Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся, това няма как да се получи. В градината на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочодието беритбата започна още миналия месец - бакла, грах и ягоди. После малини, вишни и ранни картофи.
Тази събота - първите краставици, а до края на месеца - може домати и люти чушлета.
За лук, чесън, копър, магданоз - въобще не коментирам.
Наздраве!
обожавам домашно произведени плодове и зеленчуци. Хапвам 30- 40 кила на месец.
Е може и нещо диво ......с чепат характер.
Само не разбрах от толкова копане нема ли да излезе. некое гърне с жълтици или или поне сандъка на капитан Силвър.
Наздраве Кака
и аз накрая да се опиянчим след период на суша.Last edited by Todor Sabev; 22.06.2020, 19:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Малийййй, машала, ашкулсун, евала....
Тарантуле, трябва ли ти кола под наем за продукцията ?( може и бартер - натюр или в наливно състояние, но не по-малко от 50 градуса )
пп Ти направо удари Тянка в земята ( барабар с другите двама работяги )
Наздраве - да пием от непроизведената ракия !
Тази събота - първите краставици, а до края на месеца - може домати и люти чушлета.
За лук, чесън, копър, магданоз - въобще не коментирам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Доматето бавно върви, плод обаче по клони натежава. Сливи, ябълки, круши, нектарини, прасковки дори, вишни, ацероли, дюли, дренки и тайбери, касис, цариградско грозде, мушмол, дуди и грозге вече яко виси.
Тарантуле, трябва ли ти кола под наем за продукцията ?( може и бартер - натюр или в наливно състояние, но не по-малко от 50 градуса )
пп Ти направо удари Тянка в земята ( барабар с другите двама работяги )
Наздраве - да пием от непроизведената ракия !
Коментар
-
Може и за космонавт те признаят. При това в открития космос. Без скафандър. Само по пола, кожено контохче и забрадка. Здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, злато си! Шта черпя една отвара вдруги ден. Не бях се сетила за пилотирането на метлата и упражняването на първа категория труд.
Наздраве!
Коментар
-
Неам стаж, ни на казан, ни на полян. А ти си 1-ва категория тежък фютовски труд от маленка до голема. Та даже на метлата може за боен пилот те водят, а кога пристъпяш кат самодива между капките и мъжките съца, ще те водят балерина. По съвместителство. Тежичка категория балеринка. Наздраве, Дрънелегант!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТакаааа, качвам се на полуетажа на храма заедно с 2 пакетчета семки, поръчвам за всички бира и чакам някой, ако влезе, да разкаже за подвизите от посещенията за агротехническите мероприятия. Иху! Дойде летото!
Наздраве, пиьеници ниьедни!
Коментар
-
Смятам да си изчакам реда. Ти с твоите болежки и скърцащи кокале си с предимство.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. За над казаня пенсионна възраст няма.
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обработва площите с мотикол. Добре, че повечето агрокултури връз мулч /найлон някъв/ и под него - капково, та затова не се налагат много усилия.
По-кльощава 1/3-та пълноправен член на домочадието бръмча насам-натам с косачката. Този път обаче, бях му заострила вниманието и те отряза ни един полезен бурен. Ще има какво да бера след 2 два дни.
Аз контролирах процесите от стълбите на фургоня, ма не забелезах кога слънцето се преместило и ме огрява. Па бях забравила да си облека ризата с дългия ръкав и вечерта констатирах дето съм леко изгоряла. Мъка, мъкааа ...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
На потник ле си загоряла.....?
Спорна седмица на целокупната Кръчма !
Наздраве, 4i40!
П.П. Аз не загарям, ми директно изгарям. Затова се отнасям с уважение към слънцето.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието обработва площите с мотикол. Добре, че повечето агрокултури връз мулч /найлон някъв/ и под него - капково, та затова не се налагат много усилия.
По-кльощава 1/3-та пълноправен член на домочадието бръмча насам-натам с косачката. Този път обаче, бях му заострила вниманието и те отряза ни един полезен бурен. Ще има какво да бера след 2 два дни.
Аз контролирах процесите от стълбите на фургоня, ма не забелезах кога слънцето се преместило и ме огрява. Па бях забравила да си облека ризата с дългия ръкав и вечерта констатирах дето съм леко изгоряла. Мъка, мъкааа ...
Наздраве!
На потник ле си загоряла.....?
Спорна седмица на целокупната Кръчма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТакаааа, качвам се на полуетажа на храма заедно с 2 пакетчета семки, поръчвам за всички бира и чакам някой, ако влезе, да разкаже за подвизите от посещенията за агротехническите мероприятия. Иху! Дойде летото!
Наздраве, пиьеници ниьедни!
Мечо
Коментар
-
Наздраве, пиьеници ниьедни!. Ама за едно наздраве мога да се наредя с мъжете
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар