If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е,ееееее
Кой е казал друго бре ... просто съм привърженик на идеята две седмици да не се повтаря храна или пиене .... и гледам да разнообразявам .....а и да опитвам нови неща .Все пак нема да живея триста години иза това бързам да опитам повече от всичко (стига да няма педалщини,де )
Наздраве ...че мноУ зехме да се обесняваме
ИзЯснихме се.Щте черпа един Капитан.Това за педалщините съм 100 % съгласен.казват че от един път се не ставало ама аз не вЕрвам и не смЕтам да пробвам тая теория нито веднъж.
Oп ... оп ... сами си каза, че онова било горчилка и ни ти съ пий от него.Аго препоръчваше.Та за т'ва казАх, че нема да ти се довера за пиенето.Щото това на Капитана си е екстра.
Е,ееееее
Кой е казал друго бре ... просто съм привърженик на идеята две седмици да не се повтаря храна или пиене .... и гледам да разнообразявам .....а и да опитвам нови неща .Все пак нема да живея триста години иза това бързам да опитам повече от всичко (стига да няма педалщини,де )
Пък Бенжи да ме обвинява в лоЖ вкус ....това ми отърва,това ми е истината,така си живея,защото така ми харесва (това май Мечката требе го прочете )
Наздраве!
Oп ... оп ... сами си каза, че онова било горчилка и ни ти съ пий от него.Аго препоръчваше.Та за т'ва казАх, че нема да ти се довера за пиенето.Щото това на Капитана си е екстра.
Коментар