If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе, чичко Зигмунд ги редеше някакви такива сложни словосъчетания.
В психологията има понятие "допълваща проекция" - човешкото съзнание провокира някакви чувства или си фантазира, че ги има. После, причината за тези чувства или фантазии се приписват на друг човек. Приема се, че този вид проекция е вид защитна реакция и чрез нея индивида оправдава собствените си действия или бездействия.
Най-общо казано, такива ми ти глупосте
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Щом е само от вишни му се вика вишновка...
Ако е от всички плодове,които ражда нашата земя, стои на слънце цяло лято и кисне в домашна ракия му се вика боле ( на млада булка се вика бУле....но такива у форума няма...)
пп В недяля цедих моето .....Вярно , че не сложих всички плодове, но все пак 1 л благинка и 1 кг плодове за торти се получи...
пп Кво ли разбира Катил...м от финни питиета....
Наздраве!!!
Не ми требе да разбирам,а да моА да преглъщам кат ги пия
АЗ пък да се оплача....
Писах в една от темите( не помня какво, щото ми е убава ракията със зелената салата и влезнаха 2х 30) и гледам съм изтрит...Егото ми е наранено, чувствам се унизен и отивам да дремна 1 час....
Бе аз доколкото разбрах,бонуса (допълнителната черешка) е 1 евро
У Чужденеция на това му викаме "буле" и го правим от вишни.
Наздраве!
Щом е само от вишни му се вика вишновка...
Ако е от всички плодове,които ражда нашата земя, стои на слънце цяло лято и кисне в домашна ракия му се вика боле ( на млада булка се вика бУле....но такива у форума няма...)
пп В недяля цедих моето .....Вярно , че не сложих всички плодове, но все пак 1 л благинка и 1 кг плодове за торти се получи...
я
Миналата седмица се завърнах от португалско, та там белите им вина са много добри, червените не струват, сравнени с нашите, но имаха едно нещо като ликьор/вино от сок от череши, в което са оставили и плодовете вътре (срам, не срам, колкото и да е женско питие, много повече ми хареса от порто-то), нарича се джинжиня или нещо от сорта, че на съскащият им език нищо не му се разбира. Ей го какво е
a се пие с шоколадова чашка, като ти доабвят и плодче вътре за 1 евро - вярно чашката е доста дребничка, но все пак
наздраве
P.S. Чиче, като затръгвате натам, драсни, ще ти дам някой и друг съвет
Благодарско, ще се възползвам от съвета ти за хотел и дребни наслади.....
пп Големите наслади ги оставям на Тнм- то....
пп Тая благинка за 1 евро....Иииии, няма да се охарча....
я да ви се включа в дискусията, че от толкова цифри в момента ми е бръмнала главата, та да се поразтуша малко. Гледам за рИкия говорите, та да те питам и теб - ти дюлева пила ли си? Ама домашна дюлева, а не сръбските бъркочи, дето се продават под път и над път като боза с есенция? Щото истинска дюлева е почти невъзможно да се открие, както и истинска крушова, причината е стандартна - просто липса на материал за приготвянето им. виж кайсиева из силистренско и сливова от троянско по-лесно се намира А съм пил и смокинова по македонските краища на страна къмто петричко и санданско - също блага работа, но грозданката на тъста не я давам за нищо - хем хубава, хем без ограничения в количествата
Миналата седмица се завърнах от португалско, та там белите им вина са много добри, червените не струват, сравнени с нашите, но имаха едно нещо като ликьор/вино от сок от череши, в което са оставили и плодовете вътре (срам, не срам, колкото и да е женско питие, много повече ми хареса от порто-то), нарича се джинжиня или нещо от сорта, че на съскащият им език нищо не му се разбира. Ей го какво е
a се пие с шоколадова чашка, като ти доабвят и плодче вътре за 1 евро - вярно чашката е доста дребничка, но все пак
наздраве
P.S. Чиче, като затръгвате натам, драсни, ще ти дам някой и друг съвет
Пила съм преди години. В двора на старата ни къща имаше няколко дървета от дива дюля - плодовете са по-малки, без мъх и са много, много ароматни.
В ранна есен ги обирахме, тати ги нацепваше, а баба ги вареше в нещо като голяма тава на няколко партиди. След това добавяше захар и вода и оставяше сместа да ферментира.
Знам, че варенето на ракията беше много трудно, защото материалът залепваше за дъното на казана. И пускаше съвсем малко /материала/, като потомствен габровец.
А сега, тъй като съм снаха у Чужденеция - ракия бол. От грозде, от кайсии, от сини сливи...
Съпругът и деверът ми са големи майстори на ракията. А отлежаването в дъбови бъчви поне за три години, правят напитката еликсир.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Срам, срам ... къв пияч си ти, бре!? Класиката у жанра да ти бяга!?
П.П. А дюлева пил ли си?
я да ви се включа в дискусията, че от толкова цифри в момента ми е бръмнала главата, та да се поразтуша малко. Гледам за рИкия говорите, та да те питам и теб - ти дюлева пила ли си? Ама домашна дюлева, а не сръбските бъркочи, дето се продават под път и над път като боза с есенция? Щото истинска дюлева е почти невъзможно да се открие, както и истинска крушова, причината е стандартна - просто липса на материал за приготвянето им. виж кайсиева из силистренско и сливова от троянско по-лесно се намира А съм пил и смокинова по македонските краища на страна къмто петричко и санданско - също блага работа, но грозданката на тъста не я давам за нищо - хем хубава, хем без ограничения в количествата
Миналата седмица се завърнах от португалско, та там белите им вина са много добри, червените не струват, сравнени с нашите, но имаха едно нещо като ликьор/вино от сок от череши, в което са оставили и плодовете вътре (срам, не срам, колкото и да е женско питие, много повече ми хареса от порто-то), нарича се джинжиня или нещо от сорта, че на съскащият им език нищо не му се разбира. Ей го какво е
a се пие с шоколадова чашка, като ти доабвят и плодче вътре за 1 евро - вярно чашката е доста дребничка, но все пак
наздраве
P.S. Чиче, като затръгвате натам, драсни, ще ти дам някой и друг съвет
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар