If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво е станало ...!?
Ми, прочете, че трябва да ме черпи две мелби през лятото и реши да бяга от Чужденеция
Мда, това е само част от истината .... и не толкова колко мелби ще те черпя,а това че изборът къде,е изключително тесен .Тази вечер се чух и уговорих с приятел( 1/2 г не сме се виждали) да пием по бира и обикаляхме един час за да намерим все още действащо заведение,което да не е в центъра,а квартално .... и се оказа,че всички са преустановили дейност
Какво да очаквам от държава,в която и да се почерпиш не можеш
До сега все се ловях като удавник за сламка в някакви посредствени причини за да оставам ..... но щом се разделихме и се прибрах,спонтанно ми потекоха сълзите от неизбежността на тази държава Не е истина в какви дребнавости съм се вкопчвал само и само да не тръгна досега
Животът,обаче, си върви и е лудост да се прахосва време в търсене на поредната дребнавост,за да се набеди за повод за оставане
Съжалявам
През сълзи ви казвам - съжалявам
Съжалявам,че вече не намирам оправдание да остана в тази държава
Няма да е моят избор (Еквадор),но не и повече България!
Бъдете здрави!
........
Много хора са в твоето положение ,за жалост
Аз също трудно се удържам ,само ходя,ходя и се връщам,докато дойде сигурно момента в който няма да се върна
Не се упреквай за нищо,важно е да намериш мирът в теб,запомни не е задължително на по-хубавото място,да ти е по-комфортно на душата!!
Недей само да криеш коя е родината ти!
Успех и късмет.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Убаво....Но първо сподели какво е станало....
Аз около рожденния си ден изпадам в депресия...Но това е от годините...
Бъди и ти жив и здрав !
Успех !!!
Какво е станало ...!?
Ми, прочете, че трябва да ме черпи две мелби през лятото и реши да бяга от Чужденеция
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бъдете здрави!
........
Убаво....Но първо сподели какво е станало....
Аз около рожденния си ден изпадам в депресия...Но това е от годините....
Бъди и ти жив и здрав !
Успех !!!
Бъдете здрави!
........
Алоууу, оплаквачките, ние с гайдите какво да кажем.....
За мен гадният понеделник продължи до сряда....Затова утре "дигам гълъбите" и запрашвам в дивото...От другата седмица срядата я слагам към почивните дни....
Айде черпете по нещо малко , но от сърце и да подремна 1 час....
Наздраве !
Алоууу, оплаквачките, ние с гайдите какво да кажем.....
За мен гадният понеделник продължи до сряда....Затова утре "дигам гълъбите" и запрашвам в дивото...От другата седмица срядата я слагам към почивните дни....
Айде черпете по нещо малко , но от сърце и да подремна 1 час....
Наздраве !
А ..., аз такава героиня на мога да бъда. Не мога изтърпя повече от три сряди една след друга.
Пък смятам, че и на пълноправните членове на домочадието ще им дойдат в повече такава поредица от мои "ведри" настроения
Благодаря момчета и момичета!
Започвам да му правя портфейлче!
Обаче първо започвам уискито!
Да е жив и здрав малкият Хайрсъзин! Предлагам форумното му име да е Серсемче!
М... му стара, как е така за един сладкиш и може да стане готино, дори и в този форум. Писна ми от инфантилните коментари за бъдещата президентка от последните дни....
Наздраве на всички, най-вече на Хайрсъзина ньеден!!!
Коментар