IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разкъсана облачност - пиене на мастика и мента отделно ...
    дА !!!
    (мраза ментата)

Добро утро, така да се каже ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добър вечер.
      Предвид валежите се присъединявам, като от мене сипвам по един Хенеси, или кой какво му душа иска.
      Хвала на дамите, че поддържат .... огино!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Това е от "дълбоките резерви" на Колето.

Като за четвъртък вечер - става.
        Наздраве, Бенджи!
        Екстра.Тенк ю и Наздраве.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Ако може и от мен едно :
          Наздраве !

пп Заваля и ужасно ми паднаха клепачите.......

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            И к'ва е тая дискриминация...?!?!?За нас нема ли ...?!?!?Изгоре ми душатаааа ....
            Това е от "дълбоките резерви" на Колето.

Като за четвъртък вечер - става.
            Наздраве, Бенджи!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Хмм, май се налага отново жените да спасяваме положението у Кръчмата.

Наздраве, Lelq!
              И к'ва е тая дискриминация...?!?!?За нас нема ли ...?!?!?Изгоре ми душатаааа ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Хмм, май се налага отново жените да спасяваме положението у Кръчмата.

Наздраве, Lelq!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Все така да е...
                  Аз снощи не можах..
                  За да разсея съмненията пояснявам....
                  Вчера бях на вилата ..След като косих трева , садих това - онова и бла-бла работи, започнах да си правя салата - 2 салати , лук , краставици от магазина ( ужас,), рукула , сиренце и т,н...
                  Поглеждам в едно скришно ъгълче на кухнята и усещам надигаща се паническа атака....
                  Топла вълна ме облива, сърцето прескача, главата забучава, пред очите ми чернооо....
                  УЖАС... РАКИЯТА МИ СВЪРШИЛА....

Какво , какво.... - започнах да цепя дърва.....Дремнах 10-11 часа и преди малко се прибрах...Толкова бързах, поне за бирата , че забравих пълна торба със салати ( за колегите...) .
                  Жив да те ожали човек.
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                    Наздраве пиянки !
                    Днес сме на твърдо
                    http://www.youtube.com/watch?v=nqiVvOXotyw

Все така да е...
                    Аз снощи не можах..
                    За да разсея съмненията пояснявам....
                    Вчера бях на вилата ..След като косих трева , садих това - онова и бла-бла работи, започнах да си правя салата - 2 салати , лук , краставици от магазина ( ужас,), рукула , сиренце и т,н...
                    Поглеждам в едно скришно ъгълче на кухнята и усещам надигаща се паническа атака....
                    Топла вълна ме облива, сърцето прескача, главата забучава, пред очите ми чернооо....
                    УЖАС... РАКИЯТА МИ СВЪРШИЛА....

Какво , какво.... - започнах да цепя дърва.....Дремнах 10-11 часа и преди малко се прибрах...Толкова бързах, поне за бирата , че забравих пълна торба със салати ( за колегите...) .

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                      Днес над Чужденеция за малко се показа слънце и таааакаааа ми се прииска да съм зад някоя огрята витрина .Нещо в стил:

п.с А ето как спят предпочитаните от мен домашни любимци
                      http://profit.bg/news/Kak-spyat-kotk...id-101802.html
                      Обърнете внимание на поза "пиян радиатор"
                      То че се показа слънце, показа се ... обаче какъв вятър се завихри
                      Мани, мани ..., а бе Чужденеция
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                        Ах-ах-ах, каква си палавница драга ми Тън-мънче. ТъжА, тъжА по бат Мечо и гледаш да му намериш достоен заместник. Няма лабаво при тибя.

Кат-че, дожалява ми, бе човек, като гледам как катилски се отнасяш към собствените си органи. Пожали ги бре, и те душа носят!

Е, добре, сега да викнем едно наздраве и весело изкарване на празниците- без преяждане и без препиване!!!

Тц, Мечо е единствен. Не му търся заместник. Просто с 4i40 се имаме приказка за португалски плаж и четене на вестник Дума.
                        Мечо

Коментар

• Днес над Чужденеция за малко се показа слънце и таааакаааа ми се прииска да съм зад някоя огрята витрина .Нещо в стил:

п.с А ето как спят предпочитаните от мен домашни любимци
                          http://profit.bg/news/Kak-spyat-kotk...id-101802.html
                          Обърнете внимание на поза "пиян радиатор"
                          Last edited by katilarium; 19.04.2014, 16:24.
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Кат-че, дожалява ми, бе човек, като гледам как катилски се отнасяш към собствените си органи. Пожали ги бре, и те душа носят!

Ни мой да ма жалиш,щото мерките дори и не наподобяват катилски .... дори са доста нежни .Лечението ми се услажда и днес мисля да ръгна една ножка във въпросната зона(бъбречната ... мноу бързи резултати даа това лечение бре ),че да потретя и таз вечер ... мъ как си требе,не както ти му казваш "катилски",а яко дзверски

Дубрутру казах ли
                            Ми ако не съм .... ще кажа:

Наздраве!
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Хъъъ, заинтригува мъ.
                              Я дай някаква по-обстойна информация, че не мога спокойно да дочакам срещата на плажа при такива при така отправените намеци
                              Ах-ах-ах, каква си палавница драга ми Тън-мънче. ТъжА, тъжА по бат Мечо и гледаш да му намериш достоен заместник. Няма лабаво при тибя.

Наздраве!
                              п.с Снощното лечение се оказа,че ще се проточи - таз вечер пак ....де'а и бъбреците

Е, добре, сега да викнем едно наздраве и весело изкарване на празниците- без преяждане и без препиване!!!

Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                                Който пил - пил . По едно мляко за лека нощ и по креватите
                                Toва ми напомня за един виц, но не знам как да сложа червена точка на поста.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X