Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДобро ...
Какво да бъде ?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа мен кокот има ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДобро ...
Какво да бъде ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро и успешен ден !
Днес ми идва да започна от сутринта....
Какво да бъде ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро и успешен ден !
Днес ми идва да започна от сутринта....
П.П. Времето е хладно. Само за тежки питиета с тежки мезета.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеСигурна ли си?. Народът покрай мен е пропищел /пролаял/
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
(кисело грозденцето, ама само малко)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение... моята душа е волна.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГъделичкаш си лошия холестерол и триглицеридите ли!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеА там, малко по-надоле от лодката, некакви перископи виждам да стърчат от водата. Да не си ти залегнала в некоя двуместна подводница и причакваш Мечо?
П.П. Ама Мечо бая време се затри из океаните и моретата. Пък там пълно с русалки, нереиди и прочие нежни създания ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар