IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е човек да не попита нещо и да се му нахвърлят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
      След смукване на литър домашно вино, време е да влезем у заведението където ми е мястото така и или иначе беше време да го посетим. Къде са сепаретата с женските а....

https://www.youtube.com/watch?v=JUokW5MzFaE

Наздраве , ...........
      Сър Събев, спешно се нуждаеш от офталмолог.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
        След смукване на литър домашно вино, време е да влезем у заведението където ми е мястото така и или иначе беше време да го посетим. Къде са сепаретата с женските а....

Наздраве , ...........
        В ъгъла
        Наздраве !

Коментар

• След смукване на литър домашно вино, време е да влезем у заведението където ми е мястото така и или иначе беше време да го посетим. Къде са сепаретата с женските а....

Наздраве , ...........
          Last edited by Todor Sabev; 10.11.2020, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Сяяяя, кой, къде, кога е друга бира...Аз съм на 100 гр уиски и ич не помня какво съм обещавал преди 10 г....
            Ноооо, помня какво написа Кака преди 3-4 дни... " Кака е кучка и мож я ....." - другото не помня....
            Е тва чукане чаках.....
            Отпадат черпене, перчене, покупки на стъкълца, романтични вечери на свещи пред океанския бряг.......Въобще, ангажираща мъка...
            Далеч по-просто е действието на Асан къмто Айшето......И Въпросът ...!

Наздраве !
            И що реши, че като съм кучка, някои неща ще ти бъдат спестени? Забрави!
            Наздраве, 4i40!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, как така "Кака се не лъже"? Жена, де се не лъже, за нищо не става. Ний тогава кво ще правим? Ше умрем от скука, ако нема кого да залъжем. Имай милост! Чиче чека те води чак на най-западния край на континента. И ще те лъже, че там залезва слънцето за последно, та нема къде да бегаш. Пари ще троши по теб. Влез му в положението. Здраве да е, мир и либоф!
              До там ли стигна, бре!!! То бива склероза, бива деменция, ама да ти казвам и какво да правиш ...!? Мъкааааа!
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

Е, как така "Кака се не лъже"? Жена, де се не лъже, за нищо не става. Ний тогава кво ще правим? Ше умрем от скука, ако нема кого да залъжем. Имай милост! Чиче чека те води чак на най-западния край на континента. И ще те лъже, че там залезва слънцето за последно, та нема къде да бегаш. Пари ще троши по теб. Влез му в положението. Здраве да е, мир и либоф!
                Сяяяя, кой, къде, кога е друга бира...Аз съм на 100 гр уиски и ич не помня какво съм обещавал преди 10 г....
                Ноооо, помня какво написа Кака преди 3-4 дни... " Кака е кучка и мож я ....." - другото не помня....
                Е тва чукане чаках.....
                Отпадат черпене, перчене, покупки на стъкълца, романтични вечери на свещи пред океанския бряг.......Въобще, ангажираща мъка...
                Далеч по-просто е действието на Асан къмто Айшето......И Въпросът ...!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака се не лъже! Ще ям и ще пия, па ти си дрънкай каквото те сварата свари.
                  ​​​​​​
                  Наздраве!
                  П.П
                  Благородно ни отстъпвам хляб наш насушний.

Коментар

Винцето е вкиснато, суджукът - гранясал. Специална поръчка. Само за зло-вещи бабички, на кои им трябва гориво и активатор за летеж. И понеже съм милозлива натура, добавих лебец да потушаваш пламъка, бълващ от устата. Здраве да е, па макар крехко!

Кака се не лъже! Ще ям и ще пия, па ти си дрънкай каквото те сварата свари.
                    ​​​​​​
                    Наздраве!
                    П.П
                    Благородно ни отстъпвам хляб наш насушний.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      И Димитровден за старостилните. Повод все ще се намери...

[ATTACH=CONFIG]n3674056[/ATTACH]
                      Е това е приказка. И Димитровден - значи двоен празник
                      Наздраве.
                      Last edited by precakanoto; 08.11.2020, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Колеги, нещо сме оклюмали май
                        Айде вчера задушница - жалехме заминалите, ама днес е архангелов ден, именниците да не се скатават, а да почерпят, )) за малко да кажа арахнелов ден.
                        Айде наздраве
                        И за тартанул важи )
                        И Димитровден за старостилните. Повод все ще се намери...

Click image for larger version

Name:	644.jpg
Views:	1
Size:	69.0 КБ
ID:	3674056

Коментар

• Колеги, нещо сме оклюмали май
                          Айде вчера задушница - жалехме заминалите, ама днес е архангелов ден, именниците да не се скатават, а да почерпят, )) за малко да кажа арахнелов ден.
                          Айде наздраве
                          И за тартанул важи )

Коментар

Милият той. Като си толкова загрижил за доброто ми физическо и психическо здраве, сипвай виното и режи суджука.
                            Наздраве!
                            Винцето е вкиснато, суджукът - гранясал. Специална поръчка. Само за зло-вещи бабички, на кои им трябва гориво и активатор за летеж. И понеже съм милозлива натура, добавих лебец да потушаваш пламъка, бълващ от устата. Здраве да е, па макар крехко!

Коментар

Гледам, че се мъчиш, та рекох да помогна. А ти се обаждай дали успявам. Здраве да е!
                              Милият той. Като си толкова загрижил за доброто ми физическо и психическо здраве, сипвай виното и режи суджука.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Яко те дърпа към суицид.
                                Наздраве!
                                Гледам, че се мъчиш, та рекох да помогна. А ти се обаждай дали успявам. Здраве да е!

Коментар

Working...
                                X