IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, bota!
    малииии. Наздраве. Под ботев нема ли некой чучур (от северната страна) че от юг сал райското пръскало
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Наздраве, bota!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А с другия крак къде си стъпила? В чорбата в казана или в лай..та на кравата? И с какво си се боядисала казваш? И ква е тая каменна томахавка с коя ми се фалиш, като такива хубави брадвички има у нас? Колкото до скалпа, имам още косица, та ще се получи. Но ме съмняна да е останало място около снагата ти. Твърде кръвожадна си. Здраве да е!
        Сега вече и с двата крака съм стъпила на бойната пътека.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Добрютро
          Днес е 11.11.2020 - Ако намирате тази подредба като естествена или противоречива по своему редица, за щяло-нещяло, можем ли да го отбележим и като повод за наздраве !?
          Абе, особен ден е тоз, виж само как се е наточила Кака с кръвясал поглед. Некакво особено излъчване има от Космоза днез. Зъззз... Тракат ми зъбите. Треперукам. Ама от студ. Ноември е, а аз цел ден помагах на едно майсторче да ми скове навес над централната каменна маса. Измръзнаа ми кокалята.

Коментар

Мрънкало, с единият крак съм стъпила на пътеката на войната. Боядисала съм си лицето, наточила съм томахавката и съм освободила място за скалпа ти на пояса си. Подготвяй се психически.
            Наздраве!
            А с другия крак къде си стъпила? В чорбата в казана или в лай..та на кравата? И с какво си се боядисала казваш? И ква е тая каменна томахавка с коя ми се фалиш, като такива хубави брадвички има у нас? Колкото до скалпа, имам още косица, та ще се получи. Но ме съмняна да е останало място около снагата ти. Твърде кръвожадна си. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Още един мина по-напред в списъка на вещата в прицелване жен...ска. Опааа, май и аз.
              Мрънкало, с единият крак съм стъпила на пътеката на войната. Боядисала съм си лицето, наточила съм томахавката и съм освободила място за скалпа ти на пояса си. Подготвяй се психически.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Добрютро
                Днес е 11.11.2020 - Ако намирате тази подредба като естествена или противоречива по своему редица, за щяло-нещяло, можем ли да го отбележим и като повод за наздраве !?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Спри се ...
                  Човека ще метне бялата кърпа в ъгъла на кръчмата.
                  То не може така - от врата за краката....
                  Може, може ... Някои неща не търпят отлагане. Защото има вероятност да се случи същото като с плажа в Португалията
                  Наздраве, 4i40!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Откакто се запознах с кръчмата, винаги ме връща от времента на истинските стойносни хора е и ,, женски,, де не само ора.
                    Ех, кво не прави виното. НАЗДРАВЕ.

https://www.youtube.com/watch?v=APlHx5ci4u0
                    Още един мина по-напред в списъка на вещата в прицелване жен...ска. Опааа, май и аз.

Коментар

Сяяяя, кой, къде, кога е друга бира...Аз съм на 100 гр уиски и ич не помня какво съм обещавал преди 10 г....
                      Ноооо, помня какво написа Кака преди 3-4 дни... " Кака е кучка и мож я ....." - другото не помня....
                      Е тва чукане чаках.....
                      Отпадат черпене, перчене, покупки на стъкълца, романтични вечери на свещи пред океанския бряг.......Въобще, ангажираща мъка...
                      Далеч по-просто е действието на Асан къмто Айшето......И Въпросът ...!

Наздраве !
                      И коя таа кака, де се отказва от продоволства, за да ти достави доволства? Да не би да четеш мръсни книжки или да гледаш голи филми с автори перверзни мъже. Не им се връзвай. Това само извратено въображение. Антихудожествена измислица. Здраве да е... и почерпка!

Коментар

Откакто се запознах с кръчмата, винаги ме връща от времента на истинските стойносни хора е и ,, женски,, де не само ора.

Наздраве ти Тоше, на убави жени да ти върви

Коментар

Ъхъ, баш тъй! Фърляй дрехите
                          Наздраве - за щяло и не щяло!
                          Днес има годишнина от демокрацията, може да го броим за щяло и нещяло,
                          следователно - наздраве

Коментар

Спри се ...

Last edited by Todor Sabev; 10.11.2020, 16:22.

Коментар

Спри се ...

Коментар

Е човек да не попита нещо и да се му нахвърлят.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X