Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУФФФф...
Може ли във водката да сложа малко джинджифил, та да заприлича ( замирише) на питие...?
Наздраве !
пп Но щом си решила да почерпиш с нещо, отказване няма.....Имам съмнение, че пак Тарантул ще намаже.....
Ейййй, голема муфта....
пп Аз пийнах 30 гр и съм хепиии...Last edited by Trakatrak; 22.06.2020, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеЕгати и скуката тука
Да не сте станали трезвеници, бе?
Наздраве с водчица
Събудете се малко
Ето, това е музика .....
https://www.youtube.com/watch?v=nl218GrIjXo
Коментар
-
Егати и скуката тука
Да не сте станали трезвеници, бе?
Наздраве с водчица
Събудете се малко
Ето, това е музика .....
https://www.youtube.com/watch?v=nl218GrIjXoLast edited by kristina dimitrova (1); 22.06.2020, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тц, ТЦ, ТЦ........Как случайно го разбра ден преди да се решиш на тази най - арна стъпка .....
Висок, синеок, работлив, умен, грижовен...но нещо липсва....ааааа, гърнето с имането вече е тука.....
Наздраве за отличния избор !
Наздраве, 4i40!
П.П. Аз разбрах като получих годежния пръстен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИ нека бъде лято.
https://www.youtube.com/watch?v=lnXL...&start_radio=1
Че умрех от студ и влага.
Кака не каза нищо за реколтата с оризо.
Наздраве, сър Събев!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тц, ТЦ, ТЦ........Как случайно го разбра ден преди да се решиш на тази най - арна стъпка .....
Висок, синеок, работлив, умен, грижовен...но нещо липсва....ааааа, гърнето с имането вече е тука.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Теб НОИ те признава само за високо спортно постижение. Затваряне уста на Тянка вече включено в олимпийските спортове. Засега един е с приза. Да не казвам кой, че съм скромен.
П.п.. Пращай млекото най-редовно.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И нека бъде лято.
https://www.youtube.com/watch?v=lnXL...&start_radio=1
Че умрех от студ и влага.
Кака не каза нищо за реколтата с оризо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУФФФф...
Може ли във водката да сложа малко джинджифил, та да заприлича ( замирише) на питие...?
Наздраве !
пп Но щом си решила да почерпиш с нещо, отказване няма.....Имам съмнение, че пак Тарантул ще намаже.....
Ейййй, голема муфта....
пп Аз пийнах 30 гр и съм хепиии...
Странно, но имам изтрити коментари, а и на други тука също са изтрити. Какво сте правили, бе, че са ви изтрили коментарите? Ми то три дена да не ви държа под контрол и сте се дънили яко щом модераторите са ви трилиЧе и мой коментари и то безобидни има изтрити
Наздраве, що бе хубава си е водката
Сега подгрявам с водката, че утре ще ми идват приятелките на гости
Женско парти, ще пием водка и ще си говорим за мъжеLast edited by kristina dimitrova (1); 22.06.2020, 19:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Излязло е, ама преди много години. Дядото на по-едрата 13-та пълноправен член на домочадието е извадил късмет.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Страхотно.
обожавам домашно произведени плодове и зеленчуци. Хапвам 30- 40 кила на месец.
Е може и нещо диво ......с чепат характер.
Само не разбрах от толкова копане нема ли да излезе. некое гърне с жълтици или или поне сандъка на капитан Силвър.
Наздраве Кака
и аз накрая да се опиянчим след период на суша.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеНаздраве на всички
С водка Смирноф
Наздраве !
Ейййй, голема муфта....
пп Аз пийнах 30 гр и съм хепиии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеНаздраве на всички
С водка Смирноф
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти също може да се класираш някъде за ранна пенсия. Размяната на коментари с мен е равносилно поне на труд във въгледобивна мина. Вярно, полага ти се по кофичка кисело мляко, но то е като минимална компенсация.
Наздраве, Мрънкало!
П.п.. Пращай млекото най-редовно.
Коментар
Коментар