяло вино. "Ой, ти бяло вино що не си червено!?"
Кат ви харизаха домашно вино, що ви не харизаха и домашна пъстърмъ!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да допълня мрънкането...:
Защо танцьорката е облечена...и филетата са дебело нарязани... ?
Тази вечер никакви наздравици...! Имам още два пръста ром у бутилката, дет Бенджи ми я донесъл чак отвъд Куба
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тази вечер никакви наздравици...филетата са специален поздрав от Бай Ганьо (сещай се за вица - ТенкЮ) и как без наздравици
като има празник как няма да го празнуваме, ейййй
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, днес мий криво / Бенджи и Чичо си виновни/!
Що розите са розови, а не червени ... и виното що е бяло, а не червено ... и що в платото няма кайзер пъстърмъ!?
Наздраве!
Виното е бяло, понеже е вкусно домашно от бяло грозде(такова ни харизаха)
А пастърмичка няма щото по последно инфо я правели от магарешко, било най-еФтино за килоPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, днес мий криво / Бенджи и Чичо си виновни/!
Що розите са розови, а не червени ... и виното що е бяло, а не червено ... и що в платото няма кайзер пъстърмъ!?
Наздраве!
Тази вечер никакви наздравици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзлъгахме ли те?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Last edited by фръцла ежкова; 12.03.2013, 16:58.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмам нужда от кафе -голямо, с ного кофеин!
Бенджи и Чичо снощи ме подведохаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПак ли през октомври:)!? Дано този път плажа е с по-лесно име, че с португалския голем зор видех
Имам приятел, който има голям мерак да извърви пътя до Камино - пеша. Здраво го е заапало кучето. Втора година вече не го пуска.)
След 22 дни....
Коментар
Коментар