Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ма, сега да не влезат в кръчмата и почнат да протестират, че нема повече да сервират. Па да накарат чичетата да им танцуват на бара. Аааа, да ги немаме такива брюкселски мераци. Да слизат в избата и да точат. Но без да лочат.
Леко си забравил оная истина, заложена в приказката на Братя Грим...
Хензел излязъл през нощта и напълнил джобовете си с... камъчета! Така успокоил сестричката си - Гретел...
Извод: напълваш си джобовете с камъчета (най-добре да са разноцветни, но задължително - с повече карати!) ... Маркираш пътя към избата. Алгоритъмът е ясен! (получава се затворен цикъл между масата и избата)
Два века и кусур, откак Братя Грим са стигнали до истината! И, забележИ! Каната им никога не е била празна и червеното вино се е леело безспир!
Коментар
-
Ти па не можа ли отскочиш до Персия си набереш. Може и в Китай. Дори в Непал.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Опа. Пък аз се чудя що ми харесваш. Тя била от мойта партия.
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Селена-феминистката просто събира женска рат под знамето, не ѝ се връзвай.
Коментар
-
Тя няма фейсбук, ама се прави на важна. Потърси на Тянка Баба бЯга, да видим ще откриеш ли такава особа с прокоба. Нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДръто, сложих ти е едно + за позитивните възприятия....
Да не си помислиш, че е заради ракията....НЕЕЕ, за прекрасните кайсии е...
Таз година и в камерите няма...Всичко беше гръцки или румънски боклук....Няма вкус, няма аромат...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Опа. Пък аз се чудя що ми харесваш. Тя била от мойта партия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хубаво си мислех аз да ти отрежа достъпа до фейсбука си, щото непрекъснато изнасяш конфиденциална информация ...
Наздраве, Мрънкало!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хубаво си мислех аз да ти отрежа достъпа до фейсбука си, щото непрекъснато изнасяш конфиденциална информация ...
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит имен ден на Кака, пардон, на Баба бЯга! Бэрзо да бяга с метлата да докара почерпка.
Тя е, нали? Нема грешка.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
От юзче също е вкусно
и вино и ракия, ма надали си ги виждала, камо ли пила от такива.
То и това горе на снимката е само сувенирно, истинските бяха... по-истински.
Юз на турски е май "сто". Юзбашия, стотник.
Трябваше , пълно да ми покажеш , да ме почерпиш , да се потопя в атмосферата от алкохолните пари на минали времена . Истински . Аз освобождавайки го от товара
Коментар
Коментар