Сипете, че ми изгоре душата .......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДобро утро
Тооо ... усърдно си търся повод да се махна от тоя тъп остров... леееееко да си по-настоятелна и ше стане работата
Де се казва - единия ше напъне,другия ше отпусне и се случват прекрасни неща.
Наздраве!
П.П. Ходих да се напивам на единия край на България. Сега цела седмица ще реанимирам.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, да знаеш, че у седмицата поне веднъж са сещам за теб.
Като си купя фунийка пианеди и все си викам:
- Оная чужденецийска скръндза се завря чак у Англията само и само да не почерпи ена мелба.
Наздраве!
Тооо ... усърдно си търся повод да се махна от тоя тъп остров... леееееко да си по-настоятелна и ше стане работата
Де се казва - единия ше напъне,другия ше отпусне и се случват прекрасни нещаLast edited by katilarium; 13.06.2015, 11:10.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДа вземем да се почерпим,а
Наздраве!
Като си купя фунийка пианеди и все си викам:
- Оная чужденецийска скръндза се завря чак у Англията само и само да не почерпи ена мелба.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС това ниско налягане на кръвта в телесата, явно е искал да се измъкне по най- бързия начин от приятната среща в тъмнината....
Наздраве и приятен уикенд на всички !
Имаше лек проблем с вестибуларния апарат и бързината някак нямаше да му се отдадеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМъж, около четиридесет годишен, с неспортна фигура, как се вика? ....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМъж, около четиридесет годишен, със спортна фигура.
Наздраве!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение- означават, че над хабитата е преминал фронт от ниско атмосферно налягане
- 100 грама Хенеси, лепна ме клаустрофобията и започна да ми става задушно
- това къде го прочете!?
- при това ниско атмосферно налягане, което се явява като външна сила за течностите у човешкото тяло / кръвта е течност/ и необходимостта от равномерното им разпределение на всякъде - включително и в "разширителния съд", според теб какво може да е искал от мен 40+ годишния
?
П.П. Благодаря, че помоли Зарко за продължение ... щото можеше да викнеш, да речем Равновесие, за да направи психологически профил на пиянството ми
Наздраве!
Наздраве и приятен уикенд на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Tnm, пак хвърли цялото кралско войнство в размисъл.....
- бурята и гръмотевиците какво са означавали....?
- колко коняка си пила и защо се задушаваш....?
- защо си се подпряла на стената....?
- 40 + годишния какво е искал....?
пп Шъ помоля Зарко да продължи с въпросите....
- 100 грама Хенеси, лепна ме клаустрофобията и започна да ми става задушно
- това къде го прочете!?
- при това ниско атмосферно налягане, което се явява като външна сила за течностите у човешкото тяло / кръвта е течност/ и необходимостта от равномерното им разпределение на всякъде - включително и в "разширителния съд", според теб какво може да е искал от мен 40+ годишния
?
П.П. Благодаря, че помоли Зарко за продължение ... щото можеше да викнеш, да речем Равновесие, за да направи психологически профил на пиянството ми
Наздраве!Last edited by tnm; 12.06.2015, 09:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧудя се какво ли значи това?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧудя се какво ли значи това?
Tnm, пак хвърли цялото кралско войнство в размисъл.....
- бурята и гръмотевиците какво са означавали....?
- колко коняка си пила и защо се задушаваш....?
- защо си се подпряла на стената....?
- 40 + годишния какво е искал....?
пп Шъ помоля Зарко да продължи с въпросите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.....младеж на средна възраст....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар