Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕдно време кви кръчми имашеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо на промоция?.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеще пием ли чай в кръчматаНе ми скачайте веднага, Само за сутринта се отнася
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеВидях.Аз пак съм супер изключението- ем съм А,ем ме мързи,ем ми се налага да бачкам за да се прехранвам и дооооста да се озорвам за да си утоля жаждата към течности с които вдигаме наздравици
Но живота е песен - Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПробвал ли си да смениш "огъня"
Ние сме на вино,ама ето и за теб
Наздраве!
п.с смених налятото,че не беше баш от твоетоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата .....
Пробвал ли си да смениш "огъня"
Ние сме на вино,ама ето и за теб
Наздраве!
п.с смених налятото,че не беше баш от твоетоLast edited by katilarium; 08.10.2014, 21:57.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар