If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дубрутру!
Убаво е че сте отвориле кръчмата, на сички по едно ирландско, че градусите навън са около нулата!
За мен може ирландското без да се слага съставката кафе.
Съставка, дето я не щеш - да сложат на мен. Днес кафето ще го пия без подобрител.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дубрутру!
Убаво е че сте отвориле кръчмата, на сички по едно ирландско, че градусите навън са около нулата!
За мен може ирландското без да се слага съставката кафе.
Е, а дано не завали и тука!
През прозореца гледам - има и други баламурници по сака... не е истина. А довечера ще гледам крейзитата у едно заведение, ама нещо им малки телевизорите, та мое и да си земем една шотландска хулиганка и у хотела.
То и аз съм по сако и високи трандафоре, ма следобед ще сменя виртуалната Кръчма с реална и сигур няма да усещам студ
Мечо
Е, а дано не завали и тука!
През прозореца гледам - има и други баламурници по сака... не е истина. А довечера ще гледам крейзитата у едно заведение, ама нещо им малки телевизорите, та мое и да си земем една шотландска хулиганка и у хотела.
Извинявай, не искам да те вадим на светло, ама де е тва, че азе съм у Разград и съм на кантар дали да си купим балтон или уиски! Ако е близо, че требе некоя шуба да се зима, щото май масажиската у хотело я нема
Купи си уиски. Баш далеко съм от теб
Мечо
Хабсолютно си прав - мноо чуваме, тез дет сме с проблемно виждане.
П.П. Настана време за грог Косатка. При меня префърча сняг.
Извинявай, не искам да те вадим на светло, ама де е тва, че азе съм у Разград и съм на кантар дали да си купим балтон или уиски! Ако е близо, че требе некоя шуба да се зима, щото май масажиската у хотело я нема
Коментар