IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    ...., надявам се Бенджи да няма против да разлея на цялата аудитория......
    Oф корс че нямам нищо против ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Сипете си и по едно за мое здраве, че днес претърпях леко ПТП.
      Бяхме спрели на знак "Стоп" и шофьора зад нас реши, че е уместно да ни измести малко напред.
      Сега ме боли гърба, ама се радвам, че се отървах без драскотина.
      Наздраве!
      Брях! Не думай! Дано се размине с натъртване... Ако те болят горните прешлени, позволявам си съвет - все пак иди до специалист.
      Дано с това приключат неприятностите ти за годините напред!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Дедо се насочва към по-дъртичкото , надявам се Бенджи да няма против да разлея на цялата аудитория...
        Наздравена всички!
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Щом те боли, не е било леко....Колан не слагаш ли ?
          Или волният ти дух, не мое да стои вързан....
          Наздраве !

пп Заради тебе ще повторя...
          Винаги съм с колан. Вече ми е станало като условен рефлекс - кача ли се в кола, първата ми работа е да се вържа.
          Наздраве! Бенджи е изкарал тежката артилерия
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Сипете си и по едно за мое здраве, че днес претърпях леко ПТП.
              Бяхме спрели на знак "Стоп" и шофьора зад нас реши, че е уместно да ни измести малко напред.
              Наздраве!
              Щом те боли, не е било леко....Колан не слагаш ли ?
              Или волният ти дух, не мое да стои вързан....
              Наздраве !

пп Заради тебе ще повторя...

Коментар

• Сипете си и по едно за мое здраве, че днес претърпях леко ПТП.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Не е въпрос да се напием бре,Чичак .... аз съм млад ( а да се издам - нямам 40),а приятелят е 10г по малък от мен (всичките ми приятели са по-млади от мен ) ... можем да изпием бира-две и седнали на бурдюра
                  Страшното е,че щом се е стигнало до сълзи,дори и за стоик като мен,значи положението е критично
                  За единият час,в който бяхме на по бира,ми бе споделено:
                  "Бях навън (зад граница),но срокът на документите ми изтече (лична карта - преди 3 месеца,шофьорска книжка -преди 3 дни). Отивам,и знам че подлежа на глоба, препращат ме при кварталния той да ме глобял.ОК. Той обаче ми казва,че в момента нямали формуляри за актове и не се знаело кога ще има Шофьорската книжка пък му заявили в КАТ,че не може да стане без валидна лична карта .... бе човека прекосил половината свят с изтекли документи и не е имал проблеми бре , дошъл си е точно с целта да се приведе документално в изрядност - И какво
                  Че няма да ревеш ли
                  Мии, не, няма...
                  Нормална бюрократична ситуация....
                  Ако си мислиш, че по света е различно, се лъжеш...Даже е по-зле....
                  Като трябва да се обадиш в банката да ти дадат час за среша с намусена фронт-офиска за да ти направи сметка ( след като и дадеш 3-4 документа) или да си запишеш час при личния лекар за след 15 дни ще си спомниш , че в БГ нещата са доста добри....( в бюрокрацията , разбира се..)
                  Споко и не се тръшкай толкова....
                  Броиш до 10, псуваш на ум и се усмихваш....
                  Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                    tnm , срядата май е взела епидемични размери Чак и до Чужденция стигнала
                    Ахъъъ, така изглежда. От запад на изток - по магистралата.
                    Мечо

Коментар

Убаво....Но първо сподели какво е станало....
                      Аз около рожденния си ден изпадам в депресия...Но това е от годините....
                      Бъди и ти жив и здрав !
                      Успех !!!
                      Сатурнова дупка му се вика.....
                      Life won't wait for you.

Коментар

Сладки сънища и уютна нощ , като заспиш с твое любимо https://www.youtube.com/watch?v=cyblSDoRRxg
                        Ее не така! С това ще заспи бързо и ще сънува кой знае какво

Ето това е което му трябва в момента:

https://www.youtube.com/watch?v=9pA2au0CJ-Q

Наздраве, приятелю!

Коментар

Замести смисълът за "жена" с "България" и ....
                          "Въпреки,че слепотата е объркваща,показва,че те няма"
                          И "войник на късмета" (един от кривите варианти на превод) да съм,едва ли мога да се надявам на победа

Наздраве! ... (колкото да заспя )
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Катилска му работа....

Нямало къде да се напие и вече запали тротонетката към Еквадор (в Уругвай е истината , ако ме питаш)....

Наздраве !!!
                            Не е въпрос да се напием бре,Чичак .... аз съм млад ( а да се издам - нямам 40),а приятелят е 10г по малък от мен (всичките ми приятели са по-млади от мен ) ... можем да изпием бира-две и седнали на бурдюра
                            Страшното е,че щом се е стигнало до сълзи,дори и за стоик като мен,значи положението е критично
                            За единият час,в който бяхме на по бира,ми бе споделено:
                            "Бях навън (зад граница),но срокът на документите ми изтече (лична карта - преди 3 месеца,шофьорска книжка -преди 3 дни). Отивам,и знам че подлежа на глоба, препращат ме при кварталния той да ме глобял.ОК. Той обаче ми казва,че в момента нямали формуляри за актове и не се знаело кога ще има Шофьорската книжка пък му заявили в КАТ,че не може да стане без валидна лична карта .... бе човека прекосил половината свят с изтекли документи и не е имал проблеми бре , дошъл си е точно с целта да се приведе документално в изрядност - И какво
                            Че няма да ревеш ли
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              If you can't find the truth right where you are, where else do you expect to find it!?

Dogen

Историята е ясна, решението обаче май не съвсем... А трябва да го намерим иначе загиваме като нация...
                              This life is a hospital where every patient is possessed with the desire to change beds; one man would like to suffer in front of the stove, and another believes that he would recover his health beside the window.
                              It always seems to me that I should feel well in the place where I am not, and this question of removal is one which I discuss incessantly with my soul.

http://aschaper1.blogspot.com/2012/0...-analysis.html

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                https://www.youtube.com/watch?v=yRwMB6l8O9c

През сълзи ви казвам - съжалявам
                                Съжалявам,че вече не намирам оправдание да остана в тази държава
                                Няма да е моят избор (Еквадор),но не и повече България!
                                Бъдете здрави!
                                ........
                                If you can't find the truth right where you are, where else do you expect to find it!?

Dogen

Историята е ясна, решението обаче май не съвсем... А трябва да го намерим иначе загиваме като нация...

Коментар

Working...
                                X