Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...И после под чаршафите, да не заговориш за пиене и работа....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе за пийнье или говорите или за жени ...? Че се убърках ....30 ...40 ... градуси ли години ли ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе за пийнье или говорите или за жени ...? Че се убърках ....30 ...40 ... градуси ли години ли ....
И после под чаршафите, да не заговориш за пиене и работа....
Българска му работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного е млада за мене....
Към 40 е супер....
пп Тая вечер не ми се пие.....Духаше силен вятър в дивото и ме пресече...Сега съм като кисела краставичка....
пп АААА, за алкохола ли си питала....:D
Пък ти си бил голям бързак /не е похвала/. Веднага го го прочетеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКрушовата ракия от диви кръгли крушки е най-добрата българска ракия.....
Таа, ти този елексир на душата, го мезиш със силно, убиващо рецепторите на удоволствието мезе....
пп Не разваляй секса с любов.....
пп Наздраве !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного добре. Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи у сезона на туршиите, шопска салата ли да си напрай!?
П.П. Туй наздраве пак ли с 30
Към 40 е супер....
пп Тая вечер не ми се пие.....Духаше силен вятър в дивото и ме пресече...Сега съм като кисела краставичка....
пп АААА, за алкохола ли си питала....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКрушовата ракия от диви кръгли крушки е най-добрата българска ракия.....
Таа, ти този елексир на душата, го мезиш със силно, убиващо рецепторите на удоволствието мезе....
пп Наздраве !
П.П. Туй "наздраве" пак ли с 30 грама алкохол го викаш?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато бях на гости в София ме почерпиха дюлева преварка и много ми хареса
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеKрушова ракия с кисели красатвички?
Крушовата ракия от диви кръгли крушки е най-добрата българска ракия.....
пп Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСрам, срам ... къв пияч си ти, бре!? Класиката у жанра да ти бяга!?
П.П. А дюлева пил ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКрушова досега не съм пил.
П.П. А дюлева пил ли си?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеKрушова ракия с кисели красатвички?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар