Първоначално изпратено от фръцла ежкова
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБай дъ уей, некой знае ли как да си сменя ника?Не става, пробвах. Я си направи нов профил
Last edited by фръцла ежкова; 16.12.2013, 15:16.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЩо бре? Дан' почна да получаваш заплахи на лични!?
П.П. По същество - не знам!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБай дъ уей, некой знае ли как да си сменя ника?
П.П. По същество - не знам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт философска, от научна или от религиозна гледна точка ???Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбратното на полигинията, БенджиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекой да ми обЯсни какво значи "полиандрия"?
Ама тайно, че да не научи tnm-то, че ше се изложа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекой да ми обЯсни какво значи "полиандрия"?
Ама тайно, че да не научи tnm-то, че ше се изложа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗначи те подслушват
Оперативно интересна си
Че за кво си го пуснала този интернет, като не го ползваш?миии да слушат, ама само глупости могат да чуят кой на кое контролно колко е преписал и колко не знае
Иначе не съм пуснала нет, има опция ако ми потрябва за нещо срещу 1,20 в рамките на 24 часа не знам колко си MB
Не ми се налага и не искам непрекъснато някой колега / колежка от универистета да ме проверяват по всяко време къде съм, какво правя...достатъчно че по телефон могат, а ако вземе да ми бипка през минута вайбъра примерно са ме хванали всички нерви
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеП.П. Наздраве, хубава победа снощи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Ама тайно, че да не научи tnm-то, че ше се изложа.
П.П. Наздраве, хубава победа снощи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобър ден!
Колко хубаво е да се започне седмицата в храма с нова "молитва"
Само мое ли за мене филе от Ленчето, да не ме болат забите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар