IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Излязло е, ама преди много години. Дядото на по-едрата 13-та пълноправен член на домочадието е извадил късмет.
    Наздраве!
    Където е текло, пак ще тече. Вади металотърсача.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      УФФФф...

Може ли във водката да сложа малко джинджифил, та да заприлича ( замирише) на питие...?

Наздраве !

пп Но щом си решила да почерпиш с нещо, отказване няма.....Имам съмнение, че пак Тарантул ще намаже.....
      Ейййй, голема муфта....
      пп Аз пийнах 30 гр и съм хепиии...
      Недей осквернява добрата напитка, невежа такава!
      Last edited by Trakatrak; 22.06.2020, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
        Егати и скуката тука
        Да не сте станали трезвеници, бе?
        Наздраве с водчица

Събудете се малко
        Ето, това е музика .....

https://www.youtube.com/watch?v=nl218GrIjXo
        Прати някоя снимка трезва, пък шТи кажа...

Коментар

• Егати и скуката тука
          Да не сте станали трезвеници, бе?
          Наздраве с водчица

Събудете се малко
          Ето, това е музика .....

https://www.youtube.com/watch?v=nl218GrIjXo
          Last edited by kristina dimitrova (1); 22.06.2020, 21:21.

Коментар

Тц, ТЦ, ТЦ........Как случайно го разбра ден преди да се решиш на тази най - арна стъпка .....
            Висок, синеок, работлив, умен, грижовен...но нещо липсва....ааааа, гърнето с имането вече е тука.....
            Наздраве за отличния избор !
            Не точно гърне, ама доста добро като количество и качество. Стигнало свекърът ми и двамата му братя да се изучат по Виена, Букурещ и София.
            Наздраве, 4i40!

П.П. Аз разбрах като получих годежния пръстен.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
              И нека бъде лято.

https://www.youtube.com/watch?v=lnXL...&start_radio=1

Че умрех от студ и влага.
              Кака не каза нищо за реколтата с оризо.
              Това беше минала година. Ся мисля да заложа на бамбук
              Наздраве, сър Събев!
              Мечо

Коментар

Тц, ТЦ, ТЦ........Как случайно го разбра ден преди да се решиш на тази най - арна стъпка .....
                Висок, синеок, работлив, умен, грижовен...но нещо липсва....ааааа, гърнето с имането вече е тука.....
                То как мислиш, че е станала сватбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Теб НОИ те признава само за високо спортно постижение. Затваряне уста на Тянка вече включено в олимпийските спортове. Засега един е с приза. Да не казвам кой, че съм скромен.
                  П.п.. Пращай млекото най-редовно.
                  Не си скромен, ами си заспал. Сънуваш нещо, де в реалността няма как да ти се случи.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

• И нека бъде лято.

https://www.youtube.com/watch?v=lnXL...&start_radio=1

Че умрех от студ и влага.
                    Кака не каза нищо за реколтата с оризо.

Коментар

УФФФф...

Може ли във водката да сложа малко джинджифил, та да заприлича ( замирише) на питие...?

Наздраве !

пп Но щом си решила да почерпиш с нещо, отказване няма.....Имам съмнение, че пак Тарантул ще намаже.....
                      Ейййй, голема муфта....
                      Реших да видя какви сте ги вършели тези три дена, докато ме нямаше тука
                      Странно, но имам изтрити коментари, а и на други тука също са изтрити. Какво сте правили, бе, че са ви изтрили коментарите? Ми то три дена да не ви държа под контрол и сте се дънили яко щом модераторите са ви трили Че и мой коментари и то безобидни има изтрити
                      Наздраве, що бе хубава си е водката
                      Сега подгрявам с водката, че утре ще ми идват приятелките на гости
                      Женско парти, ще пием водка и ще си говорим за мъже
                      Last edited by kristina dimitrova (1); 22.06.2020, 19:23.

Коментар

Излязло е, ама преди много години. Дядото на по-едрата 13-та пълноправен член на домочадието е извадил късмет.
                        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Страхотно.
                          обожавам домашно произведени плодове и зеленчуци. Хапвам 30- 40 кила на месец.
                          Е може и нещо диво ......с чепат характер.

Само не разбрах от толкова копане нема ли да излезе. некое гърне с жълтици или или поне сандъка на капитан Силвър.

Наздраве Кака
                          и аз накрая да се опиянчим след период на суша.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Наздраве на всички
                            С водка Смирноф
                            УФФФф...

Наздраве !

Ейййй, голема муфта....

Коментар

Наздраве на всички
                              С водка Смирноф
                              Не се подмазвай на пациентите-алкохолици, ми давай рецептата за заливката. Не се изсулвай кат Чичи при среща с Тянка.... и Баба Меца.

Коментар

Ти също може да се класираш някъде за ранна пенсия. Размяната на коментари с мен е равносилно поне на труд във въгледобивна мина. Вярно, полага ти се по кофичка кисело мляко, но то е като минимална компенсация.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Теб НОИ те признава само за високо спортно постижение. Затваряне уста на Тянка вече включено в олимпийските спортове. Засега един е с приза. Да не казвам кой, че съм скромен.
                                П.п.. Пращай млекото най-редовно.

Коментар

Working...
                                X