Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOп ... оп ... сами си каза, че онова било горчилка и ни ти съ пий от него.Аго препоръчваше.Та за т'ва казАх, че нема да ти се довера за пиенето.Щото това на Капитана си е екстра.
Кой е казал друго бре... просто съм привърженик на идеята две седмици да не се повтаря храна или пиене .... и гледам да разнообразявам .....а и да опитвам нови неща
.Все пак нема да живея триста години иза това бързам да опитам повече от всичко
(стига да няма педалщини,де
)
Наздраве...че мноУ зехме да се обесняваме
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПък Бенжи да ме обвинява в лоЖ вкус....това ми отърва,това ми е истината,така си живея,защото така ми харесва
(това май Мечката требе го прочете
)
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Нещо съм се размекушавил
... в същото време се чувствам жаден
Ще взема да дръпна "Нотинг хил" и да го ударя на кино,като лекинко дегустирам една много приятна гроздова ракийка,предоставена ми за дегустация (само 0,5л) с домашна руска салата .... пък нЪл съм и прасИ,ша комбинирам и със сладко(ореховки)
Пък Бенжи да ме обвинява в лоЖ вкус....това ми отърва,това ми е истината,така си живея,защото така ми харесва
(това май Мечката требе го прочете
)
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМъ, не моа да ви разбера тез мераци за работа ...
Хайде за Мамун ми е ясно - той е еволюционно обременен - обаче дет сте станали човеци и още одите на работа!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение21,23, 27, 30, 2..... за хората
а за тъпаците 21,22,23,24,26,27,28,29,30. 2...........
Хайде за Мамун ми е ясно - той е еволюционно обременен - обаче дет сте станали човеци и още одите на работа!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКво ще ядем бе?
То дойде ракиено време!
Знаете ли кои дни са работни покрай Коледа и Нова година?
То не че съм се разработил...Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение21,23, 27, 30, 2..... за хората
а за тъпаците 21,22,23,24,26,27,28,29,30. 2...........официално само 27-ми и 30-ти са работни. Би трябвало от 22 до 27 да са почивни, кaто работен е само 27-ми и после директно на 30-ти. Почива се на 31 и 1 и на 2-ри Честита нова година, всички на работа
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКво ще ядем бе?
То дойде ракиено време!
То не че съм се разработил...
а за тъпаците 21,22,23,24,26,27,28,29,30. 2...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqAре .Какво ще ядем ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАре да ядеме.
То дойде ракиено време!
То не че съм се разработил...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар