Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А с другия крак къде си стъпила? В чорбата в казана или в лай..та на кравата? И с какво си се боядисала казваш? И ква е тая каменна томахавка с коя ми се фалиш, като такива хубави брадвички има у нас? Колкото до скалпа, имам още косица, та ще се получи. Но ме съмняна да е останало място около снагата ти. Твърде кръвожадна си. Здраве да е!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобрютро
Днес е 11.11.2020 - Ако намирате тази подредба като естествена или противоречива по своему редица, за щяло-нещяло, можем ли да го отбележим и като повод за наздраве !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, с единият крак съм стъпила на пътеката на войната. Боядисала съм си лицето, наточила съм томахавката и съм освободила място за скалпа ти на пояса си. Подготвяй се психически.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Още един мина по-напред в списъка на вещата в прицелване жен...ска. Опааа, май и аз.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Спри се ...
Човека ще метне бялата кърпа в ъгъла на кръчмата.
То не може така - от врата за краката....
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Откакто се запознах с кръчмата, винаги ме връща от времента на истинските стойносни хора е и ,, женски,, де не само ора.
Ех, кво не прави виното. НАЗДРАВЕ.
https://www.youtube.com/watch?v=APlHx5ci4u0
Коментар
-
Сяяяя, кой, къде, кога е друга бира...Аз съм на 100 гр уиски и ич не помня какво съм обещавал преди 10 г....
Ноооо, помня какво написа Кака преди 3-4 дни... " Кака е кучка и мож я ....." - другото не помня....
Е тва чукане чаках.....
Отпадат черпене, перчене, покупки на стъкълца, романтични вечери на свещи пред океанския бряг.......Въобще, ангажираща мъка...
Далеч по-просто е действието на Асан къмто Айшето......И Въпросът ...!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Откакто се запознах с кръчмата, винаги ме връща от времента на истинските стойносни хора е и ,, женски,, де не само ора.
https://www.youtube.com/watch?v=APlHx5ci4u0
Коментар
-
Ъхъ, баш тъй! Фърляй дрехите
Наздраве - за щяло и не щяло!
следователно - наздраве
Коментар
-
Спри се ...
https://www.youtube.com/watch?v=APlHx5ci4u0Last edited by Todor Sabev; 10.11.2020, 16:22.
Коментар
-
Ъхъ, баш тъй! Фърляй дрехите
Наздраве - за щяло и не щяло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЕ човек да не попита нещо и да се му нахвърлят.
Наздраве - за щяло и не щяло!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар