IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Катилска му работа....

Нямало къде да се напие и вече запали тротонетката към Еквадор (в Уругвай е истината , ако ме питаш)....

Наздраве !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Какво е станало ...!?
      Ми, прочете, че трябва да ме черпи две мелби през лятото и реши да бяга от Чужденеция
      Мда, това е само част от истината .... и не толкова колко мелби ще те черпя,а това че изборът къде,е изключително тесен .Тази вечер се чух и уговорих с приятел( 1/2 г не сме се виждали) да пием по бира и обикаляхме един час за да намерим все още действащо заведение,което да не е в центъра,а квартално .... и се оказа,че всички са преустановили дейност
      Какво да очаквам от държава,в която и да се почерпиш не можеш
      До сега все се ловях като удавник за сламка в някакви посредствени причини за да оставам ..... но щом се разделихме и се прибрах,спонтанно ми потекоха сълзите от неизбежността на тази държава
      Не е истина в какви дребнавости съм се вкопчвал само и само да не тръгна досега
      Животът,обаче, си върви и е лудост да се прахосва време в търсене на поредната дребнавост,за да се набеди за повод за оставане
      Съжалявам
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Келнер, дай на всички по едно голямо!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Аз ли да вЪ почерпя или Вие ще ме почерпите
          Давай,наливай,че изгубихме още един Българин,и се родиха още две циганета
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=yRwMB6l8O9c

През сълзи ви казвам - съжалявам
            Съжалявам,че вече не намирам оправдание да остана в тази държава
            Няма да е моят избор (Еквадор),но не и повече България!
            Бъдете здрави!
            ........
            Много хора са в твоето положение ,за жалост

Аз също трудно се удържам ,само ходя,ходя и се връщам,докато дойде сигурно момента в който няма да се върна
            Не се упреквай за нищо,важно е да намериш мирът в теб,запомни не е задължително на по-хубавото място,да ти е по-комфортно на душата!!
            Недей само да криеш коя е родината ти!
            Успех и късмет.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Аз ли да вЪ почерпя или Вие ще ме почерпите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Убаво....Но първо сподели какво е станало....
                Аз около рожденния си ден изпадам в депресия...Но това е от годините...
                Бъди и ти жив и здрав !
                Успех !!!
                Какво е станало ...!?
                Ми, прочете, че трябва да ме черпи две мелби през лятото и реши да бяга от Чужденеция
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  https://www.youtube.com/watch?v=yRwMB6l8O9c

Бъдете здрави!
                  ........

Убаво....Но първо сподели какво е станало....
                  Аз около рожденния си ден изпадам в депресия...Но това е от годините....
                  Бъди и ти жив и здрав !
                  Успех !!!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=yRwMB6l8O9c

Бъдете здрави!
                    ........
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Алоууу, оплаквачките, ние с гайдите какво да кажем.....
                      За мен гадният понеделник продължи до сряда....Затова утре "дигам гълъбите" и запрашвам в дивото...От другата седмица срядата я слагам към почивните дни....
                      Айде черпете по нещо малко , но от сърце и да подремна 1 час....
                      Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=zCgl6kC2ZTA

Колко гайди!? Ако са сто - сипи и да се започва.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Алоууу, оплаквачките, ние с гайдите какво да кажем.....
                        За мен гадният понеделник продължи до сряда....Затова утре "дигам гълъбите" и запрашвам в дивото...От другата седмица срядата я слагам към почивните дни....
                        Айде черпете по нещо малко , но от сърце и да подремна 1 час....
                        Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=zCgl6kC2ZTA

Last edited by 4i40; 21.01.2015, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                          Да ти кажа при мен от миналата сряда та до сега , все са сряди
                          https://www.youtube.com/watch?x-yt-t...yt-cl=84359240
                          Наздраве !
                          А ..., аз такава героиня на мога да бъда. Не мога изтърпя повече от три сряди една след друга.
                          Пък смятам, че и на пълноправните членове на домочадието ще им дойдат в повече такава поредица от мои "ведри" настроения
                          Last edited by tnm; 21.01.2015, 18:59.
                          Мечо

Коментар

• Lelq, сипи някво питие и пусни няква музика, че днес е сряда ... гаден ден.
                            Ама то при мен още от понеделник започнаха срядите
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Дами и господа, роди ми се син, налейте си по едно от мен!!!
                              Да ти е жив и здрав
                              и да те радва
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Благодаря момчета и момичета!
                                Започвам да му правя портфейлче!
                                Обаче първо започвам уискито!
                                Да е жив и здрав малкият Хайрсъзин! Предлагам форумното му име да е Серсемче!

М... му стара, как е така за един сладкиш и може да стане готино, дори и в този форум. Писна ми от инфантилните коментари за бъдещата президентка от последните дни....
                                Наздраве на всички, най-вече на Хайрсъзина ньеден!!!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X