If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо съм се размекушавил ... в същото време се чувствам жаден
Ще взема да дръпна "Нотинг хил" и да го ударя на кино,като лекинко дегустирам една много приятна гроздова ракийка,предоставена ми за дегустация (само 0,5л ) с домашна руска салата .... пък нЪл съм и прасИ,ша комбинирам и със сладко(ореховки)
Пък Бенжи да ме обвинява в лоЖ вкус ....това ми отърва,това ми е истината,така си живея,защото така ми харесва (това май Мечката требе го прочете )
Мъ, не моа да ви разбера тез мераци за работа ...
Хайде за Мамун ми е ясно - той е еволюционно обременен - обаче дет сте станали човеци и още одите на работа!?
Наздраве!
Има изследвания, че мамуните са произлезли от човеците.....
21,23, 27, 30, 2..... за хората
а за тъпаците 21,22,23,24,26,27,28,29,30. 2...........
Мъ, не моа да ви разбера тез мераци за работа ...
Хайде за Мамун ми е ясно - той е еволюционно обременен - обаче дет сте станали човеци и още одите на работа!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
21,23, 27, 30, 2..... за хората
а за тъпаците 21,22,23,24,26,27,28,29,30. 2...........
23-ти не е работен официално само 27-ми и 30-ти са работни. Би трябвало от 22 до 27 да са почивни, кaто работен е само 27-ми и после директно на 30-ти. Почива се на 31 и 1 и на 2-ри Честита нова година, всички на работа
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар