IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Некой да ми обЯсни какво значи "полиандрия"?
    Ама тайно, че да не научи tnm-то, че ше се изложа.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
      Не, интернет не ползвам на телефона, освен ако не е много наложително Изключила съм го! Ако имам нужда от нещо го включвам специално и после пак го изключвам
      Значи те подслушват
      Оперативно интересна си

Че за кво си го пуснала този интернет, като не го ползваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Едва сега видях, че Питър О`Тул вчера е отишъл на онова - по-доброто място!!!
        Да почива в мир!
        За мен, много запомнящ се остава като Мърфи!

И щом така е искал, да го почетем с по едно ирландско
        И като Лорънс Арабски беше невероятен.
        Преди години гледах филм за филма. След снимките Питър О`Тул влязъл в някакъв бар поръчал си уиски и казал, че ще се напие, защото най-накрая работата по проклетия филм била приключила.
        Лека му пръст!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Прибирам се измръзнал на кубчета лед.Не моа а мислъ направо.Сипете нещо сгряващо.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Пак не си разбрал.....
            Това е само когато тя дава обещания......

П.П. Купила съм си червен бански
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Това рано сутрин?!??! Шъ се уженъ за тебе да знайш.
              А бе, то у България полиандрията още не е разрешена, ма то кой ли ги спазва законите у нашата държава
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Да не е Вибратора Вайбър де
                Не, интернет не ползвам на телефона, освен ако не е много наложително Изключила съм го! Ако имам нужда от нещо го включвам специално и после пак го изключвам
                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                  Сипете едно на малкото, че ожадня вече...

Да ви се оплача какво ми се случи вчера....

тъкмо съм седнала в едно заведение в близост до Софийския университет да убия малко време с познати и се чува някакъв шум, звън от телефон Започнахме ние да се ослушваме, защото не спираше, и явно никой не позна мелодията като своя Не след дълго установихме, че "моят звъни" Отварям чантата и що да видя / чуя?! Непознат номер, различен изглед /картинка/ на телефона и някакъв странен сигнал (странен, защото не е моят) Без да съм включила интернет и да съм чекнала опцията за автоматично подновяване на софтуера, по незнайно каква причина някак телефона си върнал фабричните настройки - явно. Няма ни един контакт, никакви разговори / съобщения, няма снимки, няма музика ...нищо няма. Живот ли бе да го опишеш... няколко дни по-рано не бях "регистрирана в мрежата" и не можех да набирам. Колкото по-скъп и глезотийски, толкова по-бързо отива "на кино" и прави проблеми. Това е извода смартфони, айфони звучат ми вече като в онази чалгаджийска песен от преди сто години (кастфони, мастфони, тонколони, монколони ууууу )

NANA - I remember the time
                  Да не е Вибратора Вайбър де

Коментар

• Сипете едно на малкото, че ожадня вече...

Да ви се оплача какво ми се случи вчера....

тъкмо съм седнала в едно заведение в близост до Софийския университет да убия малко време с познати и се чува някакъв шум, звън от телефон Започнахме ние да се ослушваме, защото не спираше, и явно никой не позна мелодията като своя Не след дълго установихме, че "моят звъни" Отварям чантата и що да видя / чуя?! Непознат номер, различен изглед /картинка/ на телефона и някакъв странен сигнал (странен, защото не е моят) Без да съм включила интернет и да съм чекнала опцията за автоматично подновяване на софтуера, по незнайно каква причина някак телефона си върнал фабричните настройки - явно. Няма ни един контакт, никакви разговори / съобщения, няма снимки, няма музика ...нищо няма. Живот ли бе да го опишеш... няколко дни по-рано не бях "регистрирана в мрежата" и не можех да набирам. Колкото по-скъп и глезотийски, толкова по-бързо отива "на кино" и прави проблеми. Това е извода смартфони, айфони звучат ми вече като в онази чалгаджийска песен от преди сто години (кастфони, мастфони, тонколони, монколони ууууу )

NANA - I remember the time
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Едва сега видях, че Питър О`Тул вчера е отишъл на онова - по-доброто място!!!
                      Да почива в мир!
                      За мен, много запомнящ се остава като Мърфи!

И щом така е искал, да го почетем с по едно ирландско
                      И това ще мине ...

Коментар

Сетих се, че обещанието не било като завещанието
                        Друго знам аз за "обещание за женитба" Да кажат учените
                        За мен едно малко коняче, колкото да се стопля

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          От днеска заменям дългото сутришно ирланско кафе с кана червено вино... и шъ замезвам с кайзер пъстърмъ.
                          Наздраве!
                          Добър ден!

Колко хубаво е да се започне седмицата в храма с нова "молитва"
                          Само мое ли за мене филе от Ленчето, да не ме болат забите
                          И това ще мине ...

Коментар

Сега, ако стане много напечено ще ходатайстваме, все пак има и Хадвукати тук

Спокойно Бен, ТНМ-нчето е разбрано, точно и справедливо ще намерим решение

Ще ходите ли на концерта довечераа?

Scorpions - When you came into my life

Axel Rudi Pell - Dreams of passion

Коментар

Пак не си разбрал.....
                              Това е само когато тя дава обещания......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Пък ти да знаиш, Тнм колко мрази да не се изпълняват обещанията....
                                А НАЛИ СИ ЧУВАЛ, ЧЕ ВЪОРЪЖЕНА И ОПАСНА..??? Да знаиш....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X