Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз вече се оцветих-имен ден ми е все пак...наздраве на всички именници и на всички,които празнуват днес!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМразиш да носиш рокли ... в смисъл, че предпочиташ да си гола ли ...?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа ти е свято името Оракуле! Жив и здрав! Хубави неща пишеш в темите за БФБ, направо ти си един от човеците които ме теглят натам!Last edited by orakula; 13.04.2014, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз вече се оцветих-имен ден ми е все пак...наздраве на всички именници и на всички,които празнуват днес!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве! На ракия , зелена сала"т"ка и херинга съм. Нека гълта гущери Груеца, той заслужава. Кефи ме, но скоро не е изписвал по темите, които чета..........Да е жив и здрав! Честит праздник! Мисля да се "оцветя" тази вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеУ спорто Груеца гълта гущери...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве!
Черпавам с по един туборг сички!
У спорто Груеца гълта гущери...
Убав празник на сички цветенца и дами!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМразя да пазарувам, мразя да нося рокли ...
Аз съм коварна и отмъстителна.
Сега препрочитам "Опасни връзки" и си водя записки:D
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМразя да пазарувам, мразя да нося рокли ...
Аз съм коварна и отмъстителна.
Сега препрочитам "Опасни връзки" и си водя запискиLife won't wait for you.
Коментар
Коментар