If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър вечер.
Предвид валежите се присъединявам, като от мене сипвам по един Хенеси, или кой какво му душа иска.
Хвала на дамите, че поддържат .... огино!
Все така да е...
Аз снощи не можах..
За да разсея съмненията пояснявам....
Вчера бях на вилата ..След като косих трева , садих това - онова и бла-бла работи, започнах да си правя салата - 2 салати , лук , краставици от магазина ( ужас,), рукула , сиренце и т,н...
Поглеждам в едно скришно ъгълче на кухнята и усещам надигаща се паническа атака....
Топла вълна ме облива, сърцето прескача, главата забучава, пред очите ми чернооо.... УЖАС... РАКИЯТА МИ СВЪРШИЛА....
Какво , какво.... - започнах да цепя дърва.....Дремнах 10-11 часа и преди малко се прибрах...Толкова бързах, поне за бирата , че забравих пълна торба със салати ( за колегите...) .
Жив да те ожали човек.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Все така да е...
Аз снощи не можах..
За да разсея съмненията пояснявам....
Вчера бях на вилата ..След като косих трева , садих това - онова и бла-бла работи, започнах да си правя салата - 2 салати , лук , краставици от магазина ( ужас,), рукула , сиренце и т,н...
Поглеждам в едно скришно ъгълче на кухнята и усещам надигаща се паническа атака....
Топла вълна ме облива, сърцето прескача, главата забучава, пред очите ми чернооо....
УЖАС... РАКИЯТА МИ СВЪРШИЛА....
Какво , какво.... - започнах да цепя дърва.....Дремнах 10-11 часа и преди малко се прибрах...Толкова бързах, поне за бирата , че забравих пълна торба със салати ( за колегите...) .
Кат-че, дожалява ми, бе човек, като гледам как катилски се отнасяш към собствените си органи. Пожали ги бре, и те душа носят!
Ни мой да ма жалиш,щото мерките дори и не наподобяват катилски .... дори са доста нежни .Лечението ми се услажда и днес мисля да ръгна една ножка във въпросната зона(бъбречната ... мноу бързи резултати даа това лечение бре ),че да потретя и таз вечер ... мъ как си требе,не както ти му казваш "катилски",а яко дзверски
Коментар