Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Паундраааа! Пай са! Кака са дави в собствените си секрети, ма те недостатъчни са. Бегам, бързо бегам да фърла една кофа зад борда, да загреба, че и аз да допринеса. Щото солената морска вода като сълзица е и Кака нема се усети, че с външна намеса се задавя. Здраве да е!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Разтрогнах се. Ще ми трябва малко време, за да изтрия сълзите, де потекоха от умиление.
Изостанал си в тенденциите на съвременния маникюр, Мрънкало. Лакът вече не се чисти с лакочистител, щото в него няма ацетон. Сега ползваме гел лак, който се изпича върху нокътя., Сваля се с машинка, което много наподобява на тази, която използват стоматолозите.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Това означава ли, че през лятото си успял да изгориш "на потник" и ти се намира вестник Дума?
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво дее...
Като няма 50 + годишно, ще се примиря с нещо 35 + годишно.....Мъкааа, но ще го преживея....
Времето не работи в моя полза...( ти знаеш за какво става реч...
) Така че, стара - млада няма значение - билетите за Португалия са поръчани...
пп Бре, Тарантул кви ипотеки те гонят на стари години ?
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пак добре, че нема я ползваш за лакочистител. Или за разредител на боички. Ай от мен да мине, за теб една хинапова напитка, че таз година хинапът ми роди за сефте. Наздраве, Дрънманикюрче!
Изостанал си в тенденциите на съвременния маникюр, Мрънкало. Лакът вече не се чисти с лакочистител, щото в него няма ацетон. Сега ползваме гел лак, който се изпича върху нокътя., Сваля се с машинка, което много наподобява на тази, която използват стоматолозите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тъкмо на по-едрата 1/3-та пълноправен член да домочадието му свърши афтършейва. Не бива зян да отива добронамерената ти почерпка.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Не май, ами направо си е така. На мен ми се наложи да имам активност делова баш в началото му, та се чудя откъде некоя изненада ше ме подпре, но засега всичко е добре. Преди малко ми се обадиха, че ми ликвидирана една скромна ипотека, коя само за притеснение висеше. Ще рече, време е да почерпа. Особено Кака според предпочитанията и тежненията й.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво дее...
Като няма 50 + годишно, ще се примиря с нещо 35 + годишно.....Мъкааа, но ще го преживея....
Наздраве !
Коментар
-
Както вика Чичи "Кооо.... по-малка ли си била?" Еййй, пак не му излезе късметя на тва чичкотиквичко с неговите дъртофелни наклонения. Ше му се наложи да те изчака още година-две. Наздраве, Дрънмладо!
Наздраве !
Коментар
-
Мрънкало, няма да се сритвам! Направо ще те наритам под масата. Ще ти дам аз на теб 50+, свят ще ти се завие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТез лимони лично ли си ги брала от хабитатяИли чиче ти ги проводи дар от портокалия
Ха, наздраве, мискини, май днес за последно действа ретроградния меркурий и после сме жик-так. Тургам една капама, че днес хапнах такава - не върви с виски, ма дреме ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТез лимони лично ли си ги брала от хабитатяИли чиче ти ги проводи дар от портокалия
Ха, наздраве, мискини, май днес за последно действа ретроградния меркурий и после сме жик-так. Тургам една капама, че днес хапнах такава - не върви с виски, ма дреме ти
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тез лимони лично ли си ги брала от хабитатяИли чиче ти ги проводи дар от портокалия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕй, на! Почерпете се... намерих едно буре в мазата:
[ATTACH=CONFIG]n3671648[/ATTACH]
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар